Mercedes Benz ML63 AMG-klasse betrouwbaarheid

Als Duitse autofabrikant is Mercedes al meer dan honderd jaar een van de meest luxueuze, premium en betrouwbare merken op de markt. De GLE-Klasse omvat middelgrote luxe SUV’s die gelijkwaardig zijn aan de E-Klasse. De GLE-Klasse wordt aangeduid als groter dan de GLC-Klasse en kleiner dan de GLS-Klasse.

Overzicht

De GLE-Klasse is sinds 1997 in productie en de reeks is momenteel aan zijn 4e generatie toe. De ML63 is een high-performance model gemaakt door AMG. De SUV heeft een grote motor van 5,5 L V8 die zorgt voor een maximaal vermogen van 518 pk.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid wordt vaak besproken als een van de belangrijkste zorgen van kopers voordat ze een voertuig kopen. Mercedes is al een tijdje op de markt en heeft zijn sporen verdiend, maar de extreem luxueuze wagens hebben ook hoge onderhoudskosten. De ML63 is behoorlijk solide en ze hebben een betrouwbaarheidsscore van 78 op 100 door J.D Power.

Veiligheid

De veiligheidsfactor is een onderdeel van betrouwbaarheid en het is ook een deal-breaker voor veel mensen. Mercedes heeft, net als andere Duitse auto’s, een reputatie op het gebied van goede veiligheidsmaatregelen. De ML63 is door IIHS en NHTSA aan crashtests onderworpen en beide hebben de serie een perfecte beoordeling gegeven.

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook vrij belangrijk voor veel mensen omdat er veel auto’s zijn die hun waarde zeer snel verliezen. Mercedes heeft een goede reputatie op het gebied van waardevastheid en verliest ongeveer 45% van zijn oorspronkelijke waarde na 5 jaar. De ML63 verliest ongeveer 60% van zijn oorspronkelijke waarde.

  Kia Stinger betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn de belangrijkste factor van betrouwbaarheid van auto’s en veel mensen geloven dat Mercedes auto’s veel meer kosten in hun onderhoud dan hun andere rivalen in de VS. De ML63 auto’s hebben een gemiddelde onderhoudskost van rond de $900 per jaar.

FAQ

Is de Mercedes-Benz ML63 AMG een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mercedes-Benz ML63 AMG is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mercedes-Benz ML63 AMG?

De Mercedes-Benz ML63 AMG is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Standaard SUV 4WD

Hoeveel pk heeft een Mercedes-Benz ML63 AMG en heeft hij een turbo?

De Mercedes-Benz ML63 AMG heeft 518 pk en 516 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 5.5 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Mercedes-Benz ML63 AMG heeft 20 X 9 inch aluminium voorwielen en 20 X 9 inch aluminium achterwielen.

Is de Mercedes ML63 een goede auto?

Hij rijdt goed en dempt oneffenheden vrij goed. Hoewel de ML63 AMG vroeger moeilijk te besturen was, is hij nu veel gemakkelijker te bedienen dankzij een koppelverdeling van 40/60 ten gunste van de achterwielen en een nieuwe stuurinrichting.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts