Mercedes Benz S-Klasse Betrouwbaarheid

Mercedes is een van de Duitse reuzen en ze zijn over de hele wereld beroemd om hun luxe auto’s. De S-klasse staat bekend als de duurste en meest premium klasse van Mercedes. De kwaliteit is altijd top en deze auto’s gaan vele jaren mee.

Overzicht

De S-Klasse is momenteel aan zijn 7de generatie toe die in 2020 werd geïntroduceerd. Tot de geïntroduceerde modellen behoren ook de high-performance AMG-modellen en het premium Maybach-model. De S450 is het basismodel met een 3.0 L I6 Turbo motor. Alle Benz modellen worden geleverd met mild-hybride motoren.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is voor elke koper een kritische component voor de aankoop van een auto, omdat het mensen helpt bij de beslissing of ze een bepaalde auto kopen of niet. Mercedes voertuigen zijn betrouwbaar geweest; maar ze staan bekend om hun hoge onderhoudskosten. De S-Klasse is behoorlijk betrouwbaar met een betrouwbaarheidsscore van 74 op 100 door J.D Power.

Veiligheid

Veiligheidsvoorzieningen zijn altijd een pluspunt geweest voor Duitse voertuigen omdat ze vrij veilige auto’s hebben gemaakt met een aanzienlijk aantal veiligheidsvoorzieningen. Auto’s van Mercedes presteren zeer goed in crashtests. De S-Klasse is door NHTSA beoordeeld met volledige sterren en heeft vele veiligheidsvoorzieningen zoals actieve remassistentie, attentie-assistentie, Mercedes-Benz noodoproep, enz.

Afschrijvingspercentage

De restwaarde is ook een belangrijke factor bij het bepalen van de betrouwbaarheid van een voertuig. De voertuigen van Mercedes verouderen typisch vrij goed, waardoor zij hun waarde houden. De normale Mercedes voertuigen devalueren ongeveer 45% na 5 jaar, en de S-Klasse devalueert ongeveer 55% na 5 jaar.

  Cadillac ATS-V betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

De onderhoudskosten zijn de belangrijkste factor om de betrouwbaarheid van een wagen te beoordelen. Mercedes auto’s zijn meestal vrij complex en ze kosten veel voor hun onderhoud. De S-Klasse heeft hoge onderhouds- en reparatiekosten van ongeveer $1.000 per jaar en dat is behoorlijk hoger dan veel van zijn rivalen.

FAQ

Is de Mercedes-Benz S-Klasse een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mercedes-Benz S-Klasse is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mercedes-Benz S-Klasse?

De Mercedes S-Klasse is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Grote Auto’s

Hoeveel pk heeft een Mercedes-Benz S-Klasse en heeft hij een turbo?

De Mercedes S-Klasse heeft 429 pk en 384 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Gas/Electric I-6 met een cilinderinhoud van 3,0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Mercedes-Benz S-Klasse?

12.9 Cubic Feet (0,365 m3)

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mercedes-Benz S-Klasse?

12,95 cm.

Welk type wielen heeft hij?

Mercedes-Benz S-Klasse heeft 19 X 8,5 inch aluminium voorwielen en 19 X 8,5 inch aluminium achterwielen.

Welk jaar is de S-Klasse het meest betrouwbaar?

Milla Henson, Motor Biscuit zegt dat het 2009 model een van de meest betrouwbare S-Klasse modellen is.

Hoe lang gaat een Mercedes S-klasse mee?

Mercedes-Benz S-klasse auto’s kunnen bij regelmatig onderhoud en dagelijkse verzorging tot 250.000 mijl meegaan. Mercedes-Benz auto’s staan erom bekend dat ze 13 tot 17 jaar meegaan, waardoor ze een geweldige investering in de toekomst zijn.

  Is Mercedes E-Klasse beter dan C-Klasse?

Is een Mercedes S550 een goede auto?

De betrouwbaarheidsscore van de Mercedes-Benz S550 is 2,0 van de 5,0. Daarmee staat hij op de 25e plaats van 30 luxe full-size auto’s. Zijn gemiddelde jaarlijkse reparatiekosten bedragen $1.249. Dit betekent dat hij zeer lage eigendomskosten heeft.

Moet ik een E-Klasse of een S-Klasse kopen?

Voor een veel lagere prijs heeft u in de E-Klasse toegang tot een zeer hoog acceleratie- en vermogenniveau. Maar als snelheid en comfort uw prioriteit zijn, is de Mercedes-Benz S-Klasse de duidelijke winnaar. Een echte vlaggenschip sedan.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts