Mercedes AMG S63 Klasse Betrouwbaarheid

Mercedes is een van de Duitse reuzen en ze zijn over de hele wereld beroemd om hun luxe auto’s. De S-Klasse staat bekend als de duurste en meest premium klasse van Mercedes. De kwaliteit is altijd van een zeer hoog niveau en deze auto’s gaan vele jaren mee.

Overzicht

De AMG S63 is een model van de S-Klasse en is enig in zijn soort. De zakenauto heeft een 4.0 L V8 Biturbo motor die 603 pk levert. De zitbeleving is uiterst luxueus en de auto zit vol met vele features.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is voor elke koper een kritische component voordat hij een auto koopt, omdat het mensen helpt bij de beslissing of ze een bepaalde auto kopen of niet. Mercedes auto’s zijn altijd betrouwbaar geweest, maar ze staan bekend om hun hoge onderhoudskosten. De AMG S63 is behoorlijk betrouwbaar en er zijn geen grote problemen met de auto, behalve dat de onderhoudskosten hoog zijn.

Veiligheid

Veiligheidsvoorzieningen zijn altijd een pluspunt geweest voor Duitse auto’s omdat ze vrij veilige auto’s hebben gemaakt met een aanzienlijk aantal veiligheidsvoorzieningen. Mercedes auto’s presteren zeer goed in crashtests. De AMG S63 heeft van de NHTSA alle sterren gekregen en beschikt over vele veiligheidsvoorzieningen zoals actieve remassistentie, attentie-assistentie, Mercedes-Benz noodoproep, enz.

Afschrijvingspercentage

De restwaarde is ook een belangrijke factor bij het bepalen van de betrouwbaarheid van een voertuig. De voertuigen van Mercedes verouderen typisch vrij goed, waardoor zij hun waarde houden. De normale Mercedes voertuigen devalueren ongeveer 45% na 5 jaar, en de GLS-Klasse devalueert ongeveer 55% na 5 jaar.

  Mercedes AMG GLC klasse Coupé Betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

De onderhoudskosten zijn de belangrijkste factor om de betrouwbaarheid van een wagen te beoordelen. Mercedes auto’s zijn meestal vrij complex en ze kosten veel voor hun onderhoud. De AMG S63 heeft hoge onderhouds- en reparatiekosten van rond de $1.000 per jaar, wat behoorlijk hoger is dan veel van zijn rivalen.

FAQ

Is de Mercedes-AMG S63 voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mercedes-AMG S63 is een auto met achterwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mercedes-AMG S63?

De Mercedes-AMG S63 is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Grote Auto’s

Hoeveel pk heeft een Mercedes-AMG S63 en heeft hij een turbo?

De Mercedes-AMG S63 heeft 621 pk en 738 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-12 met een cilinderinhoud van 6.0 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Hoe groot is de kofferruimte van de Mercedes-AMG S63?

16.6 Cubic Feet ( 0,47 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

Mercedes-AMG S63 heeft 20 X 8,5 inch Gesmede Aluminium Voorwielen en 20 X 9,5 inch Gesmede Aluminium Achterwielen.

Wat is beter? S63 of S65?

De S63 coupé wordt geleverd met 4matic vierwielaandrijving, terwijl de S65 alleen achterwielaandrijving heeft. De S65 zal niet zoveel tractie hebben voor acceleratie, wat een enorm verschil kan maken in acceleratieprestaties.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts