Mercedes AMG G63 Betrouwbaarheid

De Duitse autofabrikant Mercedes is een van de meest premium-auto’s met een uiterst stijlvol ogende carrosserie. De G-Klasse van Mercedes is voor terreinwagens of SUV’s. De AMG G63 is een high-performance SUV met een veel sneller en AWD-systeem.

Overzicht

De G63 is een SUV die in elke situatie inzetbaar is dankzij zijn AWD-systeem en krachtige motor. De SUV wordt aangedreven door een 4.0 L V8 Biturbo motor die een gigantisch aantal van 577 pk kan produceren en in slechts 4,5 seconden van 0 naar 60 mph kan versnellen.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een belangrijke factor voor elke koper om een auto te kopen, omdat het mensen helpt de kwaliteit en de kenmerken van de auto te bepalen. Mercedes auto’s zijn behoorlijk betrouwbaar, maar ze staan bekend om hun hoge onderhoudskosten. De G63 heeft een gemiddelde betrouwbaarheidsscore van 3,0 op 5,0 door Consumer Reports.

Veiligheid

Veiligheidsvoorzieningen zijn altijd een pluspunt geweest voor Duitse auto’s omdat ze vrij veilige auto’s hebben gemaakt met een aanzienlijk aantal veiligheidsvoorzieningen. Auto’s van Mercedes presteren zeer goed in crashtests. De AMG G63 heeft een goede beoordeling voor zijn veiligheid en hij heeft veel veiligheidsvoorzieningen zoals rijstrookassistent, noodremsysteem, voetgangersdetectie, enz.

Afschrijvingspercentage

De restwaarde is ook een belangrijke factor bij het bepalen van de betrouwbaarheid van een voertuig. Mercedes-voertuigen verouderen doorgaans vrij goed, waardoor ze hun waarde behouden. De normale Mercedessen worden na 5 jaar ongeveer 45% minder waard, de AMG G63 wordt na 5 jaar ongeveer 45% minder waard, wat vrij goed is.

  Land Rover Defender betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn de belangrijkste factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mercedes auto’s zijn meestal vrij complex en ze kosten veel voor hun onderhoud. De G63 heeft een hoge onderhouds- en reparatiekost van ongeveer $1.500 per jaar, wat behoorlijk hoger is dan veel van zijn rivalen.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mercedes-AMG G63?

De Mercedes-AMG G63 is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: All Wheel Drive

Hoeveel pk heeft een Mercedes-AMG G63 en heeft hij een turbo?

De Mercedes-AMG G63 heeft 577 pk en 627 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 4.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Mercedes-AMG G63?

68.5 Cubic Feet ( 1,94 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mercedes-AMG G63?

9,5 inch (24,13 cm)

Wat voor soort wielen heeft het?

Mercedes-AMG G63 heeft 20 X 9,5 inch aluminium voorwielen en 20 X 9,5 inch aluminium achterwielen.

Hoeveel kilometer gaat een G63 mee?

U kunt ervan uitgaan dat uw G63 AMG 200.000 kilometer meegaat als hij goed wordt onderhouden. Het is duidelijk dat u goed voor uw auto wilt zorgen, maar niet weet wanneer u bepaalde onderhoudsbeurten moet laten uitvoeren.

Is Mercedes G Wagon betrouwbaar?

U kunt het uzelf niet kwalijk nemen dat u een Mercedes G-klasse wilt. De Mercedes Benz G-klasse is een combinatie van luxe, off-road mogelijkheden, en robuustheid. Het is ook een betrouwbaar voertuig, dankzij een ontwerp dat al tientallen jaren hetzelfde is gebleven.

  Beste kleine Mercedes hatchback

Wat is er zo bijzonder aan de Mercedes G63?

Het AMG Trail-pakket maakt uw G 63 nog efficiënter bij het rijden op offroadterrein. Dit speciale product omvat een setup die geschikt is voor offroadgebruik en all-terrain banden die geschikt zijn voor offroadgebruik.

Wat betekent 63 bij Mercedes?

Een Mercedes-AMG 63 badge staat voor rauwe, onvervalste prestaties zonder compromissen, om het even om welke motor het gaat. De Mercedes-AMG63 van Mercedes-Benz biedt zowel bijna-superautoprestaties als de luxueuze luxe van een SUV, ongeacht of het om een C-Klasse of E-Klasse gaat.

Heeft mijn Mercedes G63 Android Auto?

Ja, uw Mercedes G63 AMG is standaard uitgerust met Android Auto. Android Auto is beschikbaar in 2018 en nieuwere Mercedes-Benz G-klasse modellen. Dit betekent dat u uw telefoon via Bluetooth kunt aansluiten en muziek kunt afspelen via de speakers terwijl u uw handen aan het stuur houdt.

Heeft de G Wagon verwarmde stoelen?

Ja, de G63 AMG beschikt over verwarmde voorzetels. Tot de standaarduitrusting behoren verwarmbare voorzetels met in 10 richtingen verstelbare hoofdsteunen en verwarmbare achterzetels. Upgrades naar nappalederen bekleding of een verwarmd en houtkleurig stuurwiel zijn ook mogelijk. Beide rijen van de G-Klasse bieden veel ruimte.

Wat is het verschil tussen G63 en G55?

De G55 kon 11 (stad) tot 15 mpg (snelweg) verbruiken, terwijl de G63 een smallere range van 12 (stad), en 14 (snelweg), mpg had. Om de G-Wagen op de high-end wegen te krijgen waar hij nu staat, waren cosmetische veranderingen nodig.

  Welke Mercedes-Benz modellen zijn hardtop cabriolets?

Wat is beter G-Wagen of Range Rover?

De G-Wagen is qua beenruimte min of meer gelijk aan de Range Rover. Dit is zeven centimeter meer dan de G-Wagen. Het laadvolume van de G-Wagen bedraagt 68,6 kubieke meter met de achterbank neergeklapt. De standaard Range Rover is nog beter met 70,9 kubieke meter.

Wat is het verschil tussen de G500 en de G63?

In het terrein heeft de G63 enkele nadelen ten opzichte van zijn broer G500. De G63 beschikt over drie extra rijprogramma’s (Trail, Sand en Rock), in tegenstelling tot de G500, die slechts over één “G Mode” voor terreinrijden beschikt. De zijpijpen van de G63 verminderen de bodemvrijheid.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts