Mini Cooper Coupe S / JCW betrouwbaarheid

De Britse autofabrikant Mini Cooper is behoorlijk beroemd om zijn kleine auto’s en het is ook eigendom van BMW. De Mini Coupe werd door het bedrijf gemaakt als een tweezits tweedeurs auto met een geweldige motor en vele functies. De auto is uit productie genomen, maar het is nog steeds een geweldige auto om te kopen.

Overzicht

De Mini Coupe werd voor het eerst geïntroduceerd in 2011 en er kwam ook een roadsterversie. De Coupe S / JCW heeft een 1.6 L I4 turbo motor die een maximum van 208 pk produceert en hij kan van 0 naar 60 mph gaan in slechts 6,4 seconden. Er zijn 4 uitrustingsniveaus van deze auto geïntroduceerd: Cooper, Cooper S, Cooper SD en John Cooper Works.

Betrouwbaarheid

Het vinden van de betrouwbaarheid van een auto is het meest fundamentele ding om te doen voordat je een auto koopt, omdat het bijna alles vertelt over een auto. Mini Cooper is al vele jaren in de VS en het werd niet beschouwd als het meest betrouwbare merk, maar het is nu een stuk verbeterd. De Cooper Coupe S / JCW heeft echter een zeer gemiddelde betrouwbaarheidsbeoordeling van 2,5 op 5 door J.D Power.

Veiligheid

Veiligheidsmaatregelen zijn ook een onderdeel van betrouwbaarheid. De veiligheidsfactor is altijd groot geweest in Mini Cooper auto’s vanwege hun geweldige materiaal en functies. De Coupe S / JCW is niet getest door de IIHS of de NHTSA, maar hij heeft geweldige veiligheidsvoorzieningen zoals tractiecontrole, adaptieve cruise control, airbags, enz.

  McLaren 720S Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage helpt ook bij het beoordelen van de betrouwbaarheid van een auto. Mini Cooper is vrij fatsoenlijk geweest in termen van waardeverlies en ze blijven zeer hoog gewaardeerd. De Coupe S / JCW is een oude auto en hij is na 5 jaar ongeveer 31% afgeschreven.

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn het belangrijkste onderdeel van betrouwbaarheid. De auto’s die veel onderhoud vergen, krijgen het vaakst negatieve beoordelingen van de eigenaars. Mini Cooper wordt beschouwd als een duur merk, in termen van onderhoud en reparaties. De Coupe S / JCW heeft een jaarlijkse onderhoudskost van ongeveer $846 voor al zijn onderhoud en herstellingen.

FAQ

Is de Mini Cooper Coupe S / JCW een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Mini Cooper Coupe S / JCW is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mini Cooper Coupe S / JCW?

De Mini Cooper Coupe S / JCW is een auto met 2 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Tweezitters

Wat zijn de pk’s in een Mini Cooper Coupe S / JCW en heeft deze een turbo?

De Mini Cooper Coupe S / JCW heeft 208 pk en 192 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 1.6 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Mini Cooper Coupe S / JCW heeft 17 X 7 inch Aluminium Voorwielen en 17 X 7 inch Aluminium Achterwielen.

  Mini Cooper Roadster betrouwbaarheid

Welk jaar Mini Coopers moet u vermijden?

De slechtste jaren van de Mini Cooper zijn 2006 tot 2012, volgens enkele van de laagste betrouwbaarheidsscores.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts