Lexus LFA Betrouwbaarheid

Lexus combineert een hoog niveau van vakmanschap met een overdreven styling in zijn reeks uiteenlopende modellen. Lexus fungeert als de luxedivisie van de bekende Japanse autofabrikant Toyota, maar dan met een grotere persoonlijkheid en aantrekkingskracht. In 2008 onthulde Toyota de productieversie van de Lexus LFA op de Tokyo Motor Show. Het is een tweezits sportwagen van Lexus, een luxe autodivisie van Toyota.

Overzicht

Lexus vertelde haar klanten in de States dat de LFA vorig jaar alleen via lease leverbaar zou zijn. Lexus zei dat het niet wilde dat Amerikaanse klanten zich omdraaiden om het model met winst te verkopen. De Lexus LFA is voorzien van een 4,8-liter V10 die is afgeleid van een racemotor die wordt gebruikt in Formule 1-auto’s. De circuitmotor genereert 552 pk bij 8.700 tpm en 354 Nm koppel bij 6.800 tpm.

Betrouwbaarheid

De Lexus LFA is een zeer betrouwbare auto. Dit is een auto die Lexus definieert. Hoge kwaliteit, efficiënt, elegant, goed gebouwd, en in staat om Mercedes Benz, BMW, en Audi te verslaan. Ze hebben zelfs een prijs gewonnen voor de beste lakafwerking sinds geruime tijd, dat toont gewoon aan welk niveau van perfectie ze nastreven, dat is gewoon verbazingwekkend saai.

Veiligheid

De luxe SUV heeft sinds 2015 elk jaar een IIHS Top Safety Pick+-aanduiding verdiend, en miste alleen in 2018, toen de Lexus als Top Safety Pick werd beoordeeld. Maar de Lexus LFA is nog niet beoordeeld op veiligheid.

  Lexus GS F Betrouwbaarheid

Doorverkoopwaarde

De waarde van de Lexus LFA is de afgelopen 10 jaar met 25% gestegen. Pas gemaakt in 2012, zijn MSRP was $375.000 voor het basismodel. Gebruikte 2012 Lexus LFA waarden variëren van ongeveer $ 80.360 tot $ 133.975, afhankelijk van de staat, kilometerstand, en opties.

Onderhoud en reparatie

De kosten van een Lexus LFA onderhoudsbeurt bedragen minimaal $237,66 en maximaal $237,66, met een gemiddelde van $237,66.

FAQ

Is de Lexus LFA een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Lexus LFA is een Rear Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Lexus LFA?

De Lexus LFA is een auto met 2 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Tweezitters

Wat zijn de pk’s in een Lexus LFA en heeft deze een turbo?

De Lexus LFA heeft 552 pk en 354 lb-ft koppel. De motor is een Gas V10 met een cilinderinhoud van 4.8L/ Het brandstofsysteem is: Elektronische brandstofinjectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Lexus LFA?

11,43 cm.

Welk type wielen heeft hij?

Lexus LFA heeft 20 x 9,5 inch Aluminium Voorwielen en 20 x 11,5 inch Aluminium Achterwielen.

Kun je dagelijks rijden met een Lexus LFA?

Ja, dat kan! Het is een geweldige auto om elke dag mee te rijden. U kunt hem ook gebruiken voor weekend trips en vakanties.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts