Lincoln Aviator Betrouwbaarheid

Ford’s Lincoln divisie produceert luxe voertuigen. Ford’s Lincoln Aviator is een drie-rij, middelgrote luxe SUV. Hij wordt sinds 2002 geproduceerd en is nog steeds in productie. De Lincoln Aviator, die in zijn tweede generatie is, is een van de vier SUV’s aangeboden door Lincoln.

Overzicht

De 5-deurs SUV is leverbaar met achterwiel- en vierwielaandrijving. De Aviator wordt aangedreven door een 3,0-liter twin-turbo V6-motor met een vermogen van 400 pk. De motor behoort tot de krachtigste standaardmotoren in de klasse van middelgrote luxe SUV’s van alle merken. Hij accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 5,4 seconden en heeft een topsnelheid van 145 km/u.

Betrouwbaarheid

De Lincoln Aviator lijkt een prachtige auto met een uitstekend interieur en functies. Echter, geen enkele auto is perfect, de Aviator heeft een aantal problemen met de kilometerstand en elektrische storingen in de veiligheidsfuncties. Door deze zelfde problemen scoort de Lincoln Aviator gemiddeld op het gebied van betrouwbaarheid. Volgens J.D. Power heeft de 2021 Lincoln Aviator een voorspelde betrouwbaarheidsscore van 70 op 100.

Veiligheid

Volgens de National Highway Traffic Safety Administration heeft de 2021 Lincoln Aviator een 5-Star rating gekregen in zowel de frontale crash als de zijdelingse crash categorieën. Dit betekent dat hij goed uitgerust is om u veilig te houden in een noodgeval.

Wederverkoopwaarde

Het afschrijvingspercentage van een voertuig is van vitaal belang omdat het de restwaarde en de waarde van uw aankoop na verloop van tijd bepaalt. Het afschrijvingspercentage van de Aviator is niet al te best, het geschatte afschrijvingspercentage na 5 jaar is ongeveer 51% met een restwaarde van $36.504.

  Hyundai Nexo betrouwbaarheid

Onderhoud en reparatie

Gedurende de eerste tien jaar van eigendom van een Lincoln Aviator, zullen onderhoud en reparaties ongeveer $11.691 kosten. Dit is $3.769,4 minder dan het industriegemiddelde voor luxe SUV’s. Bovendien bestaat er een kans van 33,36% dat een grote reparatie nodig zal zijn voor een Aviator in die periode.

FAQ

Is de Lincoln Aviator een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Lincoln Aviator is een Rear Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Lincoln Aviator?

De Lincoln Aviator is een auto met 7 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Standaard SUV 2WD

Wat zijn de pk’s in een Lincoln Aviator en heeft deze een turbo?

De Lincoln Aviator heeft 400 pk en 415 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 3.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Lincoln Aviator?

83.4 Cubic Feet ( 2,362 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

Lincoln Aviator heeft 19 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 19 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts