Hyundai Elantra GT betrouwbaarheid

De Elantra serie staat bekend om zijn ruime uitvoeringen. De Elantra GT is de sportieve hatchback versie van de Elantra. In vergelijking met de Elantra biedt de Elantra GT meer binnenruimte in het interieur en de laadruimte. Naast meer ruimte biedt de stijlvolle Elantra GT ook betere prestaties. Net als zijn broer, de Elantra, is deze auto comfortabel, betrouwbaar en betaalbaar.

Overzicht

Het nieuwste model van de Hyundai Elantra GT is behoorlijk goed op het gebied van prestaties. Hij beschikt over een goede 2,0-liter 4-cilinder motor die ongeveer 161 pk levert, wat meer is dan de 147 pk van de Elantra. De Elantra GT biedt ook meer laadruimte in vergelijking met het vorige model.

Betrouwbaarheid

Hyundai’s goed gebouwde hatchback, de Elantra GT, biedt een grote betrouwbaarheid en hulp bij pech onderweg. De auto biedt een plezierige en comfortabele rit. De Elantra GT is het high-performance model van de Elantra, maar beide hebben dezelfde gemiddelde betrouwbaarheidsscore van 4.5/5.0 door RepairPal. De Elantra GT staat echter op de 7e plaats van de 36 voor compacte auto’s, dat is één score hoger dan de Elantra.

Veiligheid

Hyundai’s bijna alle modellen zijn geschikt op het gebied van veiligheidsmaatregelen. Hun auto’s zijn goed gebouwd en uitgerust met de technologie en functies. Wat veiligheid betreft, heeft de laatste generatie 2020 modellen een goede veiligheidsscore van 4 sterren door NHTSA. De Elantra serie staat algemeen bekend om zijn veiligheidsvoorzieningen.

  Buick Verano Betrouwbaarheid

Wederverkoopwaarde

Het afschrijvingspercentage van de Hyundai Elantra GT bedraagt ongeveer 54% na 5 jaar. Daarom zal de Elantra een 5-jarige restwaarde hebben van $10.434. Dus, in vergelijking met het normale prijskaartje, is de restwaarde nog steeds goed en kan beter zijn als u goed zorg draagt voor het onderhoud en de conditie van uw Elantra GT.

Onderhoud en herstelling

De gemiddelde jaarlijkse reparatiekosten voor de Elantra GT bedragen zelfs minder dan $400, wat aantoont dat de Elantra GT een uitstekende, betrouwbare optie is om te kopen. De gemiddelde onderhouds- en reparatiekosten tijdens de eerste tien jaar ervaring van de Elantra GT bedragen ongeveer $5.575, wat minder is dan de gemiddelde kosten voor andere hatchback modellen op de markt. Ook is de kans dat de Elantra GT een grote reparatie nodig heeft in de eerste tien jaar dat hij in gebruik is, vrij klein. Dit maakt hem tot een van de meest betrouwbare auto’s.

FAQ

Is de Hyundai Elantra GT een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Hyundai Elantra GT is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Hyundai Elantra GT?

De Hyundai Elantra GT is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Grote Auto’s

Wat zijn de pk’s in een Hyundai Elantra GT en heeft deze een turbo?

De Hyundai Elantra GT heeft 161 pk en 150 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

  Hyundai Elantra Touring betrouwbaarheid

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Hyundai Elantra GT?

5,9 inch ( 14,99 cm )

Welk type wielen heeft hij?

Hyundai Elantra GT heeft 17 X 7 inch Aluminium Voorwielen en 17 X 7 inch Aluminium Achterwielen.

Hoe lang gaat een Hyundai Elantra GT mee?

Bij goed onderhoud en verantwoord rijgedrag gaat de Hyundai Elantra tussen de 200.000 en 250.000 mijl mee. Hij zal 13 tot 17 jaar meegaan als u 15.000 mijl per jaar rijdt. Daarna zijn dure reparaties nodig. Elantra’s kunnen tot 300.000.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts