Lincoln MKS Betrouwbaarheid

De Lincoln MKS is een full-size luxe sedan die in 2008 in productie ging. De MKS was de 2e Lincoln die de MK naam aannam. De MKS was ook de langst geproduceerde sedan verkocht door een Amerikaanse Automaker (Ford Motor Company) tot 2016. Deze 4-deurs sedan bleef tot 2016 in productie. De 4-deurs SUV is beschikbaar in zowel voorwiel- als vierwielaangedreven lay-outs.

Overzicht

De full-size luxe sedan, MKS maakte indruk op de klant met een goede krachtige motor en extra grootte in vergelijking met andere voertuigen in de “MK” sector. In het nieuwste model van de Lincoln MKS drijft een 3,6-liter EcoBoost V6-motor deze gestroomlijnde en stijlvolle luxueuze sedan aan met een vermogen van 365 pk. De MKS kan van nul naar 100 km/u in 5,8 seconden en

Betrouwbaarheid

Verschillende factoren hebben een directe invloed op de betrouwbaarheid van een auto. De voertuigen van Lincoln zijn een goede keuze om te bezitten in het geval van een gebruikte auto ze kunnen perfect betrouwbaar zijn. De Lincoln MKS betrouwbaarheid rating is 3,0 van de 5,0. dat is vrij goed. Zelfs met deze rating, is de Lincoln MKS gerangschikt op de 3e plaats van 19 luxe full-size SUV’s.

Veiligheid

Volgens de National Highway Traffic Safety Administration, de 2016 MKS verdiende een vijf-sterren algemene rating, dat is behoorlijk indrukwekkend. De luxe sedan zit vol met comfort en veiligheidsmaatregelen, waardoor het een van de meest wenselijke luxe voertuigen om te bezitten. De MKS wordt ook goed beoordeeld in de algemene evaluatie van veiligheidstests door IIHS.

  Is BMW M235i betrouwbaar?

Afschrijvingspercentage

De Lincoln heeft een slechte reputatie in termen van het houden van zijn waarde, het heeft de vijfde-worst wederverkoopwaarde op de lijst van alle automakers met voertuigen die meer dan zestig procent van hun oorspronkelijke waarde verliezen binnen slechts 5 jaar. De Lincoln MKS is ook vergelijkbaar met de andere voertuigen en heeft een hoog afschrijvingspercentage van 34,5% binnen slechts 1 jaar.

Onderhoud en herstelling

De onderhouds- en herstellingskosten bepalen mee de totale eigendomskosten van een voertuig. Deze kosten zijn meestal hoog in het geval van luxe voertuigen. Volgens Consumer Reports blijkt echter uit onderzoek dat een Lincoln veel minder kost om te bezitten dan een van zijn luxe rivalen. De gemiddelde totale jaarlijkse kosten voor reparatie en onderhoud van een Lincoln MKC bedragen $886.

FAQ

Is de Lincoln MKS een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Lincoln MKS is een All Wheel auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Lincoln MKS?

De Lincoln MKS is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Grote Auto’s

Wat is het vermogen in een Lincoln MKS en heeft deze een turbo?

De Lincoln MKS heeft 305 pk en 280 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 3,7 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Hoe groot is de kofferruimte van de Lincoln MKS?

19.2 Cubic Feet ( 0,544 m3 )

  Hyundai Elantra Sport Betrouwbaarheid

Wat voor soort wielen heeft het?

Lincoln MKS heeft 19 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 19 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

Hoe lang gaat een Lincoln MKS mee?

Hoe goed u zorg draagt voor uw 2009 Lincoln MKS zal zijn levensduur bepalen. Hij kan tussen 200.000 en 400.000 mijl meegaan als hij goed onderhouden wordt.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts