Jeep Grand Cherokee Trackhawk Betrouwbaarheid

Jeep komt van de tactische term GP, die staat voor General Purpose voertuigen. Het merk is prestigieus voor zijn vermogen om voortdurend fantastische 4×4’s, SUV’s, en gaande 4×4 stoeivoertuigen te creëren. De Trackhawk bestookt de duurste en sportiefste SUV’s ter wereld met zijn unieke merk van luidheid en snelheid.

Overzicht

De Trackhawk is een volmaakt krachtige SUV met het hart en de ziel van een op het circuit getunede racewagen. De Trackhawk is een volmaakt krachtige SUV met het hart en de ziel van een op het circuit afgestelde raceauto. Cilinders van hoogwaardig gefabriceerd amalgaam, poedergefabriceerde verbindingsstangen en natriumgekoelde uitlaatkleppen dragen allemaal bij aan de kracht van de Supercharged 6.2L V8-motor. Naast het feit dat het de Grand Cherokee Trackhawk 707 trekkracht en 645 pond voet aan kracht geeft, brengt het echter een grootste treklimiet van maar liefst 7.200 pond met zich mee.

Betrouwbaarheid

De 2021 Jeep Grand Cherokee Trackhawk komt in een enkele uitzonderlijke trim geschat op een MSRP van $ 88.115. De presentatie SUV wordt bestuurd door een 6.2L supercharged V8 die is gemarkeerd in een Dodge Challenger Hellcat – die een grote onwrikbare kwaliteit rating heeft. De Grand Cherokee Trackhawk komt in directe concurrentie met de BMW X5 M, de Mercedes-Benz AMG GLE 63S, en Jaguar F-Pace SVR.

  Jeep Commander betrouwbaarheid

Veiligheid

Dit punt is de prioriteit wanneer iemand een voertuig moet kopen. Zoals aangegeven door de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), verwierf het model van dit jaar zichzelf een algemene veiligheidsscore van vijf sterren, wat geweldig is. Afgezien van die vijf-sterren rating, verwierf de Grand Cherokee een vier-sterren rating in front-facing crashworthiness tests.

Wederverkoopwaarde

De belangrijkste factor om de auto te veranderen is de restwaarde. Een Jeep Grand Cherokee zal na 5 jaar 51% afschrijven en heeft een 5-jaars restwaarde van $23.466.

Onderhoud en reparatie

De normale complete jaarlijkse kosten voor reparaties en onderhoud aan een Jeep Grand Cherokee Trackhawk bedragen $666, tegenover een normale van $573 voor redelijk grote SUV’s en $652 voor alle automodellen.

FAQ

Is de Jeep Grand Cherokee Trackhawk een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Jeep Grand Cherokee Trackhawk is een vierwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Jeep Grand Cherokee Trackhawk?

De Jeep Grand Cherokee Trackhawk is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Standaard SUV 4WD

Wat zijn de pk’s in een Jeep Grand Cherokee Trackhawk en heeft deze een turbo?

De Jeep Grand Cherokee Trackhawk heeft 707 pk en 645 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 6.2 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

  Honda Ridgeline Betrouwbaarheid

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Jeep Grand Cherokee Trackhawk?

20,57 cm.

Welk type wielen heeft hij?

Jeep Grand Cherokee Trackhawk heeft 20 X 10 inch Forged Aluminium Voorwielen en 20 X 10 inch Forged Aluminium Achterwielen.

Hoe lang gaat een Jeep Trackhawk mee?

Southside Dodge beweert dat een Jeep Grand Cherokee tot 20 jaar kan meegaan. Dit model is gebouwd met duurzaamheid in het achterhoofd. Het is niet zoals sportkatten die snel uit de mode raken.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts