Lincoln MKX Betrouwbaarheid

In de afgelopen jaren heeft Lincoln een aantal van de beste luxe voertuigen op de markt gebracht. De Lincoln MKX is een mid-size luxe crossover SUV geproduceerd en verkocht door Lincoln, het luxemerk van Ford Motors. Het begon de productie terug in 2016.

Overzicht

De Lincoln MKX was de eerste crossover SUV aangeboden door Lincoln en is momenteel in zijn tweede generatie. Hij is beschikbaar in zowel voorwiel- als vierwielaandrijving. De nieuwe MKX wordt aangedreven door een 3.7 Cyclone V6-motor die 335 pk levert. Hij accelereert van 0 naar 100 km/u in ongeveer 5,9 seconden, wat gemiddeld is voor een luxe SUV.

Betrouwbaarheid

De voertuigen van Lincoln zijn meestal goed in termen van betrouwbaarheid scores. Soms staan ze aan de top van de lijst terwijl ze soms net rond het gemiddelde markeren. De Lincoln MKX is echter beter dan gemiddeld met een betrouwbaarheidsscore van 3,0 op 5,0, waarmee de MKX de 9e plaats inneemt op een lijst van 14 luxe midsize SUV’s. Volgens J.D. Power heeft de 2016 Lincoln MKX de hoogste waardering onder de andere modellen met een score van 80 op 100.

Veiligheid

Volgens de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) scoort de MKX behoorlijk goed met een algemene score van vijf sterren bij zowel crash- als veiligheidstests. Ook in IIHS veiligheidstesten scoort de Lincoln MKX goed, waardoor het een van de meest veilige vierwielers op de weg is.

  Lincoln MKZ betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

De Lincoln is gekend voor het niet zo goed behouden van hun waarde met de tijd. Echter, de Lincoln MKX is beter dan de andere broers en zussen van de ‘MK’ familie. De 2018 Lincoln MKX heeft een voorspeld afschrijvingspercentage van 35% na 5 jaar, wat het laagste is in vergelijking met de andere luxe voertuigen van Lincoln.

Onderhoud en reparatie

Luxe voertuigen zijn vrij duur als het gaat om hun onderhouds- en reparatiekosten. De Lincoln MKX heeft echter jaarlijkse onderhoudskosten van ongeveer $811, wat nog steeds lager is dan het gemiddelde voertuig in de industrie.

FAQ

Is de Lincoln MKX een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Lincoln MKX is een All Wheel auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Lincoln MKX?

De Lincoln MKX is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 4WD

Wat zijn de pk’s in een Lincoln MKX en heeft deze een turbo?

De Lincoln MKX heeft 303 pk en 278 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 3,7 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Welk type wielen heeft hij?

Lincoln MKX heeft 20 X 9 inch Aluminium Voorwielen en 20 X 9 inch Aluminium Achterwielen.

Hoeveel kilometer kan een Lincoln MKX meegaan?

Uw Lincoln MKX moet zo lang mogelijk meegaan. Uw MKX zal 200.000 mijl meegaan als u uw best doet om hem te onderhouden.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts