Jeep Patriot betrouwbaarheid

Jeep komt van de tactische term GP, die staat voor General Purpose voertuigen. Het merk is prestigieus voor zijn capaciteit om voortdurend fantastische 4×4’s, SUV’s, en gaande 4×4 stoeivoertuigen te creëren. De Jeep Patriot (MK74) is een front-motor vijf-entryway verminderde hybride SUV gefabriceerd en gepromoot door Jeep, die met de Jeep Compass in april 2006 op de New York Auto Show voor het modeljaar 2007 verscheen. De Patriot werd geproduceerd in Chrysler’s Belvidere, Illinois krijgt samen fabriek in de buurt van de Compass.

Overzicht

De basis 2016 Jeep Patriot heeft een 2.0-liter vier-kamer motor die 158 aandrijvingen produceert. Een 172-sterkte, 2,4-liter vier-kamer motor is discretionair op voorwiel-aangedreven modellen en standaard op modellen met vierwielaandrijving. Een handgeschakelde vijfversnellingsbak is standaard bij twee motoren. Er zijn enkele Jeep Patriot problemen die transmissieproblemen, motorproblemen en elektrische problemen omvatten.

Betrouwbaarheid

De Jeep Patriot betrouwbaarheid rating is 4.0 van de 5.0, die het vijftiende plaatst van de 26 voor verminderde SUV’s. De normale jaarlijkse herstellingskosten bedragen $596, wat impliceert dat hij normale bezitskosten heeft. De ernst van reparaties is normaal, en significante problemen zijn minder regelmatig dan normaal, dus significante reparaties zijn niet normaal voor de Patriot.

Veiligheid

Veiligheid is de belangrijkste zorg bij het kopen van een voertuig. Voor 2016, Jeep Patriot is toegankelijk in Sport en Latitude trim niveaus. In de overheid crashtests, de Patriot kreeg vier sterren voor de algemene veiligheid, met inbegrip van een bijzonder verontrustende drie-sterren score in de front-facing crash en rollover testen.

  Aston Martin DBS betrouwbaarheid

Wederverkoopwaarde

Een 2017 Jeep Patriot heeft op lange termijn een restwaarde van 37%. In 5 jaar, wordt zijn waarde vertrouwd op ruwweg $ 5.711 verminderen van zijn huidige kosten van ongeveer $ 15.435 naar beneden naar $ 9.724.

Onderhoud en reparatie

De Jeep Patriot is royaal minder duur in onderhoud. De normale absolute jaarlijkse kosten voor reparaties en onderhoud aan een Jeep Patriot bedragen $596, tegenover een normale prijs van $521 voor kleinere SUV’s en $652 voor alle voertuigmodellen.

FAQ

Is het een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Jeep Patriot is een vierwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Patriot?

De Jeep Patriot is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Small Sport Utility Vehicles 4WD

Hoeveel pk heeft een Jeep Patriot en heeft hij een turbo?

De Patriot heeft 172 pk en 165 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.4 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Patriot?

20,57 cm.

Welk type wielen heeft hij?

Jeep Patriot heeft 17 X 6,5 inch Aluminium Voorwielen en 17 X 6,5 inch Aluminium Achterwielen.

Hebben Jeep Patriots veel problemen?

De Jeep Patriot, een compacte SUV, is sinds 2007 in productie. Er zijn nog steeds problemen met de Jeep Patriot, waaronder transmissieproblemen, motorproblemen en elektrische problemen. Wij zullen ook bepaalde Jeep Patriot modeljaren begeren, zodat u helemaal niet hoeft te kopen.

Gaan Patriots lang mee?

Een Jeep Patriot gaat lang mee als u de door de fabrikant aanbevolen onderhoudsbeurten opvolgt en ervoor zorgt dat uw voertuig regelmatig olie ververst. Hij zou ongeveer 200.000 mijl meegaan. Deze Jeeps zijn gebouwd om lang mee te gaan.

  Jeep Grand Cherokee L Betrouwbaarheid

Wat gaat er mis met de Jeep Patriot?

  • CVT Transmissie.
  • Motor wil niet starten als gevolg van Wireless Control Module fout.
  • Water lekt uit het voor-en / of achterdak gebied.
  • Handgeschakelde versnellingsbak schakelt moeilijk.
  • De motor kan oververhit raken door brokstukken in de koelvloeistofopening van de cilinderkop.
  • Abnormaal geluid of beschadiging van de AC-compressor.

Is de Patriot het kopen waard?

Hoewel de Patriot een van de meest betaalbare compacte SUV’s op de tweedehandsmarkt is, zijn daar goede redenen voor. De algemene betrouwbaarheid is niet beter dan het gemiddelde. Er zijn minder problemen gemeld met de 2013+ Patriot.

Hebben Jeep Patriots transmissieproblemen?

Schudden en janken zijn veel voorkomende problemen met de transmissie van de Jeep Patriot. Problemen worden meestal veroorzaakt door een defecte transmissie, maar ze kunnen ook worden veroorzaakt door beschadigde remmen en tierods, of gecorrodeerde swing arms.

Wat is het beste jaar voor een Patriot?

De Jeep Patriot van 2017 is het beste model, en de technologie speelt zeker een rol om hem het beste te maken. De basis Sport trim is niet uitgerust met nieuwe technologie, maar het heeft een uitgebreide suite van veiligheidsvoorzieningen, waaronder de Sentry Key anti-diefstal motor startonderbreker.

Waarom maakt mijn Patriot zoveel lawaai?

Een verkeerde sensor of een defecte sensor kan verkeerde gegevens naar de motor sturen, waardoor er te veel of te weinig brandstof wordt getankt. Dit kan leiden tot een luidere motor. Slechte of vuile bougies: Een voertuig dat niet goed onderhouden is, kan verkeerd vonken, waardoor het luider gaat lopen.

  Wat zijn de beste elektrische auto's qua veiligheid en betrouwbaarheid?

Wat is het grootste probleem met Patriot?

Na verloop van tijd kunnen afdichtingen, zoals die van de ruiten, het dak, het schuifdak of de ramen verslijten, waardoor er water in de cabine kan sijpelen. Deze twee problemen – de versnellingsbak en het lekken – worden het vaakst gemeld bij de Patriot. Eigenaars van Patriots blijven echter kleine problemen ondervinden.

Zijn Jeep Patriots goed in de sneeuw?

De Freedom Drive II-aandrijflijn van de Patriot is in staat om goed te presteren op alle wegen en in alle weersomstandigheden. Het vermogen van de Jeep Patriot om zich door 19 inch stilstaand water heen te worstelen en diepe sneeuw en modder te bedwingen, maakt hem krachtiger dan de meeste mensen denken.

Waarom is men gestopt met de Jeep Patriot?

Het gebrek aan technologie was een van de belangrijkste redenen waarom de Jeep Patriot niet verkocht. Het is niet duidelijk waarom Jeep ervoor koos om moderne technologie uit te sluiten. De Patriot kan lager geprijsd zijn om de kosten laag te houden. Er zijn echter andere crossovers voor dezelfde prijs die wel technologie bieden.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts