Kia Spectra5 Betrouwbaarheid

De Kia Spectra5 zou uw beste keuze zijn als u een kleine, compacte stadsauto wilt met een goed vermogen en een groot gebruiksgemak. Deze compacte auto werd geproduceerd door Kia Motors tussen 2000 en 2009. Over het algemeen is de Kia Spectra5 een comfortabele, ruime en leuk te rijden auto, wat het een leuke auto maakt om te bezitten.

Overzicht

De Spectra5 is een vierdeurs compacte hatchback auto met een 2,0-liter 4-cilinder motor die 138 pk levert. Er is een optie om te kiezen tussen een handgeschakelde 5-versnellingsbak of een automatische 4-versnellingsbak. Beide transformaties zullen gebruik maken van dezelfde lay-out van de Spectra5, voorwielaandrijving.

Betrouwbaarheid

De Kia biedt een goede betrouwbare auto voor de prijs in de vorm van Kia Spectra5. De Spectra5 is altijd een betrouwbare auto geweest om uw familie mee uit te nemen of uw dagelijkse routine cyclus. Het is goedkoop, zuinig en duurzaam om te rijden. Volgens Edmunds, heeft de Kia Spectra5 een beoordeling van 4.6-sterren uit 5.

Veiligheid

De vernieuwde Spectra is gemiddeld als het gaat om veiligheidsbeoordelingen en crashtests. De IIHS heeft de Kia Spectra5 beoordeeld als slechts aanvaardbaar in termen van algemene evaluatie van crashtests en veiligheidsvoorzieningen. Hoewel de Spectra5 wordt geleverd met een volledige aanvulling van airbag aanvullende veiligheidsvoorzieningen, zijn de veiligheidsvoorzieningen indrukwekkend. Samen met de dubbele frontale airbags, Spectra de voorste inzittenden worden beschermd door side-impact airbags gemonteerd op de stoelen, terwijl full-coverage gordijn airbags te beschermen zowel achter-en voorin inzittenden.

  Kia Sedona betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

De Kia Spectra was een goedkope en duurzame auto om te bezitten en biedt goede rijeigenschappen voor de prijs. Daarom is het afschrijvingspercentage van de Kia Spectra5 laag. Het heeft een voorspeld afschrijvingspercentage van ongeveer 4% in 5 jaar.

Onderhoud en reparatie

Afhankelijk van de benodigde reparaties, de kosten van vervangende onderdelen of benodigdheden, en de kwaliteit van de onderdelen, zullen de kosten voor het repareren van uw Kia Spectra5 uit 2008 variëren. In het algemeen zijn de geschatte kosten voor het onderhoud van een Kia Spectra5 $267, met een bereik van $95 tot $1971.

FAQ

Is de Kia Spectra5 een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?
De Kia Spectra 5 is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Kia Spectra 5?

De Kia Spectra5 is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Midsize

Hoeveel pk heeft een Kia Spectra 5 en heeft hij een turbo?

De Kia Spectra5 heeft 138 pk en 136 lb-ft koppel. De motor is een Gas I4 met een cilinderinhoud van 2.0L

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Kia Spectra 5?

6.3 inches ( 16 cm )

Welk type wielen heeft hij?

Kia Spectra5 heeft 16 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 16 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts