Lincoln Continental Betrouwbaarheid

De Lincoln is beroemd voor het produceren van enkele van de beste luxe voertuigen met inbegrip van SUV’s, sedans, en andere klassen voertuigen. De Lincoln Continental is een zeer goede tweedehands luxe sedan omdat hij een vrij comfortabele aandrijving biedt. De Lincoln Continental is een serie van middelgrote en grote luxe auto’s. Het model lijn is een van de oudste productie voertuigen, het begon de productie in 1939 en werd stopgezet aan het einde van 2020.

Overzicht

De full-size luxe autolijn is al meer dan 70 jaar in productie, Lincoln Continental is geproduceerd in tien generaties. Jarenlang was de Continental de vlaggenschip sedan van Lincoln. In het 2020 model van Lincoln Continental wordt deze rit standaard aangedreven door een 3,7-liter V6 motor die 305 pk levert. Er zijn echter ook twee optionele motoren in de vorm van 2,7-liter V6- en 3,0-liter V6-motoren, die respectievelijk 335 en 400 pk leveren. Alle motoren van de Continental zijn gekoppeld aan een automatische zesversnellingsbak.

Betrouwbaarheid

De zeer duurzame Continental was zo goed in termen van betrouwbaarheidsscores en het tevreden stellen van de klanten. Dat is een van de redenen waarom hij zo lang in productie bleef en een vraag had op de markt. 2020 Lincoln Continental heeft een 4 van de 5-sterren rating. Volgens J.D. Power scoort de Continental 85 op 100, wat geweldig is.

  Lincoln MKZ betrouwbaarheid

Veiligheid

De betrouwbaarste auto van Lincoln stelt ook op het gebied van veiligheidswaardering niet teleur. Volgens de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) heeft de 2020 Continental een 5-sterrenscore bij crash- en veiligheidstests. Hij is uitgerust met alle verplichte veiligheidsvoorzieningen.

Afschrijvingspercentage

De afschrijving van luxe auto’s is meestal niet van de grootste zorg als ze komen met een goede prijskaartje en een autoliefhebber koopt het. Het afschrijvingspercentage kan echter van belangrijke waarde zijn als u overweegt om na enkele jaren goed geld te verdienen aan uw aankoop. Het afschrijvingspercentage van de Lincoln Continental bedraagt 52% na 5 jaar.

Onderhoud en herstelling

De onderhouds- en herstellingskosten van de Lincoln Continental worden geschat op ongeveer $8.833 gedurende de eerste 10 jaar van zijn dienst. Dit is nog steeds minder dan het industriegemiddelde van luxe sedan modellen met een marge van $2.871.

FAQ

Is de Lincoln Continental een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Lincoln Continental is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Lincoln Continental?

De Lincoln Continental is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Grote Auto’s

Wat is het vermogen in een Lincoln Continental en heeft deze een turbo?

De Lincoln Continental heeft 335 pk en 380 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 2,7 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

  Lincoln MKS Betrouwbaarheid

Hoe groot is de kofferruimte van de Lincoln Continental?

16.7 Cubic Feet ( 0,473 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

Lincoln Continental heeft 19 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 19 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts