Mercedes Benz E-klasse betrouwbaarheid

Als Duitse autofabrikant is Mercedes al meer dan honderd jaar een van de meest luxueuze, premium en betrouwbare merken op de markt. De E-klasse auto’s omvatten mid-size executive auto’s met 4-deurs sedans die uitsluitend premium zijn in hun kwaliteit en leuk om te rijden.

Overzicht

Mercedes E-Klasse auto’s zijn al enkele jaren op de markt en zijn momenteel in hun 5e generatie. De auto’s hebben verschillende aandrijflijnen, variërend van een 1,6-liter turbomotor tot de grootste 4,0-liter turbomotor. Mercedes biedt ook een hybride model van de E-Klasse. Deze auto’s hebben veel functies en het interieur is zeer extravagant om in te zitten.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid wordt vaak besproken als een van de belangrijkste zorgen van kopers voordat ze een voertuig kopen. Mercedes is al een tijdje op de markt en ze hebben hun sporen verdiend, maar de extreem luxueuze wagens zijn ook duur in onderhoud. De E-Klasse auto’s zijn behoorlijk solide en ze hebben een betrouwbaarheidsscore van 75 op 100 door J.D Power.

Veiligheid

De veiligheidsfactor is een onderdeel van betrouwbaarheid en het is ook een deal-breaker voor veel mensen. Mercedes heeft, net als andere Duitse auto’s, een reputatie voor goede veiligheidsmaatregelen. De E-Klasse werd door de IIHS onderworpen aan crash-tests en behaalde daarbij uitstekende resultaten. De auto werd ook onderscheiden met de “Top Safety Pick+” award. De veiligheidsvoorzieningen omvatten Automatische noodstop, Forward collision warning, Mercedes Pre-Safe, enz.

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook vrij belangrijk voor veel mensen omdat er veel auto’s zijn die hun waarde zeer snel verliezen. Mercedes heeft een goede reputatie op het gebied van waardevastheid en verliest ongeveer 45% van zijn oorspronkelijke waarde na 5 jaar. E-klasse auto’s in het bijzonder verliezen ongeveer 50% van hun waarde na 5 jaar.

  Welke Mercedessen hebben parkeren op afstand

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn de belangrijkste factor van betrouwbaarheid van auto’s en veel mensen geloven dat Mercedes auto’s veel meer kosten in hun onderhoud dan hun andere rivalen in de VS. E-klasse auto’s hebben een gemiddelde onderhoudskost van ongeveer $900 per jaar.

FAQ

Is de Mercedes-Benz E-Klasse een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mercedes-Benz E-Klasse is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mercedes-Benz E-Klasse?

De Mercedes-Benz E-Klasse is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Midsize Cars

Hoeveel pk heeft een Mercedes-Benz E-Klasse en heeft hij een turbo?

De Mercedes-Benz E-Klasse heeft 255 pk en 273 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Mercedes-Benz E-Klasse?

13.1 Cubic Feet (0,371 m3)

Welk type wielen heeft hij?

Mercedes-Benz E-Klasse heeft 18 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

Gaat de Mercedes E-Klasse lang mee?

De Mercedes E350 motor gaat naar verwachting tussen de 200.000 en 250.000 mee, oftewel 13 tot 17 jaar. Dit varieert naargelang het modeljaar en hoe goed de wagen wordt onderhouden. Deze kilometerstanden zijn mogelijk als u uw Mercedes goed onderhoudt.

Welk jaar is de Mercedes E-klasse het betrouwbaarst?

De E-klasse 2012 is volgens U.S. News & World Report een best beoordeelde luxesedan van de middenklasse. Als u op zoek bent naar een goede betrouwbare tweedehands Mercedes, is dit een geweldige gok. De V6 standaard is niets om je voor te schamen, en de V8 twin-turbocharged heeft een aantal ernstige kick.

  Audi vs. Mercedes: Betrouwbaarheid

Zijn Mercedes-Benz E350 betrouwbaar?

Ja, de Mercedes-Benz E350 wordt beschouwd als een betrouwbare auto. Het is een goede keuze voor gezinnen die iets stijlvols en betrouwbaars willen. Verre van de beste echter. De betrouwbaarheid van de Mercedes-Benz E350 krijgt een score van 3,0 van 5. Hij staat op de 27ste plaats van de 32 merken.

Wat betekent E-Klasse in Mercedes?

Mercedes-Benz E-Klasse is een serie directiewagens van de Duitse autoconstructeur Mercedes-Benz. Hij is verkrijgbaar in verschillende motor- en koetswerkconfiguraties. De Mercedes-Benz E-Klasse was een acroniem dat stond voor Einspritzmotor, wat Duits is voor brandstofinjectiemotor.

Is een Mercedes E-klasse een goede auto?

De Mercedes-Benz E-Klasse is een goede keuze. Er zijn drie carrosserie-uitvoeringen beschikbaar. Hij biedt krachtige motoropties, een goed benzineverbruik en een vlotte wegligging. Het interieur is ook een van de meest luxueuze in zijn klasse, met comfortabele voorzetels en veel technologie.

Is de E-Klasse comfortabeler dan de Mercedes-Benz C-Klasse?

De E-Klasse is, niet verrassend, groter dan de C-Klasse. Achterin biedt de E-Klasse meer ruimte dan de C-Klasse en veel hoofd- en beenruimte. De bagageruimte van 540 liter van de E-Klasse is groter dan die van veel van zijn belangrijkste concurrenten en heeft een grotere opening dan de C-Klasse, waardoor hij gemakkelijker kan worden beladen.

Heeft de Mercedes E-klasse Apple CarPlay?

Apple CarPlay is te vinden op tweedehands Mercedes-Benz auto’s. Het is een aanvulling op functies zoals uw infotainmentsysteem aan te sluiten Hackettstown pendelen. Deze functie is ook beschikbaar op veel Mercedes-Benz modellen. Apple CarPlay in Mercedes-Benz Sedans E-Klasse Cabriolet, Wagon

  Jeep Grand Cherokee Betrouwbaarheid

Heeft de Mercedes E-klasse adaptieve cruise control?

Ja, de nieuwe Mercedes-Benz E-klasse beschikt over Adaptive Cruise Control. Hiermee kan de bestuurder een gewenste snelheid en afstand achter andere voorliggers instellen. De Adaptive Cruise Control houdt een veilige afstand tot deze voertuigen, terwijl de snelheid constant wordt gehouden. Mercedes-Benz DISTRONIC Plus is leverbaar op veel nieuwe Mercedes-Benz auto’s, waaronder de Mercedes-Benz C-Klasse en GLC. DISTRONIC PLUS met stuurhulp houdt u op uw rijstrook.

Heeft Mercedes E-klasse 7 zitplaatsen?

Achterzetels: U kunt de Mercedes E-klasse plaats laten bieden aan zeven personen. Er zijn twee rijen zitplaatsen. De eerste rij heeft vier zitplaatsen en de tweede rij heeft drie zitplaatsen. Ruimte is wat u wilt? De E-klasse blijft de papa. Mercedes heeft bevestigd dat de E-klasse wagon beschikbaar zal zijn met een derde rij kinderzitjes.

Populaire vroegere modellen – Welk jaar E-Klasse Mercedes is het beste?

  • 1992 E-Klasse 400E Sedan.
  • 2000 E-Klasse E320 4Matic Sedan.
  • 2003 E-Klasse E320 Sedan. Via: IIHS.
  • 1994 E-klasse E420 Sedan.
  • 1985 E-klasse 300CD Coupé.
  • 2010 E-Klasse Sedan.
  • 2008 E-Klasse Sedan.
  • 2009 E-Klasse Sedan.

In welk jaar werd het model van de E-Klasse gewijzigd?

Voor het modeljaar 1996 werd de E-Klasse volledig herwerkt. De grootste verandering aan de carrosserie van het voertuig zijn de grotere afmetingen en de kleinere boxiness dan de vorige modellen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts