Lincoln Nautilus betrouwbaarheid

In 2018 veranderde Lincoln de naam van de MKX in Nautilus toen ze overstapten van drieletter- naar volledige namen. Er was meer aan de hand dan een naamsverandering. De Nautilus had een volledig nieuw ontwerp. Ondanks dat het een middelgrote luxe SUV is, heeft hij een behoorlijk indrukwekkend interieur en biedt hij plaats aan maximaal vijf passagiers.

Overzicht

Een luxe voertuig betekent in Amerika meestal een enorm voertuig. De Town Car limousine en de Navigator zijn altijd Lincoln’s aanbod in dat luxe segment. Luxe auto’s hoeven echter niet altijd groot te zijn. Met dit in gedachten heeft Lincoln besloten om een compacte SUV te introduceren die rechtstreeks concurreert met luxe midsize SUV’s. De Nautilus wordt aangedreven door een 2,0-liter 4-cilinder turbomotor die 250 pk levert. Hij kan in ongeveer 6,8 seconden van 0-100 km/u optrekken.

Betrouwbaarheid

Bij het bepalen van de voorspelbaarheidsfactor worden de luxewagens in bijna alle afdelingen als topklasse beschouwd of verondersteld. Ook van de Lincoln Nautilus werd voorspeld dat hij indrukwekkend zou zijn. Het 2021 model van Lincoln Nautilus maakte het tot deze lijst van meest bevredigende midsize SUVs. Het was echter een beetje verrassend voor iedereen omdat het een vrij lage algemene beoordeling van Consumer Reports verdiende.

Veiligheid

De Nautilus scoorde goed in zowel NHTSA als IIHS veiligheidstesten. Volgens de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), heeft de Nautilus een vijf-sterren rating op zijn naam staan. Ook de IIHS heeft hem uitgeroepen tot een van de Top Safety Picks, waaruit een goede staat van dienst blijkt op het gebied van veiligheid.

  Lincoln Corsair Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Over het algemeen worden Lincoln voertuigen met hetzelfde percentage afgeschreven, ze houden hun waarde niet zo lang. Na 5 jaar wordt geschat dat de Lincoln Nautilus met ongeveer 51% zal zijn afgeschreven en een restwaarde van $27.510 zal hebben.

Onderhoud en herstelling

Gedurende de eerste 10 jaar van eigendom, zullen onderhoud en reparaties ongeveer $11.326 kosten op een Lincoln Nautilus. Lincoln Nautilus verslaat het gemiddelde van de luxe SUV industrie met $4.134.

FAQ

Is de Lincoln Nautilus een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Lincoln Nautilus is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Lincoln Nautilus?

De Lincoln Nautilus is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 2WD

Wat is het aantal pk’s in een Lincoln Nautilus en heeft deze een turbo?

De Lincoln Nautilus heeft 250 pk en 280 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Lincoln Nautilus?

20,07 cm.

Welk type wielen heeft het?

Lincoln Nautilus heeft 18 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

Welke problemen heeft de Lincoln Nautilus?

Dit zijn actuele klachten die zijn ingediend bij de NHTSA over de 2019 Lincoln Nautilus Transmissieproblemen. TRANSMISSIE SCHOKT ALS GEVOLG VAN AUTOMATISCH SCHAKELEN EN BIJ LAGE SNELHEDEN. VERSNELT NAAR VOREN. DEALER ZEGT FORD CARES MAAR KAN NIET REPAREREN. TREEDT OP ALS HET VOERTUIG NIET IN BEWEGING IS.

  Lincoln MKC Betrouwbaarheid

Heeft Lincoln Nautilus transmissie problemen?

CSK&D onderzoekt meldingen dat Ford Edge 2020, 2021 Lincoln Nautilus, en 2020 Lincoln Nautilus voertuigen mogelijk transmissieproblemen hebben. Dit kan onder meer zijn hard schakelen, haperen of aarzelen bij het schakelen, maar ook vertragen of slingeren. Deze problemen zouden door een transmissiefout kunnen worden veroorzaakt.

Is de 2021 Lincoln Nautilus een goed voertuig?

De 2021 Lincoln Nautilus is een uitstekende luxe mid-size SUV. De Nautilus heeft een ruim interieur dat plaats biedt aan vijf met hoogwaardige materialen. Het heeft ook een 13,2-inch touchscreen en veel standaard bestuurder assistentie functies. De Nautilus is een comfortabele SUV om elke dag te rijden, dankzij zijn zachte vering en stille cabine.

Heeft de Lincoln Nautilus premium benzine nodig?

Ja, u heeft premium benzine nodig om uw Lincoln Nautilus te laten rijden.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts