Hummer H3 betrouwbaarheid

In het begin van de jaren 2000 stond Hummer bekend om de productie van vrachtwagens en SUV’s. De Hummer H3 is een off-road midsize SUV die doorging van 2005 tot 2010. De H3 was het kleinste model in de line-up, maar nog steeds in geslaagd om de H2 te verslaan in uiterlijk, efficiëntie, en bijna alles. Eigenaars van Hummers geloven dat het een van de meest betrouwbare voertuigen op de markt is.

Overzicht

De Hummer H3 heeft veel interessante kenmerken en ondanks dat hij uit productie is genomen, is het nog steeds een goede aankoop voor mensen die houden van het uiterlijk en de stijl van de H3. De H3 wordt geleverd met een 3,7-liter LLR I5 motor met een handgeschakelde 5-versnellingsbak. Ze gebruikten de Hummer H3 meestal in het Amerikaanse leger om nutsvoorzieningen en vracht te vervoeren, maar hij is niet kogelvrij. De middelgrote SUV is een terreinwagen, wat het gemakkelijker maakte om nutsdiensten te verlenen.

Betrouwbaarheid

Op het gebied van betrouwbaarheid heeft de H3 een redelijke reputatie. J.D. Power gaf het 2010-model van de Hummer H3, een betrouwbaarheidsscore van 3 op 5. Terwijl het oudere model ook goede betrouwbaarheidskenmerken heeft.
De Hummer H3 is niet perfect, hoe betrouwbaar hij ook is. De defecte of versleten onderdelen van deze SUV kunnen problemen veroorzaken naarmate de auto ouder wordt. Verschillende mensen hebben verschillende problemen gemeld met betrekking tot de transmissie, lekkende kleppen, A/C, en verwarming problemen. Echter, geen enkel voertuig is zonder problemen. Het hangt dus van u af hoe u hem onderhoudt.

  Honda S2000 betrouwbaarheid

Veiligheid

Hummer voertuigen waren de perfecte optie voor een off-roader met stabiele rijeigenschappen en betrouwbaarheid. Verschillende veiligheidsvoorzieningen zoals stabiliteitscontrole, antiblokkeer schijfremmen, tractiecontrole en bandenspanningscontrole hielpen de 2006 Hummer H3 aan een 5-sterren veiligheidsscore van NHTSA.

Resale

De H3 is nog steeds het kopen waard. Ze depreciëren zoals de meeste andere voertuigen. Maar ze kunnen hun waarde behouden omdat ze niet meer geproduceerd worden en gebouwd zijn om uiterst duurzaam te zijn met een krachtige motor en veilige aandrijving.

Onderhoud en herstelling

Gewoonlijk hangen de reparatie- en onderhoudskosten af van de staat van het voertuig. Hetzelfde is het geval met de Hummer H3. Voor een gemiddeld geconditioneerde H3 liggen de jaarlijkse onderhoudskosten echter rond de 620 dollar, wat ook kan worden verlaagd als u goed voor zijn conditie zorgt.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zitten er in de Hummer H3?

De Hummer H3 is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: 4-Wheel Drive

Wat zijn de pk’s in een Hummer H3 en heeft deze een turbo?

De Hummer H3 heeft 300 pk en 320 lb-ft koppel. De motor is een Gas/Ethanol V8 met een cilinderinhoud van 5.3L/ Het brandstofsysteem is: Elektronische brandstofinjectie.

Welk type wielen heeft hij?

Hummer H3 heeft 16 x 7,5 inch Aluminium Voorwielen en 16 x 7,5 inch Aluminium Achterwielen.

  Chevrolet Impala betrouwbaarheid

Hoe lang gaat een Hummer H3 motor mee?

Omdat Hummers ontworpen zijn voor barre weersomstandigheden en extreme omstandigheden, kunnen ze lang meegaan. Een Hummer kan meestal tussen 300.000 en 500.000 mijl meegaan als hij goed wordt onderhouden. Veel mensen hebben meer dan 300.000 mijl uit hun H2’s of H3’s gehaald en zijn van plan om met de truck te blijven rijden tot de benzine goedkoop is.

Welke Hummer is het meest betrouwbaar?

De 2006 Alpha H1 is de meest betrouwbare Hummer. Het voertuig heeft alles wat u nodig heeft, inclusief de Duramax 6.6-liter Turbodieselmotor, uitstekende AC-verwarming en versterkte ophanging.

Wat zijn veel voorkomende problemen met Hummers?

  • Versleten klepzittingen kunnen de motor doen ontploffen.
  • Check Engine Light als gevolg van benzinedop probleem.
  • Verminderde vermogen en Check Engine Light.
  • Service transmissie elke 30.000 mijl.
  • Brandstof niveau sensor defect.
  • Remvloeistof doorspoelen na elke 60.000 km.
  • Koelsysteem spoelen na elke 60.000 mijl.

Zijn Hummers het kopen waard?

Het stoere militaire uiterlijk en het grote formaat van de Hummer maken het een geweldige koop voor liefhebbers van de Amerikaanse cultuur. Een Hummer brengt u overal naartoe, zowel op de stoep als op de campingpaden.

Hoe diep kan een Hummer H3 in het water?

24 inch diep ( 60 cm)

Wat is beter H2 of H3?

Beide voertuigen zijn sterk en kunnen off-road terrein aan. De H3 is echter praktischer voor de meeste bestuurders. De H2 heeft een paar extra standaard luxe kenmerken.

  Wat is de meest betrouwbare Volvo?

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts