Lexus IS Betrouwbaarheid

Lexus combineert een hoog niveau van vakmanschap met een overdreven styling in zijn reeks uiteenlopende modellen. Lexus fungeert als de luxedivisie van de bekende Japanse autofabrikant Toyota, maar dan met een grotere persoonlijkheid en aantrekkingskracht. Sinds 1999 verkoopt Lexus de Lexus IS, een compacte zakenauto die is ontwikkeld op basis van het Toyota Altezza merk in Japan (het woord Altezza betekent “hoogheid” in het Italiaans).

Overzicht

De IS 300 AWD wordt aangedreven door een 3,5-liter V6-motor die 260 pk en 236 Nm koppel levert. Beide IS 350-modellen worden aangedreven door een 3,5-liter V6-motor die 311 pk en 280 Nm koppel levert. De Lexus IS300 wordt geleverd met een 3.0-liter zescilinder motor die bekend staat als de 2JZ-GE. MkIV Supra fans zouden bekend moeten zijn met deze motor code.

Betrouwbaarheid

J.D. Power verwacht dat de 2021 Lexus IS een voorspelde betrouwbaarheidsscore van 81 op 100 zal hebben. Een score van 91-100 wordt beschouwd als de beste, 81-90 is uitstekend, 70-80 is redelijk, en 0-69 is onder het gemiddelde. Vanaf 2017 heeft Lexus 6 jaar op rij de JD Power Dependability Award gewonnen als het meest betrouwbare automerk op de markt. Betrouwbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de sleutel tot het leveren van langdurige waarde aan onze klanten en hebben bijgedragen aan het opbouwen van een ongekend vertrouwen en loyaliteit in het merk Lexus.

  Lexus LS Betrouwbaarheid

Veiligheid

Lexus is tevreden over de 311 pk en het koppel van 280 Nm van de IS 350. De NHTSA geeft de Lexus IS vijf sterren voor algemene veiligheid, en vier sterren voor de bescherming tegen frontale botsingen. De IIHS geeft hem een top goed rating voor de meeste tests, inclusief de koplampen die een Top Safety Pick award verdienen.

Wederverkoopwaarde

Een Lexus IS 350 heeft na 5 jaar een waardevermindering van 44% en een restwaarde na 5 jaar van $29.195. Net als vrijwel de gehele Lexus line-up, houdt de IS 350 zijn waarde goed vast en is het een geweldige investering (vanuit een auto oogpunt). Dankzij de uitzonderlijke kwaliteit en waarde kunt u met een gerust hart een nieuwe of gebruikte IS 350 kopen en er jarenlang plezier van hebben.

Onderhoud en reparatie

Aangezien Lexus de luxedivisie van Toyota is, zijn onderhoud en reparaties relatief gezien goedkoop. Lexus eigenaren besteden ongeveer $551 per jaar aan onderhoud en reparaties, hoewel de kosten toenemen naarmate de auto ouder wordt.

FAQ

Is de Lexus IS een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Lexus IS is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Lexus IS?

De Lexus IS is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Compact Cars

Wat zijn de pk’s in een Lexus IS en heeft deze een turbo?

De Lexus IS heeft 260 pk en 236 lb-ft koppel. De motor is een Premium Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 3,5 L Het brandstofsysteem is: Poort/Directe Injectie.

  Lexus UX betrouwbaarheid

Hoe groot is de kofferbak van de Lexus IS?

10.8 Cubic Feet ( 0,306 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Lexus IS?

5,5 inch ( 13,97 cm)

Wat voor soort wielen heeft hij?

De Lexus IS heeft 18 X 8,5 inch aluminium voorwielen en 18 X 8,5 inch aluminium achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts