Is een Mercedes SUV duur in onderhoud?

Mercedes gaat niet alleen prat op high-engineering en top-notch functies in hun SUV’s, maar ze beschikken ook over enkele van de beste en nieuwste auto-technologieën. Maar is een Mercedes SUV duur in onderhoud?

Ja, Mercedes SUV’s zijn duur in het onderhoud. Dit komt omdat het luxe auto’s zijn met een hoog prijskaartje. Bovendien gebruikt Mercedes alleen kwaliteitsonderdelen voor vervanging, die duur zijn om aan te schaffen. Bovendien eist Mercedes dat de auto wordt gerepareerd bij een gecertificeerde Mercedes-dealer, anders vervalt de garantie.

Omdat het onderhoud van een Mercedes SUV kostbaar is, is het belangrijk om het juiste model te vinden. Sommige Mercedes SUV’s zijn duurder in onderhoud dan andere. Dus, het vinden van een meer betrouwbare SUV kan rijden de totale kosten van reparatie en onderhoud naar beneden.

Wat is de minst dure Mercedes SUV om te onderhouden?

2020 Mercedes-Benz GLC-Klasse

De 2020 Mercedes-Benz GLC-Klasse is de minst dure Mercedes SUV om te onderhouden. Het model dat het dichtst in de buurt komt is de Mercedes-Benz GLE-Klasse. De GLC-Klasse is de goedkoopste Mercedes SUV om te onderhouden omdat hij meestal minder problemen registreert dan andere Mercedes SUV’s. Hij heeft een vanaf prijs van $56.100.

Deze compacte SUV wordt ook hoog gewaardeerd door betrouwbaarheidsbeoordelaars zoals Consumer Reports. Hij werd ook uitgeroepen tot Top Safety Pick+ door het Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Dus, of u nu kiest voor de conventionele GLC-Klasse SUV of de Coupe-versie, u kunt er zeker van zijn dat u een betrouwbare auto krijgt.

Wat deze auto zo bijzonder maakt, is zijn elegante en unieke look. De compacte SUV is prachtig vormgegeven om concurrenten als de BMW X4 en Audi Q5 een run voor hun geld te geven. En als u een sportieve versie of een high-performance model wilt, kunt u kiezen voor de GLC-Klasse AMG versie.

  Wordt Mercedes beschouwd als luxe?

Naast het feit dat de GLC-Klasse SUV minder problemen heeft dan andere Mercedes modellen, is hij ook zuinig met brandstof en hebben ze een plug-in hybride om u te helpen nog meer te besparen. Volgens de EPA, zal deze auto geeft je 21 mpg in de stad en 28 mpg op de snelweg, dat is geweldig voor een compacte SUV.

De auto is niet alleen zuinig, maar heeft ook een gezellig en stijlvol interieur, waarmee Mercedes-Benz de concurrentie ver achter zich laat. Daarnaast is hij technologisch geavanceerd, waardoor het leuk is om met deze auto lange ritten te maken. En met zijn eersteklas voorzieningen is de GLC-Klasse elke cent waard die eraan wordt uitgegeven. Bovendien is hij ook heel veilig.

Wat is de duurste Mercedes SUV om te onderhouden?

2014 Mercedes-Benz G-Klasse

De Mercedes-Benz G-Klasse is een van de meest iconische SUV’s over de hele wereld. Voorzien van een doosvorm, straalt de SUV luxe en weelde uit, waardoor het een van de meest bewonderde Mercedes modellen op de weg is. Niet alle Mercedes-Benz G-Klasse die u in de showroom ziet staan, is echter de moeite waard om aan uit te geven. Dat is het geval met de 2014 Mercedes-Benz G-Klasse.

Als u geen reserve geld heeft om een Mercedes SUV te onderhouden en te repareren, blijf dan weg van deze auto. De 2014 Mercedes G-Klasse is de SUV met de meeste problemen. Veel gebruikers klaagden over slechte rijeigenschappen. Andere problemen zijn roest, cardanas defect, en defecte ophanging veren. Deze SUV heeft een basisprijs van $115.100.

  Moet ik een hatchback of een SUV kopen?

Afgezien van de problemen die deze auto met zich meebrengt, heeft hij een mooi en luxueus interieur. De SUV is ook uitgerust met een krachtige 5,5-liter V8-motor met een 7-traps automatische transmissie. Met een dergelijk vermogen krijgt u 382 pk en 391 lb-ft koppel.

In tegenstelling tot de meest betrouwbare Mercedes SUV (GLC-Klasse), heeft dit model een EPA-rating van 12 in de stad en 15 op de snelweg, wat betekent dat u bijna het dubbele kwijt bent aan brandstof. Als het op off-road prestaties aankomt, is de G-Klasse echter een beest dat over elk terrein kan cruisen.

FAQ

Wat is de meest betrouwbare Mercedes SUV?

De titel voor de meest betrouwbare Mercedes SUV gaat naar de Mercedes-Benz GLC-Klasse. Deze compacte SUV heeft niet veel problemen zoals de meeste SUV’s. Bovendien verbruikt hij niet veel brandstof maar is hij wel krachtig. De SUV is ook comfortabel met uitstekende rijeigenschappen.

Wat is de minst betrouwbare Mercedes SUV?

De minst betrouwbare Mercedes SUV is de 2014 Mercedes-Benz G-Klasse. De G-Klasse mag dan een goede reputatie hebben voor het maken van enkele van de meest uitzonderlijke off-road SUV’s, maar de 2014 G-Klasse mag niet in deze lijst worden opgenomen. Deze SUV heeft slechte rijeigenschappen en vele andere problemen. Het is de minst betrouwbare Mercedes SUV.

Waarom is Mercedes-Benz zo duur?

Mercedes-Benz is zo duur omdat het een luxe automerk is. Bovendien is Mercedes een begrip waar mensen in de loop der jaren van zijn gaan houden en op zijn gaan vertrouwen. Andere redenen waarom Mercedes zo duur is, zijn de high-tech functies, geavanceerde technologie, premium onderdelen, en veiligheid & duurzaamheid.

Welk automerk is het minst duur in onderhoud – Mercedes, Audi of BMW?

Duitse luxe automerken zijn enkele van de duurste om te onderhouden. Dit komt door de high-end functies en geavanceerde technologieën waarmee ze worden geleverd. Hoewel Mercedes, Audi en BMW duur in onderhoud zijn, is Audi de minst dure auto om te onderhouden.
Het industriegemiddelde voor het onderhoud van een auto is ongeveer $652, terwijl dat van Audi, Mercedes en BMW boven deze grens ligt. BMW is de duurste auto om te onderhouden omdat het meer problemen meldt dan Mercedes en Audi.

  Wat is de beste Mercedes Sprinter motor?

Waarom zijn gebruikte Mercedessen zo goedkoop?

Tweedehands auto’s van Mercedes-Benz zijn zo goedkoop vanwege de hoge kosten voor reparatie en onderhoud. Afgezien van dat, moet u kwaliteit Mercedes onderdelen, die duur zijn. Bovendien heeft u voor Mercedes gespecialiseerde monteurs nodig, die meer voor hun diensten vragen dan gewone monteurs.

Bottom line

Over het geheel genomen is een Mercedes-Benz duur in onderhoud. U kunt echter een betrouwbaardere Mercedes SUV kiezen om de totale reparatie- en onderhoudskosten omlaag te brengen. De Mercedes-Benz GLC-Klasse is de goedkoopste Mercedes SUV om te onderhouden, terwijl de 2014 Mercedes-Benz G-Klasse de duurste SUV is om te onderhouden.
Bovendien, het is ook vermeldenswaard dat hoe meer geavanceerde de SUV, hoe meer problemen zijn waarschijnlijk op te kruipen. Op dezelfde nota, hoe duurder de onderdelen en service kosten door de monteur. Vandaar, ervoor zorgen om de Mercedes SUV die je kunt veroorloven om te onderhouden kiezen als het kan erg duur zijn.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts