Lincoln MKC Betrouwbaarheid

Lincoln heeft een grote vloot van goede luxe crossover SUV’s en MKC is een van zijn goede compacte luxe crossover SUV’s die in 2014 in productie ging. De 5-deurs SUV is leverbaar in zowel voorwiel- als vierwielaangedreven lay-outs.

Overzicht

De compacte luxe crossover SUV is verrijkt met kwaliteitskenmerken die het een van de goede voertuigen maken om te bezitten. Een 2.0-lite EcoBoost turbo I4-motor drijft de MKC aan met een vermogen van 245 pk. De motor is gekoppeld aan een automatische 6-versnellingsbak. De motor accelereert van 0 naar 60 in ongeveer 7,3 seconden en heeft een topsnelheid van 155 km/u.

Betrouwbaarheid

De Lincoln MKC is inmiddels uit productie genomen. De compacte luxe crossover was echter een goede aanvulling op de SUV vloot van Lincoln. Hij staat op de 7e plaats van de 11 luxe compacte SUV’s van alle merken. Het betrouwbaarheidscijfer van de MKC is 3,5 op 5,0, wat meer dan gemiddeld is.

Veiligheid

Volgens de National Highway Traffic Safety Administration scoort de MKC een algemene score van 4 sterren en een score van 5 sterren bij aanrijdingen van opzij. Ook de IIHS bestempelde de MKC als goed voor botsingen en een goede totaalscore, dankzij zijn brede waaier aan veiligheidsvoorzieningen, waaronder automatische noodremmen.

Afschrijvingspercentage

De Lincoln houdt meestal niet zo goed zijn waarde. Het afschrijvingspercentage van de MKC wordt geschat op ongeveer 44,3% na slechts 3 jaar gebruik, wat vrij hoog is gezien de restwaarde vrij laag is in vergelijking met een gewone compacte SUV.

  Jaguar XF betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

De onderhouds- en herstellingskosten bepalen mee de totale eigendomskosten van een voertuig. Deze kosten zijn meestal hoog in het geval van luxe voertuigen. De gemiddelde totale jaarlijkse kosten voor reparatie en onderhoud van een Lincoln MKC bedragen echter $853.

FAQ

Is de Lincoln MKC een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Lincoln MKC is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Lincoln MKC?

De Lincoln MKC is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 4WD

Wat zijn de pk’s in een Lincoln MKC en heeft deze een turbo?

De Lincoln MKC heeft 245 pk en 275 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Benzine Direct Injection.

Welk type wielen heeft hij?

Lincoln MKC heeft 19 X 8,5 inch Aluminium Voorwielen en 19 X 8,5 inch Aluminium Achterwielen.

Welke problemen heeft de Lincoln MKC?

  • 2015 MKC accu houdt lading niet 7 (100%)
  • 2015 MKC sirius radio valt uit, werkt niet de hele tijd 5 (71%)
  • 2015 MKC boordcomputer, elektronica werkt niet meer 3 (43%)
  • 2015 MKC service advance trac waarschuwingslampje brandt 3 (43%)
  • 2016 MKC batterij leeg 2 (29%)

Heeft Lincoln MKC problemen met de transmissie?

Dit is een veel voorkomend probleem bij auto’s en makkelijk te herkennen. 2018 Lincoln MKC transmissie problemen kunnen bestaan uit schakelvertragingen of springen of knarsen tijdens het accelereren, gevoel van trillen of fluitende geluiden die van onder de motorkap komen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts