Hyundai Elantra betrouwbaarheid

Hyundai heeft de laatste decennia aan de top gestaan voor de productie van enkele van de best betaalbare auto’s. De Hyundai Elantra is het zoveelste voorbeeld van zijn betrouwbare en duurzame autogamma. Het voertuig is een compacte auto met een ruim ontwerp; het biedt meer ruimte.

Overzicht

Met een betaalbaar prijskaartje, een efficiënte motor en een fraai uiterlijk is de Hyundai Elantra een vierdeurs sedan met voorwielaandrijving. De Elantra is momenteel aan zijn 7e generatie modellen toe. Het nieuwste model is ook een Hybride sedan met de 1.6-liter turbo 4-cilinder motor die 147 pk levert en de meest brandstofefficiënte prestaties levert.

Betrouwbaarheid

Hyundai wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare merken op het gebied van voertuigen vanwege zijn betaalbare automodellen. De Elantra staat in de top tien van compacte auto’s als het gaat om betrouwbaarheid. Hij staat op de 8e plaats van 36 compacte auto’s met een betrouwbaarheidsbeoordeling van 4,5/5 door RepairPal.

Veiligheid

Hyundai biedt veel pluspunten aan zijn consumenten, goede veiligheidsmaatregelen en -voorzieningen zijn een van die punten. In hun vierdeurs sedan, de Elantra, zijn alle veiligheidsvoorzieningen aanwezig. De Hyundai Elantra’s modellen van 2017-2020 kregen een algemene veiligheidsscore van 4 op 5 van NHTSA Crash Test Rating, waarmee het tot een van de veilige ritten wordt uitgeroepen.

Doorverkoopwaarde

Elk voertuig dat goed wordt onderhouden behoudt een goede restwaarde, hetzelfde is het geval met de Hyundai Elantra. De afschrijving van de Hyundai auto is vaak niet erg hoog. Het is dus een slimme keuze om een Hyundai Elantra te kopen, omdat hij alles heeft wat de meeste bestuurders nodig hebben voor hun dagelijkse ritten.

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn ook een belangrijke parameter om te overwegen bij het beoordelen van de betrouwbaarheid van een auto, want na het kopen van een betaalbare auto, zou je zeker niet willen om elke paar maanden een extra fortuin uit te geven. De jaarlijkse onderhoudskosten van de Hyundai Elantra bedragen $452, wat ook betaalbaar is met zo’n goede kilometerstand.

  Hyundai Elantra Touring betrouwbaarheid

FAQ

Is de Hyundai Elantra een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Hyundai Elantra is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Hyundai Elantra?

De Hyundai Elantra is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Midsize Cars

Hoeveel pk heeft een Hyundai Elantra en heeft hij een turbo?

De Hyundai Elantra heeft 147 pk en 132 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Hoe groot is de kofferbak van de Hyundai Elantra?

14.2 Cubic Feet ( 0,402 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Hyundai Elantra?

5,3 inch ( 13,46 cm)

Wat voor soort wielen heeft hij?

Hyundai Elantra heeft 15 X 6 inch Aluminium Voorwielen en 15 X 6 inch Aluminium Achterwielen.

Gaat Hyundai Elantra lang mee?

Ja, de Hyundai Elantra gaat langer mee dan gemiddeld. Zijn geschatte levensduur is 12 jaar, 9 maanden. Het is gebruikelijk om tussen de 100.000 en 150.000 mijl te rijden. Dit gaat uit van normale rijgewoonten en regelmatig onderhoud. Het kan dalen tot 50.000 als hij aan veel misbruik wordt blootgesteld.

Hoe betrouwbaar zijn gebruikte Hyundai Elantras?

De RepairPal betrouwbaarheidsbeoordeling voor de Hyundai Elantra is 4,5 op 5 en dat is indrukwekkend. Hij staat op de 8e plaats van 36 compacte auto’s. Dit betekent dat reparaties minder vaak voorkomen en ernstiger zijn dan bij andere auto’s in dezelfde categorie.

Welk jaar is de Hyundai Elantra het meest betrouwbaar?

2014 en 2015

Welke problemen hebben Hyundai Elantra’s?

De motoren in deze auto’s zijn van het modeljaar 2019-2021 en hebben mogelijk zuigerolieringen die niet warmtebehandeld zijn. Dit kan leiden tot een verhoogd olieverbruik en uiteindelijk een kloppend geluid en vastlopen of afslaan van de motor.

  Hyundai Elantra Sport Betrouwbaarheid

Wat is beter Civic of Elantra?

De motor van de Civic is kleiner, maar krachtiger. De motor van de Elantra is krachtiger en efficiënter dan die van zijn voorganger. Hij heeft een cilinderinhoud van 2,0 liter en brengt 147 pk en 137 lbft via een CVT naar de voorwielen. Het verbruik in de stad is 31 mpg terwijl de prestaties op de snelweg indrukwekkend zijn met 41 mpg.

Welk jaar Hyundai Elantra moet ik vermijden?

Vermijd Hyundai Elantra GT modeljaren 2013 en 2016. De 2013 en 2016 Hyundai Elantra GT modellen hebben de laagste betrouwbaarheid. De 2013 en 2016 Hyundai Elantra GT modellen hebben een slechte staat van dienst wat betreft stuurproblemen. Dit model heeft meer onderhoud nodig dan de andere modellen.

Wat is beter Corolla of Elantra?

De Hyundai Elantra is de meest betaalbare, maar hij scoort het laagst op veiligheid. De Toyota Corolla is het veiligst en het snelst op het vlak van prestaties. Dit is een geweldige auto met een uitstekend brandstofverbruik.

Hebben Hyundai Elantra’s transmissieproblemen?

2021 Hyundai Elantra transmissie problemen kunnen bestaan uit vertragingen bij het schakelen, knarsen, springen of versnellen, schudden op de weg, branderige geuren of fluitende geluiden van onder de motorkap.

Is Hyundai even goed als Honda?

Ons onderzoek toont aan dat Honda beter is dan Hyundai. Honda heeft meer begeerlijke kenmerken, zoals veiligheid, interieurdesign, prestaties, en auto-opties. Honda voertuigen zijn ook zeer gewild. Hyundai voertuigen bieden het beste op het gebied van betaalbaarheid, garantie, hybride design, en kwaliteit.

Is Kia beter dan Hyundai?

Beide merken bieden betaalbare modellen aan in verschillende prijsklassen, maar ze hebben hun gamma zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor verschillende bestuurders. Hyundai is gericht op het aanbieden van de beste waarde voor bestuurders die op zoek zijn naar een soepele rit en conservatieve styling.

  Wat zijn de beste compacte auto's qua veiligheid en betrouwbaarheid?

Wat is beter Hyundai Sonata of Elantra?

Er zijn twee belangrijke verschillen: prijs en grootte. De Sonata is een goede keuze als u de middelen hebt om zich een ruime sedan te veroorloven. De Hyundai Elantra wint deze vergelijking omdat hij vergelijkbare functies biedt, betaalbaarder is en efficiëntere motoren heeft.

Wordt de Hyundai Elantra beschouwd als een compacte auto?

Compacte sedans: De Hyundai Elantra hatchback en sedan behoren tot de meest populaire modellen. Hoewel de Elantra is geprijsd en vermeld als een compacte auto biedt het vergelijkbare binnenruimte als een mid-size sedan.

Is Hyundai Elantra sedan een goede auto?

De 2022 Hyundai Elantra compacte auto is geweldig. De Elantra is comfortabel en leuk om te rijden. Het heeft ook een verscheidenheid aan motoren die kunnen variëren van high-powered tot zeer efficiënt. De voorzetels zijn comfortabel en het infotainment is eenvoudig te gebruiken.

Zijn Hyundai Elantra hybrides betrouwbaar?

De voorspelde betrouwbaarheidsscore voor de 2022 Hyundai Elantra hybride is 80 op 100. JD Power voorspelt dat de 2022 Hyundai Elantra Hybrid een betrouwbaarheidsscore van 80 op 100 zal hebben. 91-100 wordt beschouwd als de beste, 81-90 is geweldig, 70-80 gemiddeld en 0-69 is redelijk en onder het gemiddelde.

Welk type transmissie heeft de 2021 Elantra hybride?

Automatische transmissie met dubbele koppeling.

Wat is de aandrijflijn voor de 2022 Elantra?

Hybride aandrijflijn: De standaard nonhybride aandrijflijn was een erfenis van de vorige generatie. Deze Elantra’s zullen worden aangedreven met een 147 pk, vier-cilinder motor. Een continu variabele automatische transmissie (CVT) is ook een optie. Voorwielaandrijving is geen optie.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts