Hyundai Ioniq hybride betrouwbaarheid

We kennen Hyundai van betaalbare en betrouwbare auto’s. De Hyundai Ionq is een compacte vijfdeurs liftback. Het is de eerste auto die wordt aangeboden zonder een standaard verbrandingsmotor, in plaats daarvan verkocht in hybride en volledig elektrische varianten.

Overzicht

De Hyundai Ioniq is een voorwielaangedreven auto met een 1.6L GDI DOHC 16-kleppen lijn 4-cilinder motor, met een topsnelheid van 115mph. Hij accelereert van 0-62mph in 5.2 seconden. De motor kan 105 pk leveren met een DCT 6-versnellingsbak. De Hyundai Ioniq biedt een zeer laag brandstofverbruik, veel standaard veiligheidsvoorzieningen, een gebruiksvriendelijk infotainmentsysteem en een lage vanafprijs.

Betrouwbaarheid

De Hyundai heeft nooit klanten teleurgesteld op het gebied van betrouwbaarheid. Volgens het onderzoek van Driver Power scoorde de Ioniq 91% op het gebied van betrouwbaarheid. Dankzij zijn uitstekende voorzieningen en hoge bouwkwaliteit eindigde hij op de 9e plaats van 75 auto’s.

Veiligheid

Hyundai heeft ervoor gezorgd dat de Ioniq boordevol veiligheidspakketten zit, waaronder zeven airbags, autonoom remmen, adaptieve cruise control en lane-keeping assist allemaal standaard, terwijl dodehoekdetectie, lane follow assist en een zeldzame cross-traffic alert wordt aangeboden op de premium SE-versie. Het 2016 model van de Ioniq scoorde 80% in Euro NCAP tests.

Doorverkoopwaarde

Een Hyundai IONIQ zal 54% afschrijven na 5 jaar, wat vrij acceptabel is in termen van restwaarde. De restwaarde is echter afhankelijk van de staat waarin de auto verkeert. Dus als u een Hyundai Ioniq bezit, moet u er goed voor zorgen en bent u good to go.

  Hyundai Elantra betrouwbaarheid

Onderhoud en reparatie

Onderhouds- en reparatiekosten helpen veel bij het bepalen van de betrouwbaarheidsscore van een voertuig. De gemiddelde jaarlijkse kosten voor het onderhoud van een Hyundai Ioniq liggen rond de $327. Het is dus een geschikte keuze om uw auto uit te kiezen omdat de kosten betaalbaar zijn.

FAQ

Is Hyundai Ioniq een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Hyundai Ioniq is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Hyundai Ioniq?

De Hyundai Ioniq is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Grote Auto’s

Wat zijn de pk’s in een Hyundai Ioniq en heeft deze een turbo?

De Hyundai Ioniq heeft 139 pk en 109 lb-ft koppel. De motor is een Gas/Electric I-4 met een cilinderinhoud van 1.6 L Het brandstofsysteem is: Benzine Direct Injectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Hyundai Ioniq?

5,3 inch ( 13,46 cm )

Welk type wielen heeft hij?

Hyundai Ioniq heeft 15 X 6 inch Aluminium Voorwielen en 15 X 6 inch Aluminium Achterwielen.

Hoe lang gaat de Hyundai Ioniq mee?

Een Hyundai Ioniq gaat ongeveer 100.000 mijl of 8 tot 10 jaar mee. Hyundai beweert dat de batterij van de Ioniq 20 jaar meegaat zonder vervangen te hoeven worden, maar veel klanten zien hun auto slechts tien jaar probleemloos rijden.

Wat zijn de problemen met hybride auto’s?

  • Zwakke Batterijen.
  • Zuurstofsensoren.
  • Katalysator.
  • Systeem voor verdampingsemissie.
  • Lage kilometerstand.
  Hyundai Elantra Sport Betrouwbaarheid

Is de Hyundai Ioniq het waard?

De Ioniq is een geweldige auto voor zijn klasse. Hij heeft veel uitstekende standaard en optionele functies in een zeer betaalbaar pakket. Het uitstekende brandstofverbruik van de auto zorgt ervoor dat bestuurders geld kunnen besparen wanneer ze benzine tanken.

Wanneer zijn ze begonnen met het maken van Hyundai Ioniq?

Voor het modeljaar 2017 werd de Hyundai Ioniq geïntroduceerd. Hyundai lanceerde bij de lancering het voorwielaangedreven Ioniq hybride model. Later kwamen daar een plug-in hybride en een elektrisch model bij.

Hoe lang gaan Hyundai hybride accu’s mee?

Gemiddeld gaan hybride batterijen 6-10 jaar mee. Er zullen uitzonderingen zijn in elke richting, dus de garantie dekt ze als ze onder hun verwachte levensduur zitten.

Is een hybride het kopen waard?

Een hybride auto, vrachtwagen of SUV heeft vele voordelen. Ze zijn milieuvriendelijker dan traditionele voertuigen die alleen op gas rijden en kunnen meer kilometers uit een tank halen. In sommige gevallen bieden hybrides betere prestaties. Het zou gemakkelijk zijn om te zien dat hybrides betaalbaarder zijn dan het kopen van voertuigen met alleen gas.

Heeft de Hyundai Ioniq Android Auto?

De Hyundai Ioniq ondersteunt Android Auto, waarmee u toegang heeft tot uw Android apps zoals YouTube Music, Google Maps, Waze en Spotify vanaf het infotainmentscherm van de auto. Met Google Assistant kunt u bellen, berichten versturen en navigatie gebruiken met spraakopdrachten.

  GMC Yukon Betrouwbaarheid

Wat is beter Ioniq hybride of plug-in hybride?

De gecombineerde EPA-waardering van de hybride is 59 mpg. De plug-in versie heeft een volledig elektrisch bereik van 29 mijl. De Prius Prime plug-in hybride is efficiënter dan de Ioniq plug, maar de Prius heeft slechts 25 mijl volledig elektrische actieradius tegenover de Ioniq’s 29.

Is de Hyundai Ioniq hybride een goede auto?

De 2022 Hyundai Ioniq hybride auto is geweldig. De prijs van de Ioniq hatchback is zowel betaalbaar als efficiënt. Het basismodel is geprijsd op $ 23.000 en geeft een verbazingwekkende 59 mpg gecombineerd stad / snelweg rijden.

Is Hyundai Ioniq hybride zelf-opladend?

De Hyundai Ioniq is een zelfopladende hybride – hij hoeft niet aangesloten te worden om de batterij op te laden. U kunt echter kiezen voor een plug-in hybride (PHEV) of een zuiver elektrische auto met een grotere actieradius.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts