Lincoln MKT Betrouwbaarheid

De voertuigen van Lincoln zijn meestal goed in termen van betrouwbaarheid en veiligheid ratings, waardoor ze een van de fijne keuzes te maken bij het kopen van uit elke klasse. De “MK” sector van Lincoln omvatte verschillende types van luxe voertuigen. Lincoln MKT is een middelgrote 3-rijige luxe crossover SUV die van 2010 tot 2019 door Lincoln onder de ‘MK’ nomenclatuur’ werd geproduceerd.

Overzicht

De 5-deurs SUV is beschikbaar in een all-wheel-drive lay-out. Hij werd in 2019 stopgezet en Lincoln Aviator verving hem. De Lincoln MKT wordt aangedreven door een krachtige 3,5-liter Ecoboost/Twinturbo GTDI V6-motor. De V6-motor levert 365 pk, wat de MKT helpt om in 7 seconden van 0 naar 60 te accelereren. De MKT is een fatsoenlijke SUV optie om te bezitten en het werd stopgezet alleen als gevolg van een strategisch plan om de voertuigen te vernieuwen door Ford.

Betrouwbaarheid

De Lincoln is een onvoorspelbaar merk met sommige van zijn luxe voertuigen zijn aan de top van de rating in hun klassen, terwijl sommige zijn gewoon gemiddeld gerangschikt. Volgens RepairPal, is de Lincoln MKT betrouwbaarheid rating 2.5 uit 5.0, die de MKT 7e rangschikt van 19 full-size luxe SUVs. De MKT is nog steeds een goed voertuig om te bezitten aangezien het geen grote gebreken heeft gehad.

Veiligheid

De factor veiligheid is van cruciaal belang voor zowel de betrouwbaarheid als de klantentevredenheid. Volgens IIHS heeft de Lincoln MKT een goede algemene evaluatie van crash- en veiligheidstesten. Hij presteerde goed in zowel frontale als zijdelingse botsproeven die in beide gevallen goed werden beveiligd.

  Lincoln MKX Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Lincoln voertuigen houden hun waarde niet goed en de MKT is het slechtst in dit scenario. Het gemiddelde afschrijvingspercentage van de Lincoln MKT is vrij hoog in vergelijking met de andere voertuigen uit de “MK” reeks. Hij heeft een afschrijving van 66,1% na 5 jaar.

Onderhoud en herstelling

Ook de Lincoln MKT is duur in onderhoud. De totale geschatte onderhouds- en reparatiekosten van de Lincoln MKT liggen rond de $996 per jaar en dat is meer dan de gemiddelde luxe SUV.

FAQ

Is de Lincoln MKT een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Lincoln MKT is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Lincoln MKT?

De Lincoln MKT is een auto met 7 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Standaard SUV 4WD

Wat zijn de pk’s in een Lincoln MKT en heeft deze een turbo?

De Lincoln MKT heeft 365 pk en 350 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 3,5 L Het brandstofsysteem is: Benzine Direct Injection.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Lincoln MKT?

5,9 inch ( 14,99 cm )

Welk type wielen heeft hij?

Lincoln MKT heeft 20 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 20 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

Hoe lang gaat een Lincoln MKT mee?

Gemiddeld gaat een Lincoln MKZ tussen de 180.000 – 200.000 mijl mee. Als u goed voor uw auto zorgt, gaat hij ongeveer 16 jaar mee.

  Lincoln Navigator Betrouwbaarheid

Waarom is Lincoln gestopt met het maken van de MKT?

Ford stopt met de Ford Flex en Lincoln MKT als onderdeel van zijn groter strategisch plan om tegen 2020 75 procent (of meer) van zijn voertuigen te reviseren of te vervangen. Dit is plaatselijk opmerkelijk als crossover-stijl voertuigen overleefd Ford’s Louisville assemblagefabriek.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts