Mini Cooper Coupé Betrouwbaarheid

De Britse autofabrikant Mini Cooper is vrij beroemd om zijn kleine auto’s en het is ook eigendom van BMW. De Mini Coupe werd door het bedrijf gemaakt als een tweezits tweedeurs auto met een geweldige motor en vele functies. De auto is uit productie genomen, maar het is nog steeds een geweldige auto om te kopen.

Overzicht

Mini Coupe werd voor het eerst geïntroduceerd in 2011 en hij werd geïntroduceerd naast een roadster versie. De Coupe heeft een 1.6 L turbo motor die maximaal 208 pk levert en hij kan van 0 naar 60 mph gaan in slechts 6,4 seconden. Er zijn 4 uitrustingsniveaus van deze auto geïntroduceerd: Cooper, Cooper S, Cooper SD en John Cooper Works.

Betrouwbaarheid

Het vinden van de betrouwbaarheid van een auto is het meest fundamentele ding om te doen voordat je een auto koopt, omdat het bijna alles vertelt over een auto. Mini Cooper is al vele jaren in de VS en het werd niet beschouwd als het meest betrouwbare merk, maar het is nu een stuk verbeterd. De Cooper Coupe heeft echter een zeer gemiddelde betrouwbaarheidsbeoordeling van 2,5 op 5 door J.D Power.

Veiligheid

Veiligheidsmaatregelen zijn ook een onderdeel van betrouwbaarheid. De veiligheidsfactor is altijd groot geweest bij Mini Cooper auto’s vanwege hun geweldige materiaal en functies. De Coupe is niet getest door de IIHS of de NHTSA, maar hij heeft geweldige veiligheidsvoorzieningen zoals tractiecontrole, adaptieve cruise control, airbags, enz.

  Mini Cooper Roadster S / JCW betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage helpt ook bij het beoordelen van de betrouwbaarheid van een auto. Mini Cooper is vrij fatsoenlijk in termen van het verliezen van zijn waarde en ze blijven zeer hoog gewaardeerd. De Coupe is een oude auto en is na 5 jaar ongeveer 31% afgeschreven.

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn het belangrijkste onderdeel van betrouwbaarheid. Auto’s die veel onderhoud vergen, krijgen het vaakst negatieve beoordelingen van de eigenaars. Mini Cooper wordt beschouwd als een duur merk, in termen van onderhoud en reparatie. De onderhoudskosten van het Coupé-model bedragen ongeveer 846 dollar per jaar voor al het onderhoud en reparaties.

FAQ

Is de Mini Cooper Coupe een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Cooper Coupe is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mini Cooper Coupe?

De Cooper Coupé is een auto met 2 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Tweezitters

Hoeveel pk heeft een Mini Cooper Coupé en heeft hij een turbo?

De Cooper Coupe heeft 181 pk en 177 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 1,6 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Cooper Coupe heeft 16 X 6,5 inch Aluminium Voorwielen en 16 X 6,5 inch Aluminium Achterwielen.

Welk jaar Mini Cooper moet vermeden worden?

Enkele van de laagste voorspelde betrouwbaarheidsscores geven aan dat 2006-2012 het slechtste jaar voor de Mini Cooper zijn. Er waren ook problemen met eerdere modellen in de jaren 2000.

  Honda Element betrouwbaarheid

Wat zijn de meest voorkomende problemen met Mini Coopers?

  • Radiatorsteun vooraan en koelvloeistofslang.
  • Beweging in de distributieketting kan lawaai en trillingen veroorzaken.
  • Elektrische stuurbekrachtigingspomp.
  • Problemen met variabele kleptiming (VVT).
  • Lekken van waterpomp en thermostaathuis.
  • Defecte koppeling.
  • Transmissie problemen en defecten.

Hoe lang gaan Mini Coopers meestal mee?

Mini’s kunnen tussen 200.000 en 250.000 mijl meegaan als ze goed onderhouden worden en voorzichtig gereden worden. Als u 15.000 mijl per kalenderjaar rijdt, gaat uw Mini Cooper 13-17 jaar mee voordat hij gerepareerd of vervangen moet worden.

Is een tweedehands MINI een goede koop?

Het is een goede tweedehands auto om te kopen. MINI’s zijn kleine premium auto’s. U zult er meer voor moeten betalen. Er zijn veel redenen om voor deze baby-BMW te kiezen, zoals de goede dealers en betrouwbaarheid, maar ook de leuke rijervaring en de mooie styling.

Is de betrouwbaarheid van de Mini Cooper verbeterd?

De betrouwbaarheid van de Mini Cooper is aanzienlijk verbeterd sinds het laatste grote redesign. Vanaf 2015 heeft CR de Mini bovengemiddelde betrouwbaarheidsbeoordelingen toegekend. Volgens de meest recente onderzoeken van CR zijn de modeljaren 2015-2019 van de Mini het beste om tweedehands aan te schaffen.

Wat is het beste MINI model om te kopen?

De MINI Cooper Cabrio is zonder twijfel het meest modieuze model in het MINI gamma. De bagageruimte wordt weliswaar kleiner, maar dat is een kleine prijs voor de glimlach die u zult hebben als u met het dak omlaag in de zon rijdt.

  Wat zijn de beste compacte auto's qua veiligheid en betrouwbaarheid?

Is een Mini Cooper goed in de sneeuw?

Hij kan zowel in de stad als op het platteland met matige sneeuw rijden. Hij heeft voorwielaandrijving en weegt 2.000 kg. Dit geeft hem een goede tractie. Diepere sneeuw kan gevaarlijk zijn omdat de auto erg laag is en vast kan komen te zitten. All-weather banden zijn aanbevolen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts