Lincoln Navigator Betrouwbaarheid

Lincoln, een luxedivisie van Ford Motors, is een van de beste luxe autofabrikanten in de VS. De Navigator is een full-size luxe SUV gemaakt voor elke vorm van off-road ervaring. De SUV is vrij beroemd in de VS, en de betrouwbaarheid is ook gemiddeld.

Overzicht

De Navigator bestaat al sinds 1997 en is ook in veel films te zien geweest. De SUV is al aan zijn vierde generatie toe, die in 2018 werd geïntroduceerd. Hij heeft een 3,5 L twin-turbo V6 motor met een 10-traps automatische transmissie systeem.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid wordt vaak besproken als een van de belangrijkste factoren door mensen voordat ze een auto kopen. Lincoln, een onderdeel van Ford, is beroemd, maar de betrouwbaarheid is niet de grootste. De Navigator is door velen beoordeeld en hij heeft een algemeen gemiddelde betrouwbaarheidsbeoordeling van RepairPal en Consumer Reports.

Veiligheid

De veiligheidsfactor is een onderdeel van betrouwbaarheid dat helpt bij het bepalen van de betrouwbaarheid van de auto. Lincoln heeft behoorlijk veilige auto’s gemaakt die veel veiligheidsvoorzieningen hebben. De Navigator is ook crash-getest en kreeg een perfecte score van NHTSA. Andere dan dat, veiligheidsvoorzieningen omvatten dode hoek monitoring, lane assist systeem, airbags, enz.

Afschrijvingspercentage

Het bepalen van het afschrijvingspercentage is ook belangrijk voordat u een auto koopt. Lincoln auto’s hebben niet zo’n hoog afschrijvingspercentage en ze verliezen gemiddeld ongeveer 60% van hun waarde na 5 jaar. De Navigator verliest ongeveer 51% na 5 jaar in bezit te zijn.

  Lincoln Continental Betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn een van de meest cruciale factoren bij het bepalen van de betrouwbaarheid van de auto. Lincoln auto’s hebben wel meer onderhoudskosten dan veel andere auto’s. Deze auto’s kosten gemiddeld $850 per jaar. De Navigator kost gemiddeld zo’n $1.089 per jaar voor al het onderhoud, afhankelijk van de staat van de auto.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zitten er in de Lincoln Navigator?

De Lincoln Navigator is een auto met 7 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Achterwielaandrijving

Wat zijn de pk’s in een Lincoln Navigator en heeft deze een turbo?

De Lincoln Navigator heeft 450 pk en 510 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 3.5 L Het brandstofsysteem is: Poort/Directe Injectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Lincoln Navigator?

9,7 inch ( 24,64 cm )

Wat voor soort wielen heeft het?

Lincoln Navigator heeft 20 X 8,5 inch Aluminium Voorwielen en 20 X 8,5 inch Aluminium Achterwielen.

Welke problemen hebben Lincoln Navigators?

Sommige accukabeleinden van sommige Lincoln Navigators 1998-2010, en 2015 blijken gevoelig te zijn voor corrosie. Gecorrodeerde uiteinden van accukabels zijn eenvoudig te repareren, maar ze kunnen de isolatie vervuilen en ernstige schade toebrengen aan het elektrische systeem van uw voertuig.

Is de Lincoln Navigator het geld waard?

De Lincoln Navigator is een uitstekende SUV. De turbocharged V6 motor is levendig op de snelweg en in de stad. De Navigator heeft een soepele rit, goede handling, en solide brandstofverbruik ratings.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts