Mercedes AMG CLS 63 S Betrouwbaarheid

Mercedes is een behoorlijk betrouwbare autofabrikant en de AMG-modellen zijn hun prestatiegerichte modellen. De CLS-klasse is een 4-deurs S-klasse sedan van Mercedes en het AMG-model is hun high-performance instapmodel. De AMG CLS 63 S is ook een 4-deurs luxe sedan.

Overzicht

De AMG-modellen worden geproduceerd met nog snellere motoren en een aantal extra functies. De AMG CLS 63 S heeft een 5.5 L V8 twin-turbo motor die een kolossale hoeveelheid van 577 pk produceert. De auto heeft een uitzonderlijke acceleratie van 0 tot 60 mph in slechts 3,2 seconden. De auto heeft ook een standaard AWD-systeem.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van een auto is een vrij belangrijke factor alvorens een voertuig te kopen omdat het de onderhoudskosten, de veiligheidskenmerken en de afschrijvingsgraad van de auto beschrijft. Mercedes bestaat al jaren en ze produceren een aantal solide auto’s, maar ze zijn duur in onderhoud, net als alle andere luxe Duitse automerken. De AMG CLS63 S is een geweldige auto en heeft een beoordeling van 9 op 10.

Veiligheid

Veiligheidsvoorzieningen hebben ook invloed op de betrouwbaarheid van een auto en Duitse auto’s hebben een goede reputatie voor hun veiligheidsvoorzieningen. Mercedes voert actief crashtests uit op hun auto’s en ze hebben bewezen een van de veiligste auto’s te zijn. De AMG CLS63 S is niet crash-tested, maar heeft wel veiligheidsvoorzieningen zoals ABS, stabiliteitscontrole, airbags, etc.

  Welke Mercedes is illegaal in de VS?

Afschrijvingspercentage

Een Duitse auto kopen is altijd een goede investering voor de toekomst omdat ze niet snel hun waarde verliezen. Mercedes auto’s hebben meestal een waardevermindering van ongeveer 45% na 5 jaar. De AMG CLS 63 S heeft een gemiddelde afschrijving van 55% na 5 jaar en dat is niet zo slecht.

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn een van de grootste zorgen onder autobezitters. Mercedes auto’s zijn altijd vrij solide en ze kosten gemiddeld in vergelijking met andere Duitse inzendingen. De AMG CLS63 S kost ongeveer $1.433 per jaar voor al zijn onderhoud en andere reparaties, afhankelijk van het type reparatie.

FAQ

Is de Mercedes-AMG CLS63 S een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mercedes-AMG CLS63 S is een All Wheel auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mercedes-AMG CLS63 S?

De Mercedes-AMG CLS63 S is een auto met 4 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Compacte Auto’s

Hoeveel pk heeft een Mercedes-AMG CLS63 S en heeft hij een turbo?

De Mercedes-AMG CLS63 S heeft 550 pk en 531 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 5.5 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Mercedes-AMG CLS63 S?

15.3 Cubic Feet (0,433 m3)

Welk type wielen heeft hij?

Mercedes-AMG CLS63 S heeft 19 X 9 inch Aluminium Voorwielen en 19 X 10 inch Aluminium Achterwielen.

  Chevrolet Tahoe betrouwbaarheid

Welke motor ligt er in een CLS 63?

De AMG 5,5 liter V8-biturbomotor is nog steeds de meest efficiënte in serie geproduceerde V8-motor die verkrijgbaar is. Hij heeft een aanzienlijk grotere cilinderinhoud dan zijn directe concurrenten. De CLS 63AMG, goed voor 410 kW (557 pk), achterwielaandrijving verbruikt 9,9 liter per 100 km volgens NEDC (231g CO2).

Andere woorden om te vermelden over de CLS 63:

Tractiecontrole, V-8 motoren, keramisch rempakket, Koolstof-keramische remmen, gescheiden bediening, luchtvering, een goede dagelijkse bestuurder, auto met zeven versnellingen, Distronic Plus, automatische transmissie met zeven versnellingen, antiblokkeerremmen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts