Mercedes-Benz GLS-klasse betrouwbaarheid

Mercedes is een van de Duitse reuzen en ze zijn over de hele wereld beroemd om hun luxe auto’s. De GLS-Klasse heeft betrekking op de full-size luxe SUV’s die gelijkwaardig zijn aan de S-Klasse van Mercedes. Deze SUV’s zijn volledig premium om in te zitten en zitten vol met functies.

Overzicht

Mercedes GLS-Klasse is er sinds 2006 en is momenteel in zijn derde generatie. Deze full-sized SUV’s worden geleverd met twee soorten aandrijflijnen van een 3,0 L I6 Biturbo motor en een 4,0 L V8 Biturbo motor. Al deze varianten zijn mild-hybride auto’s die veel brandstof verbruiken en milieuvriendelijk zijn.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een kritische component voor de aankoop van een voertuig door elke koper, omdat het mensen helpt bij de beslissing of ze een bepaalde auto kopen of niet. Mercedes voertuigen zijn echt betrouwbaar, maar ze zijn bekend om hun hoge onderhoudskosten. De GLS-Klasse heeft een vrij goede betrouwbaarheidsscore van J.D Power van 71 op 100.

Veiligheid

Veiligheidsvoorzieningen zijn altijd een pluspunt geweest voor Duitse auto’s omdat ze vrij veilige auto’s maken met een aanzienlijk aantal veiligheidsvoorzieningen. Mercedes auto’s presteren zeer goed in crashtests. De GLS-Klasse is nog niet getest door de NHTSA of IIHS. De auto heeft echter veel veiligheidsvoorzieningen zoals botswaarschuwing, dodehoekbewaking, airbags, etc.

Afschrijvingspercentage

De restwaarde is ook een belangrijke factor bij het bepalen van de betrouwbaarheid van een voertuig. Mercedes-voertuigen verouderen doorgaans vrij goed, waardoor ze hun waarde behouden. De normale Mercedes voertuigen devalueren ongeveer 45% na 5 jaar, en de GLS-Klasse devalueert ongeveer 59% na 5 jaar, wat vrij hoog is in vergelijking met andere Mercedes modellen.

  Cadillac SRX Betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn de belangrijkste factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mercedes auto’s zijn meestal vrij complex en ze kosten veel voor hun onderhoud. De GLS-Klasse heeft een hoge onderhouds- en herstellingskost van ongeveer $900 per jaar, wat vrij hoger is dan veel van zijn rivalen.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mercedes-Benz GLS-Klasse?

De Mercedes-Benz GLS-Klasse is een auto met 7 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze wagen is: All Wheel Drive

Hoeveel pk heeft een Mercedes-Benz GLS-Klasse en heeft hij een turbo?

De Mercedes-Benz GLS-Klasse heeft 483 pk en 516 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Gas/Electric V-8 met een cilinderinhoud van 4.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Mercedes-Benz GLS-Klasse?

79.7 Cubic Feet ( 2,257 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mercedes-Benz GLS-Klasse?

20,07 cm.

Welk type wielen heeft hij?

Mercedes-Benz GLS-Klasse heeft 21 X 10 inch Aluminium Voorwielen en 21 X 11 inch Aluminium Achterwielen.

Is Mercedes GLS450 betrouwbaar?

De Mercedes-Benz GL450 betrouwbaarheid rating is 1,5 op 5,0. Daarmee staat hij op de 17e plaats van 19 luxe full-size SUV’s. Het heeft lage eigendomskosten, met een gemiddelde jaarlijkse reparatiekosten van $1,293

Zijn Mercedes GLS550 betrouwbaar?

De Mercedes-Benz GL550 betrouwbaarheid rating is 1,0 op 5,0. Daarmee staat hij op de 19e plaats onder de luxe full-size SUV’s. Hij heeft lage eigendomskosten, met gemiddelde jaarlijkse reparatiekosten van $1.295

  Chrysler Pacifica betrouwbaarheid

Hoe lang gaat de Mercedes GLS mee?

Mercedes GLS kan tussen 13 en 17 jaar meegaan indien hij goed onderhouden wordt. Mercedes kan tussen 200.000 en 250.000 mijl meegaan zonder grote reparaties als het goed wordt onderhouden.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts