Lincoln Corsair Betrouwbaarheid

De luxe voertuigen van Lincoln zijn meestal goed op het gebied van betrouwbaarheid. De Lincoln Corsair is een compacte luxe crossover SUV geproduceerd door Lincoln, het luxemerk van Ford Motor Company. Hij is in 2020 in productie gegaan en vervangt de Lincoln MKC.

Overzicht

De Lincoln Corsair wordt soms verward met de Ford Corsair vanwege de gelijkenis in de naam. Er zijn echter heel wat verschillen. De 5-deurs SUV is leverbaar in zowel voorwiel- als vierwielaandrijving. Een 2.0-liter EcoBoost Turbo I4-motor drijft de Corsair aan met een vermogen van 250 pk. De motor is gekoppeld aan een automatische 8-versnellingsbak, waarmee de Corsair in 6,2 seconden van 0 naar 60 kan accelereren.

Betrouwbaarheid

Luxe auto’s worden verondersteld een volledige beoordeling te krijgen op elke afdeling. Dat is echter niet het geval bij alle luxe auto’s van verschillende merken. Gelukkig is de Corsair een van die luxe auto’s die elke uitgegeven cent waard is. Volgens J.D. Power heeft de 2021 Lincoln Corsai een voorspelde score van 87 op 100.

Veiligheid

De prestaties van de Lincoln Corsai zijn uitstekend in alle parameters om de betrouwbaarheid te bepalen. Volgens NHTSA kreeg de Corsai een algemene veiligheidswaardering van vijf sterren bij crash- en veiligheidstests.

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage van bijna alle voertuigen van het merk Lincoln ligt in hetzelfde percentage, ze houden hun waarde meestal niet zo goed vast met de tijd. De Lincoln Corsair is geen uitzondering, hij heeft een geschat afschrijvingspercentage van 51% na 5 jaar.

  Audi e-tron GT betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

De luxe voertuigen vereisen meestal een beetje extra onderhoud omdat ze duur zijn. De Lincoln Corsairrr kost ongeveer $11.121 aan onderhouds- en reparatiekosten gedurende de eerste 10 jaar van gebruik.

FAQ

Is de Lincoln Corsair een Voorwielaandrijving, Achterwielaandrijving of een All-Wheel-Drive auto?

De Lincoln Corsair is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Lincoln Corsair?

De Lincoln Corsair is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 4WD

Wat zijn de pk’s in een Lincoln Corsair en heeft deze een turbo?

De Lincoln Corsair heeft 266 pk en NA lb-ft koppel. De motor is een Gas/Elektrische I-4 met een cilinderinhoud van 2.5 L Het brandstofsysteem is: Sequentiële MPI.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Lincoln Corsair?

19,81 cm.

Wat voor soort wielen heeft het?

Lincoln Corsair heeft 19 X 8,5 inch Aluminium Voorwielen en 19 X 8,5 inch Aluminium Achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts