Hyundai Elantra Sport Betrouwbaarheid

Hyundai heeft altijd al een geweldige invloed gehad op de automarkt. De Elantra Sport is het zoveelste voorbeeld van zijn gewijzigde betrouwbaarheid en duurzaamheid. De Elantra Sport is een mooie doorbraak uit de Elantra-reeks die alle kenmerken biedt die men van een middelgrote sedan mag verwachten. Ik heb een bekende Hyundai voor de productie van betaalbare auto’s en Elantra Sport is ook een betaalbare optie in zijn klasse met een duidelijke marge.

Overzicht

De Elantra Sport biedt een sportief design en sportieve prestaties. Op het gebied van prestaties is de Elantra Sport een high-performance voorwielaangedreven model van de Elantra. De turbogeblazen 1.6 L Inline-Four motor levert ongeveer 201 pk, waarmee hij in slechts 6,8 seconden van 0 naar 60 km/u kan accelereren.

Betrouwbaarheid

De Elantra heeft veel gebruiksvriendelijke en verplichte functies, waardoor het een van de goede betrouwbare en betaalbare auto’s is. De Elantra Sport biedt vele kenmerken van sportwagenprestaties, één daarvan is zijn voorspelde betrouwbaarheidsscore, die 80 op 100 bedraagt, wat als goed wordt beschouwd.

Veiligheid

Hyundai is een veilig merk dat in al zijn wagens de nodige veiligheidsvoorzieningen inbouwt. Op het gebied van veiligheidsvoorzieningen en -waarderingen kreeg de Elantra Sports een algemene score van 4 sterren. De carrosserie is stevig en betrouwbaar genoeg om elke crash te doorstaan. Hij heeft ook actieve veiligheidsvoorzieningen zoals botswaarschuwingen, automatisch energieremmen en bestuurdersassistentie.

  Hyundai Genesis betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage van Hyundai Elantra’s werd voorspeld als niet erg veel hoger. De Elantra sport heeft ook een laag afschrijvingspercentage vanwege de voortdurend stijgende prijzen, want hij verliest slechts 47% van zijn oorspronkelijke waarde in 5 jaar.

Onderhoud en herstelling

De waarden van de onderhouds- en herstellingskosten zijn ook heel belangrijk om de betrouwbaarheid van auto’s te beoordelen. De onderhoudskosten variëren naargelang de staat van het voertuig. In zijn eerste jaar zullen de onderhouds- en herstellingskosten van een gloednieuwe Elantra Sport slechts $394 bedragen.

FAQ

Is de Hyundai Elantra Sport een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Hyundai Elantra Sport is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Hyundai Elantra Sport?

De Hyundai Elantra Sport is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Mid-Size Auto’s

Hoeveel pk heeft een Hyundai Elantra Sport en heeft hij een turbo?

De Hyundai Elantra Sport heeft 201 pk en 195 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 1.6 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Hyundai Elantra Sport?

14.4 Cubic Feet ( 0,408 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Hyundai Elantra Sport?

13,97 cm.

Wat voor soort wielen heeft hij?

De Hyundai Elantra Sport heeft 18 X 7,5 inch aluminium voorwielen en 18 X 7,5 inch aluminium achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts