Hyundai Elantra Touring betrouwbaarheid

Hyundai’s filosofie om utilitaire, betaalbare en betrouwbare auto’s te produceren komt goed tot uiting in de Elantra Touring. De Elantra Touring is een goede betrouwbare auto in overeenstemming met zijn prijsklasse en functies. De kleine hatchback van het wagon-type is al lange tijd de favoriet van de mensen.

Overzicht

De Elantra Touring is een vierdeurs wagon die plaats biedt aan vijf passagiers en veel ruimte heeft in de laadruimte. De voorwielaangedreven Touring heeft een 2.0L lijnmotor met handgeschakelde 5-versnellingsbak, die voldoende is om 138 pk te leveren. De Elantra Touring is verkrijgbaar in twee uitrustingsniveaus GLS en SE. De SE-uitvoering bevat alle kenmerken van de GLS en voegt daar nog een aantal extra’s aan toe, zoals een schuifdak, verwarmbare voorstoelen en een sportschakeling.

Betrouwbaarheid

Hyundai staat bekend om zijn betrouwbaarheid vanwege de lage onderhoudskosten en uitstekende veiligheidsvoorzieningen. De Elantra Touring is ruimer dan alle andere kleine hatchbacks. Hij heeft een goede betrouwbaarheidsscore van 4,0 op 5,0.

Veiligheid

Hyundai auto’s worden meestal beschouwd als de veiligste auto om in rond te rijden. De Elantra Touring stelt ook niet teleur op het gebied van veiligheidswaardering. De Touring kreeg een perfecte score van vijf sterren voor de bescherming bij frontale botsingen bij crashtests van de overheid. Ondanks het feit dat het een wagon-type hatchback is, beschikt de Elantra Touring over alle essentiële veiligheidsvoorzieningen zoals Airbags, tractiecontrole, en bestuurdersassistentie.

  VW vs. Mercedes: Betrouwbaarheid

Wederverkoopwaarde

Bijna alle wagens uit de Elantra reeks behouden vaak een goede restwaarde. Hetzelfde is het geval met de Elantra Touring, deze is nu uit productie genomen. Dus, als u er een bezit, zorg er dan goed voor, want het kan u in de toekomst een goed fortuin opleveren, want er is nog steeds vraag naar Elantra Touring op de markt.

Onderhoud en herstelling

Hyundai staat bekend om zijn betrouwbaarheid, aangezien de meeste modellen weinig onderhoud nodig hebben. De Elantra Touring is nog zo’n voorbeeld van een betrouwbare auto van Hyundai, want hij kost per jaar gemiddeld 476 dollar aan onderhoud en reparatie. De onderhoudskosten kunnen echter variëren naargelang de locatie en de staat van het voertuig.

FAQ

Is de Hyundai Elantra Touring een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Hyundai Elantra Touring is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Hyundai Elantra Touring?

De Hyundai Elantra Touring is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine Stationwagen

Wat zijn de pk’s in een Hyundai Elantra Touring en heeft deze een turbo?

De Hyundai Elantra Touring heeft 138 pk en 136 lb-ft koppel. De motor is een Gas I4 met een cilinderinhoud van 2.0L/ Het brandstofsysteem is: MPI.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Hyundai Elantra Touring?

5,9 inch ( 14,99 cm )

  Hyundai Genesis betrouwbaarheid

Welk type wielen heeft hij?

Hyundai Elantra Touring heeft 17 x 7.0 inch Aluminium Voorwielen en 17 x 7.0 inch Aluminium Achterwielen.

Is Hyundai Elantra Touring een goede auto?

Ja! De Elantra Tourings zijn zeer populair bij kopers, vooral diegenen die een ruime auto nodig hebben maar geen compromis willen sluiten op het gebied van stijl. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en betrouwbaar. De Touring was in staat om 60 mph te halen in slechts 9 seconden op de weg. De Touring was zeer stabiel en soepel, met een stille cabine die het een uitstekende snelweg cruiser maakte.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts