Hyundai Accent Betrouwbaarheid

Hyundai staat bekend om het maken van betrouwbare auto’s met dezelfde kenmerken als de duurste voertuigen, maar tegen een meer betaalbare prijs. De Hyundai Accent is een klassieke subcompacte auto met een ongelooflijk laag brandstofverbruik. Zelfs tegen een betaalbare prijsklasse, geven het exterieur en interieur van de Accent een premium gevoel.

Overzicht

De Hyundai accent is een compleet pakket van uniek comfort, stijl en geavanceerde technologie met uitstekende veiligheidsvoorzieningen. Hyundai accent is een sedan die sinds 1994 internationaal wordt voortgezet. Echter, in sommige delen van de wereld, is het stopgezet als gevolg van vermindering van de markt. De Hyundai Accent heeft een 1.6-liter 4-cilinder D-CVVT motor. De motor is in staat om 120 pk te leveren, waarmee hij in 7,5 seconden van 0 naar 60 kan gaan.

Betrouwbaarheid

Naast de belangrijkste kenmerken, is betrouwbaarheid ook een belangrijke factor voor mensen om zeker te zijn van de prestaties van hun auto. De Hyundai Accent presteert goed op het gebied van betrouwbaarheidsscores en heeft een voorspelde score van 90 door J.D. Power. Hij staat ook bekend als het meest betrouwbare voertuig in zijn klasse. Bij goed onderhoud kan de Hyundai Accent tot 200.000 mijl mee, ongeveer 15 jaar goed rijden, wat genoeg klinkt voor de aanschaf.

Doorverkoopwaarde

Op het gebied van restwaarde zijn de Hyundai auto’s een beetje gemiddeld; niet de slechtste, maar ook niets over. Volgens een schatting is de Hyundai Accent na 5 jaar ongeveer 55% van zijn oorspronkelijke waarde afgeschreven. Dit is niet zo geweldig, maar nog steeds normaal voor zijn prijskaartje en prestaties.

Veiligheid

Veiligheidsvoorzieningen en ratings spelen ook een belangrijke rol in termen van de betrouwbaarheid van een auto. Het model Hyundai Accent 2011 presteerde goed in de ANCAP-veiligheidswaardering met een totaalscore van 35,6 op 37 en wist een 5-sterrenwaardering te behalen. De auto is goed gebouwd en beschikt over belangrijke veiligheidsvoorzieningen zoals airbags, Antilock Brakes, Brake Assist en EBD.

  Hyundai Genesis Coupé Betrouwbaarheid

Onderhoud en reparatie

De Hyundai Accent is een efficiënte, betaalbare sedan met gemiddelde onderhoudskosten van ongeveer $444 per jaar. De kosten zijn heel acceptabel aangezien het een zuinige auto is. Reparatie is ook betaalbaar, maar met goed onderhoud zal er minder behoefte zijn aan reparatie.

FAQ

Is de Hyundai Accent een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Hyundai Accent is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Hyundai Accent?

De Hyundai Accent is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Compacte Auto’s

Hoeveel pk heeft een Hyundai Accent en heeft hij een turbo?

De Hyundai Accent heeft 120 pk en 113 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 1.6 L Het brandstofsysteem is: Poort/Directe Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Hyundai Accent?

13.7 Cubic Feet ( 0,388 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Hyundai Accent?

5,5 inch ( 13,97 cm)

Wat voor soort wielen heeft hij?

Hyundai Accent heeft 17 X 6,5 inch Aluminium Voorwielen en 17 X 6,5 inch Aluminium Achterwielen.

Gaan Hyundai Accents lang mee?

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw Hyundai Accent minstens 200.000 mijl meegaat. Een Hyundai Accent gaat ongeveer 15 jaar mee als u gemiddeld 13.500 mijl per jaar rijdt. Lees verder om te zien hoe de Hyundai Accent zich verhoudt tot vergelijkbare subcompacte auto’s.

  Porsche vs Corvette betrouwbaarheid - wat is beter

Wat is beter Hyundai Accent of Elantra?

De Elantra heeft met 147 pk een hoger vermogen dan de Accent. De Accent is een geweldige auto voor het brandstofverbruik, met een 41 MPG snelweg en 33 MPG stad. De Accent kost u ongeveer $5.000 minder en laat u toe tijd te winnen door minder vaak naar het tankstation te gaan.

Wat is beter Hyundai Accent of Toyota Vios?

De Accent is het betere model, omdat hij iets langer is dan de Vios en een bredere wielbasis heeft. De Accent is 15mm langer dan de Vios en zijn wielbasis is 50mm langer. De Toyota Vios is 1mm breder dan de andere, ondanks dat hij even hoog is.

Is er een 2022 Hyundai Accent?

Ja, de volgende generatie van de Accent zal worden uitgebracht. De compacte sedan voor het grote leven.

Is Hyundai even betrouwbaar als Toyota?

Met zijn lagere 5 jaar/60.000 mijl beperkte garantie op de aandrijflijn, ligt Toyota ver achter op Hyundai. Hyundai is het merk dat u moet kiezen als u een betrouwbare auto met een lange levensduur wilt.

Wat is vergelijkbaar met de Hyundai Accent?

Hij moet het opnemen tegen de Nissan Versa, Chevrolet Sonic Sedan, en Toyota Yaris Sedans.

Is Hyundai eigenaar van Kia?

Terwijl Kia Motor Group en Hyundai Motor Group onafhankelijke bedrijven zijn, is Hyundai Motor Group het moederbedrijf van Kia Motors. Zowel Hyundai als Kia hebben hun eigen merken om hun voertuigen te produceren.

Heeft de Hyundai Accent verwarmde zetels?

De Accent biedt plaats aan vijf personen. Standaard is hij voorzien van stoffen bekleding. U kunt ook verwarmde voorzetels krijgen.

  Cadillac SRX Betrouwbaarheid

Is de Hyundai Accent een goede auto?

De Hyundai Accent is een goede compacte auto. De Accent heeft een bovengemiddeld laag brandstofverbruik, comfortabele achterstoelen voor volwassenen en een van de best voorspelde betrouwbaarheidsscores in zijn segment.

Ondersteunt de Hyundai Accent Android Auto?

De Hyundai Accent ondersteunt Android Auto, waarmee u toegang heeft tot Android apps zoals YouTube Music, Google Maps, Waze en Spotify vanaf het infotainmentscherm van de auto. Met Google Assistant kunt u bellen, berichten versturen en spraakopdrachten gebruiken voor navigatie.

Is de Hyundai Accent een luxe auto?

We zouden het geen luxe auto noemen. Hyundai is een autofabrikant die goed is in het krijgen van de nieuwe technologieën als luxe merken, ook al hebben ze een lager prijspunt.

Heeft Hyundai een automatische transmissie?

Hyundai Motor heeft een 7-traps dual-clutch transmissie (7DCT) gecreëerd, die in verschillende van zijn nieuwste modellen wordt gebruikt, zoals de Nieuwe Generatie i30. De 7-traps DCT zorgt voor sportieve rijprestaties en schakelt in een fractie van een seconde.

Heeft een Hyundai Accent cruise control?

De Hyundai Accent heeft cruise control op zowel de SE als GS modellen met automatische transmissie. Deze functie is optioneel beschikbaar voor Accent GLS door de aankoop van een premium pakket. Het is echter niet standaard. Gebruik de knoppen aan de rechterkant van het stuurwiel om de cruise control te vinden.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts