Lexus NX betrouwbaarheid

De luxedivisie van Toyota, Lexus, produceert de compacte luxe crossover SUV die bekend staat als de Lexus NX. Luxe en kracht zijn synoniem met de naam Lexus over de hele wereld. De productie begon in 2014 en is doorgegaan vanwege het positieve imago en de klanttevredenheid.

Overzicht

In Europa is de Lexus NX het best verkochte Lexus-model, en ook in Rusland is het de best verkochte luxeauto. Deze 5-deurs SUV is een klassieke luxe SUV met een onvergelijkbaar comfort en duurzame kenmerken. Een viercilindermotor met turbocompressor en directe injectie met een cilinderinhoud van 2,0 liter drijft het voertuig aan. Met een topsnelheid van 124 mph accelereert deze auto van 0 naar 60 mph in slechts 7 seconden, wat behoorlijk goed is voor een niet-sportwagen in deze klasse.

Betrouwbaarheid

Lexus auto’s scoren hoog in de meeste gerenommeerde consumentenrapporten, wat hun betrouwbaarheid en duurzaamheid aantoont. De Lexus auto is afkomstig van een van de meest vertrouwde autofabrikanten, Toyota, die bekend staat om zijn betrouwbare motoren en high-performance handling en besturing. Het is voorspeld door J.D Power dat de 2021 NX 81 van de 100 punten zal scoren op betrouwbaarheid.

Veiligheid

Ongeacht het type voertuig, veiligheid is van het grootste belang. Luxe auto’s worden over het algemeen als veiliger beschouwd, omdat ze over betere veiligheidsvoorzieningen beschikken. Vijf sterren is de hoogste veiligheidswaardering die de National Highway Traffic Safety Administration aan de Lexus NX 2021 heeft gegeven.

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage bepaalt de waarde van uw voertuig na een bepaalde tijd. Met andere woorden, het geeft aan of het voertuig zijn waarde behoudt of niet. In het geval van de Lexus NX wordt de waardevermindering geschat op 45% na 5 jaar en een verminderde doorverkoopwaarde van ongeveer $23.982. Dus, het is vrij gemiddeld in termen van het houden van zijn waarde.

Onderhoud en herstelling

De kosten voor onderhoud en reparatie van een Lexus NX 300 gedurende de eerste tien jaar van eigendom bedragen ongeveer $7.136. Ter vergelijking, de gemiddelde kosten per jaar voor luxe SUV’s is $ 8.324. Bovendien is er een kans van 20,47% dat de NX 300 in deze periode grote reparaties nodig heeft.

  Lexus LS Betrouwbaarheid

FAQ

Is de NX een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De NX is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Lexus NX?

De NX is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 2WD

Wat zijn de pk’s in een NX en heeft hij een turbo?

De NX heeft 235 pk en 258 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Poort/Directe Injectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de NX?

17,53 cm.

Welk type wielen heeft hij?

NX heeft 17 X 7 inch Aluminium Voorwielen en 17 X 7 inch Aluminium Achterwielen.

Hoeveel kilometer gaat een Lexus NX mee?

Lexus is een luxemerk waarop u kunt vertrouwen voor jarenlang betrouwbaar en luxueus rijden. Een Lexus gaat meer dan 100.000 kilometer mee als hij wordt onderhouden volgens de aanbevelingen van de fabrikant. De gemiddelde levensduur van een Lexus is 250.000 tot 300.000 kilometer.

Waar staat NX voor?

Lichtvoetige Crossover. Volgens Lexus staat de naam “NX” voor “Nimble Crossover”.

Heeft de Lexus NX 2022 premium benzine nodig?

De Lexus NX heeft premium loodvrije benzine nodig als het tijd is om te tanken. Om ervoor te zorgen dat de NX soepel loopt en de beste prestaties levert, moet u op zoek naar een octaangehalte van 91 of hoger. Er mag niet meer dan 15% ethanol in de NX zitten.

Is een Lexus gewoon een chique Toyota?

Veel Lexus auto’s zijn niet gewoon Toyota’s. Het zijn dan wel Toyota’s, maar de meeste Lexus auto’s zijn totaal anders. Ze hebben verschillende motoren, ophangingen en rijstijlen. Het zijn niet zomaar Toyota’s, maar het zijn Lexus wagens. U kunt luxe zetels en vele andere voorzieningen hebben.

Is de Lexus NX er ook als hybride?

Hybride modellen: De NX Hybrid is verkrijgbaar in NX 350h trim. De plug-in hybride NX450h+ is ook verkrijgbaar in twee versies, de NX 350h+ basisversie en de F Sport-variant. Vierwielaandrijving is standaard.

  Lexus LX Betrouwbaarheid

Is de Lexus NX 300h betrouwbaar?

Ja, de Lexus NX 300h is zeer betrouwbaar. Hij kreeg van de IIHS een Good rating in alle categorieën behalve de small overlap front crashtest. De voorspelde betrouwbaarheidsscore voor de 2021 NX is 81 op 100.

Is Lexus NX een compacte SUV?

De 2021 Lexus NX 300 luxe compacte SUV is inderdaad een goede keuze. De NX met twee rijen biedt comfort en luxe met zijn ruime en stille cabine, premium materialen en zachte rijgedrag. De turbomotor van de SUV stuwt hem rond de stad en op de snelweg met respectabele snelheid.

Is de Lexus NX groot genoeg?

De NX 300 is een kleine luxe SUV die zich gemakkelijk door de stad laat verplaatsen. Hoewel er veel dingen zijn om van te houden over de Lexus, is het moeilijk om aan te bevelen tegen andere segment leiders zoals Mercedes en BMW.

Is de Lexus NX stil?

De Lexus NX 300 is een luxueuze crossover SUV die uitzonderlijk stil is. De Lexus NX 300 is stiller dan vlaggenschip sedans op het gebied van motor-, wind- en weggeluid. Het motorgeluid van de F Sport is niet onverdienstelijk kunstmatig, en kan voor sommigen storend zijn.

Is de Lexus NX goed in sneeuw?

De NX reviews zijn gepubliceerd en het is duidelijk dat Nebraskan bestuurders houden van hoe de nieuwe Lexus SUV handelt in de sneeuw. Het Electronic AWD System is een andere functie die kan worden gebruikt voor rijden in de winter. Kies uit de standen Sport, Normaal of ECO.

Wat is het Toyota-equivalent van de Lexus NX?

2022 LEXUS NX VS. TOYOTA RAV4. De Lexus NX is iets langer dan de RAV4, maar hij is ongeveer even breed.

Heeft de 2022 Lexus NX een reservewiel?

Lexus werd gecontacteerd om te bevestigen dat de NX een reservewiel zou hebben. Het antwoord was “Nee.” Lexus zal in plaats daarvan run-flat banden monteren. Hoewel run-flats een geweldige manier zijn om thuis te komen in geval van een lekke band, zijn we niet blij met deze verandering.

  Lexus UX betrouwbaarheid

Is de NX groter dan de UX?

Hoewel de NX groter is en meer vermogen en ruimte biedt voor een kleinere prijs, is de UX iets recenter en beschikt hij over enkele van de meest actuele Lexus technologieën.

Heeft de Lexus NX adaptieve cruise control?

Ja, de NX is uitgerust met Adaptive Cruise Control (ACC). Het werkt goed op snelwegen en in de stad straten zowel. Lexus Safety System+ 2.0 is ook aanwezig in de NX. Dit systeem omvat onder meer een waarschuwing bij voorwaartse botsing, automatisch remmen, voetgangersdetectie en een adaptieve cruise control.

Is de Lexus NX ruim?

De NX met twee zitrijen overtuigt met zijn comfortabele stoelen, stille cabine, hoogwaardige materialen en soepele rijeigenschappen. De turbomotor van de SUV stuwt hem met respectabele snelheid door de stad en over de snelweg. De NX is door Lexus uitgerust met een groot aantal veiligheidsvoorzieningen.

Heeft de Lexus NX verwarmde achterstoelen?

Nee, de NX heeft geen verwarmde zetels achteraan. U kunt ze echter wel als optie toevoegen. U kunt kiezen uit verwarmde of geventileerde voorstoelen voor een ervaring op maat. De elektrisch neerklapbare en verstelbare achterbank brengt luxe naar een hoger niveau. De NX Hybrid en de krachtigere, krachtigere F SPORT zijn opwindende auto’s die u in vervoering zullen brengen.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Lexus NX?

De Lexus NX biedt plaats aan vijf personen, met twee captain’s chairs voorin en een bank in de tweede. Optioneel is elektrisch verstelbare technologie beschikbaar op de achterbank, zodat passagiers achterover kunnen leunen en zich comfortabel voelen tijdens het rijden van lange afstanden.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts