Land Rover Range Rover Sport Supercharged Betrouwbaarheid

Land Rover is een Brits merk dat gespecialiseerd is in vierwielaangedreven, off-road voertuigen, ontworpen en op de markt gebracht door de multinationale automaker Jaguar Land Rover (JLR), een dochteronderneming van het Indiase Tata Motors sinds 2008. De Land Rover Range Rover Sport Supercharged is een middelgrote luxe SUV geproduceerd onder hun Land Rover-merk, van de Britse fabrikant Land Rover, en later Jaguar Land Rover. De eerste generatie (codenaam: L320) ging in 2005 in productie en werd in 2013 vervangen door de tweede generatie Sport (codenaam: L494).

Overzicht

Een supercharged 5.0-liter V-8 motor, een dreigend exterieurdesign en een adembenemend uitlaatsysteem maken de 2022 Range Rover Sport Supercharged en SVR tot een Bond-schurkenfantasie. Deze sportieve SUV wordt aangedreven door 518 of 575 pk en biedt een schokkend snelle acceleratie. Ondanks zijn goede prestaties concurreert hij met andere luxe utes van Audi, BMW, Mercedes-AMG en Porsche. Hij heeft een onmiskenbare filmstercharme die sommige kopers onweerstaanbaar zullen vinden.

Betrouwbaarheid

J.D. Power voorspelt dat de 2021 Range Rover Sport Supercharged een betrouwbaarheidsscore van 65 op 100 zal halen. Een score van 91-100 wordt beschouwd als de beste, en 80 wordt beschouwd als goed, en een score van 70-80 wordt beschouwd als redelijk.

Veiligheid

Bovendien kreeg de Range Rover een veiligheidsscore van vijf sterren van Euro NCAP, inclusief een van de beste scores ooit voor de veiligheid van voetgangers bij een grote terreinwagen. In zijn tests prees Euro NCAP de bescherming van de auto voor zowel volwassenen als kinderen. Maar de Land Rover Range Rover Sport Supercharged is niet getest op veiligheid.

  BMW VS Volkswagen betrouwbaarheid - wat is beter?

Doorverkoopwaarde

De Land Rover Range Rover Sport SVR schrijft het meest af met $19.500 per jaar, gevolgd door de Autobiography met $12.500. Een Land Rover Range Rover Sport is na 5 jaar 53% afgeschreven en heeft een 5-jaars restwaarde van $42.159. De restwaarde van de Land Rover Range Rover Supercharged kan nog niet worden vastgelegd, maar zal in de toekomst worden toegelicht.

Onderhoud en reparatie

In het algemeen zal de sport Supercharged versie iets meer kosten om te onderhouden. U kunt rekenen op ongeveer $ 2.151 per jaar voor onderhoud en bijna $ 1.729 voor reparaties.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Land Rover Range Rover Sport Supercharged?

De Land Rover Range Rover Sport Supercharged is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Vierwielaandrijving

Wat zijn de pk’s in een Land Rover Range Rover Sport Supercharged en heeft deze een turbo?

De Land Rover Range Rover Sport Supercharged heeft 575 pk en 516 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 5.0 L Het brandstofsysteem is: Benzine Direct Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Land Rover Range Rover Sport Supercharged?

73.7 Cubic Feet ( 2,087 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Land Rover Range Rover Sport Supercharged?

21,34 cm.

Welk type wielen heeft hij?

Land Rover Range Rover Sport Supercharged heeft 22 X 9,5 inch gesmede aluminium voorwielen en 22 X 9,5 inch gesmede aluminium achterwielen.

  Land Rover LR3 betrouwbaarheid

Hoeveel kilometer gaat een Range Rover Supercharged mee?

Met zorgvuldig onderhoud, regelmatige servicebeurten en voorzichtige rijgewoonten gaat een Range Rover 150.000 tot 200.000 km mee. Dit zou betekenen dat de Range Rover tussen 10 en 13 jaar meegaat voordat hij moet worden gerepareerd of vervangen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts