Land Rover LR3 betrouwbaarheid

De Land Rover LR3 werd in 2005 geïntroduceerd met goede verwachtingen dat het een top SUV van de fabrikant zou worden. De Land Rover LR3 bood een vierwielaandrijving die geschikt was voor zowel weg- als off-road comfort en grip.

Overzicht

De Land Rover LR3 is een klassieke vierwielaangedreven SUV met een slank, stijlvol interieur en exterieurdesign. De LR3 heeft een 4,0-liter V6-motor die 216 pk levert. De krachtige SUV rijdt geweldig zowel op als naast de weg. Met 6-traps automatische transmissie heeft de Land Rover LR3 een topsnelheid van 121 mph en hij slaagt erin om van 0 naar 60mph te accelereren in ongeveer 8,5 seconden.

Betrouwbaarheid

De algemene betrouwbaarheidsscore van de Land Rover LR3 is beneden verwachting en hype. De SUV blonk uit op zowel gewone als off-road paden en werd geschat het ook goed te doen in de betrouwbaarheidsbeoordeling. RepairPal geeft hem echter slechts een 2,5 van de 5,0 als betrouwbaarheidscijfer omdat de auto te maken kreeg met verschillende tegenslagen op het gebied van de motor en algemene problemen.

Veiligheid

De veiligheidsclassificatie is een andere belangrijke factor om de goede eigendomskosten van een voertuig te bepalen. In het geval van Land Rover LR3, is de SUV zeer betrouwbaar in termen van algemene veiligheidstests evaluatie met goede scorer in zowel crash-en veiligheidstests.

  Land Rover Discovery betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Land Rover voertuigen staan bekend om hun stijlvolle looks op straat en betrouwbaarheid buiten de gebaande paden. De Land Rover LR3 heeft een verwachte afschrijving van ongeveer 63% na 5 jaar. Het is dus vrij duidelijk dat wanneer u een nieuwe of gebruikte Land Rover koopt, verwacht veel geld te verliezen.

Onderhoud en herstelling

Bij het bepalen van de algemene betrouwbaarheid van een voertuig moet rekening worden gehouden met de onderhouds- en reparatiekosten. Voor Land Rover LR2 worden de gemiddelde jaarlijkse onderhouds- en herstellingskosten geraamd op ongeveer $929. De tarieven kunnen echter verschillen naargelang de plaats en het gebied.

FAQ

Is Land Rover LR3 een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Land Rover LR3 is een 4-Wheel-Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Land Rover LR3?

De Land Rover LR3 is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: 4WD Sport Utility Vehicle

Wat zijn de pk’s in een Land Rover LR3 en heeft deze een turbo?

De Land Rover LR3 heeft 300 pk en 315 lb-ft koppel. De motor is een Gas V8 met een cilinderinhoud van 4.4L/ Het brandstofsysteem is: SMPI.

Hoe groot is de kofferruimte van de Land Rover LR3?

76.8 Cubic Feet ( 2,175 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Land Rover LR3?

18,54 cm.

Wat voor soort wielen heeft hij?

Land Rover LR3 heeft 19 x 8 inch lichtmetalen voorwielen en 19 x 8 inch lichtmetalen achterwielen.

  Is Volvo betrouwbaarder dan Tesla?

Hoeveel kilometer gaat een LR3 mee?

Een Land Rover LR3 kan gemakkelijk tot 200.000 mijl meegaan, afhankelijk van hoe hard u met uw auto rijdt. Als u hem goed onderhoudt kan hij tot 3-400.000 mijl meegaan.

Is de Land Rover LR3 standaard uitgerust met airconditioning?

Ja, de Land Rover LR3 is standaard uitgerust met airconditioning.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts