Honda Ridgeline Betrouwbaarheid

Historisch gezien is Honda Motor Company vooral bekend als autofabrikant. In de loop der jaren heeft Honda zich bewezen als een betrouwbaar en vertrouwenwekkend merk. De Honda Ridgeline onderscheidt zich onder de compacte pick-up trucks. In vergelijking met zijn soortgenoten zijn de materialen in de cabine superieur, is de rit comfortabeler en zijn de achterstoelen ruimer.

Overzicht

De Ridgeline is Honda’s enige pick-up truck op dit moment. Het is de tegenhanger van de Acty mini-truck. Met de nieuwste generatie van de Honda Ridgeline krijgt u een krachtige en efficiënte 3,5 liter V6-motor. Er bestaat geen twijfel over dat Honda duurzame auto’s en motoren maakt. Daardoor is de 3.5L V6 ook zeer betrouwbaar. Het 2017 model van Ridgeline is de tweede en nieuwste generatie van hun krachtige pick-up truck.

Betrouwbaarheid

Bijna 15 jaar zijn verstreken sinds de Ridgeline werd geïntroduceerd. Met een betrouwbaarheidsscore van 4 op 5 is de Honda Ridgeline ontegenzeggelijk een van de betrouwbaarste trucks van dit moment. De Ridgeline staat op de eerste plaats in de categorie kleine pick-up trucks. Hij kreeg een gemiddelde betrouwbaarheidsscore van 78 op 100 van J.D Power.

Wederverkoopwaarde

Honda Ridgeline is 54% afgeschreven na vijf jaar, wat resulteert in een doorverkoopwaarde van $19.479 na vijf jaar. Als u echter geïnteresseerd bent in de kenmerken van de Honda Ridgeline, kan het kopen van een gebruikte truck ook een betrouwbare en haalbare optie zijn.

  Honda Passport betrouwbaarheid

Veiligheid

Chevrolet staat bekend om zijn betrouwbaarheid en veiligheidsvoorzieningen. Met de Ridgeline is dat geen uitzondering. De truck wordt beschouwd als de beste optie op het gebied van veiligheid. Ambtenaren van de National Highway Traffic Safety Administration gaven de Ridgeline een veiligheidsscore van vijf sterren, en het Insurance Institute for Highway Safety benoemde het voertuig tot Top Safety Pick. De Ridgeline heeft ook voorzieningen voor de bestuurder zoals Vehicle Stability Assist, bestuurders- en passagiersairbags, zijairbags, een antiblokkeerremsysteem en elektronische remverdelers.

Onderhoud & Reparatie

De Honda Ridgeline is kosteneffectief in vergelijking met de jaarlijkse onderhouds- en reparatiekosten van andere voertuigen. Een gemiddelde Ridgeline kost slechts ongeveer $502 per jaar aan onderhoud, wat relatief laag is in vergelijking met de kosten van een gemiddeld voertuig, die $650 bedragen. Dit maakt hem betaalbaar voor eigenaars om te onderhouden.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Honda Ridgeline?

De Honda Ridgeline is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: All Wheel Drive

Wat zijn de pk’s in een Honda Ridgeline en heeft deze een turbo?

De Honda Ridgeline heeft 280 pk en 262 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 3.5 L Het brandstofsysteem is: Benzine Direct Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Honda Ridgeline heeft 18 X 7.5 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 7.5 inch Aluminium Achterwielen.

  Ford Mustang Shelby GT500 Betrouwbaarheid

Hebben Honda Ridgelines problemen?

De Ridgeline is een betrouwbare truck. Transmissieproblemen, problemen met het brandstofsysteem en problemen met remmen of krachtapparatuur zijn de meest voorkomende problemen bij gebruikte 2018 Honda Ridgeline trucks. De 2017 en 2018 Honda Ridgeline modellen kunt u beter vermijden.

Zijn Honda Ridgeline trucks goed?

De Honda Ridgeline is een geweldige compacte truck. De Ridgeline is gebouwd op een unibodyplatform en rijdt en rijdt meer als een SUV in plaats van een zware, body-on-frame pick-up. Zijn interieur biedt veel ruimte achterin, een uitstekende bouwkwaliteit en een solide selectie van infotainment / bestuurdersassistentie functies.

Hoeveel kilometer kan een Honda Ridgeline meegaan?

De Honda Ridgeline staat op de eerste plaats in de categorie van vrachtwagens met de meeste kans op een levensduur van minstens 200.000 mijl. Slechts 3% van de Honda Ridgeline modellen ouder dan 200.000 mijl zijn vervangen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts