Mitsubishi Eclipse Betrouwbaarheid

Mitsubishi Motors is een bekend Japans autobedrijf dat al vele jaren bestaat en het staat bekend om zijn goedkope prijs. De Eclipse is sinds 2011 uit productie genomen. Het heeft twee carrosserie stijlen van een 3-deurs liftback of een 2-deurs cabriolet.

Overzicht

De Eclipse bestaat al vele jaren en het is een goedkope vervanger voor veel auto’s. De auto is nog steeds aanwezig op de markten van oude auto’s en het is een goede aankoop. De auto is aanwezig in twee motortypes van 2,4 L 4G69 I4 en een 3,8 L 6G75 V6 motor.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid in een auto is een van de belangrijkste factoren voor het kopen van een auto. Mitsubishi is beroemd om zijn goedkope prijzen, maar de kwaliteit van de onderdelen is nooit de beste geweest. De auto’s hadden problemen met hun goedkope motoren die olie verbrandden en zelfs voor 100.000 mijl onbruikbaar werden. De Eclipse is nog steeds een betrouwbare optie voor zijn prijs en het heeft een lage onderhoudskosten ook.

Veiligheid

Veiligheidsmaatregelen in een auto zijn de belangrijkste factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mitsubishi auto’s testen hun veiligheid vaak door middel van crash-tests gehouden door IIHS en NHTSA. De Eclipse is crash-tested door IIHS en heeft van hen een geweldige rating gekregen. Hij heeft ook veel veiligheidsopties zoals airbags, 4-wiel schijfremmen, noodremmen, enz.

  Mitsubishi Mirage Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook vrij essentieel voor het beoordelen van de betrouwbaarheid van een auto. Mitsubishi, als Japans merk, houdt zijn waarde zeer goed vast en het is gemiddeld 40% afgeschreven na 5 jaar, wat geweldig is in termen van auto’s. De Eclipse is een oude auto, dus zijn afschrijvingspercentage hangt vooral af van zijn toestand.

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie kosten zijn de grootste deal-breaker bij het kopen van een auto. Mitsubishi auto’s, echter, als een Japans merk kost minder in vergelijking met veel andere auto’s. De gemiddelde onderhoudskosten van Mitsubishi auto’s liggen rond de $300. De Eclipse kost ongeveer 500 dollar per jaar voor al zijn onderhoud, maar het is vooral afhankelijk van de kilometerstand van de auto.

FAQ

Is de Mitsubishi Eclipse een Voorwielaandrijving, Achterwielaandrijving of All-Wheel-Drive auto?

De Mitsubishi Eclipse is een Front Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Mitsubishi Eclipse?

De Mitsubishi Eclipse is een auto met 4 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Sub-Compact

Hoeveel pk heeft een Mitsubishi Eclipse en heeft hij een turbo?

De Mitsubishi Eclipse heeft 162 pk en 162 lb-ft koppel. De motor is een Gas I4 met een cilinderinhoud van 2.4L/ Het brandstofsysteem is: MPI.

Hoe groot is de kofferbak van de Mitsubishi Eclipse?

15.7 Cubic Feet ( 0,445 m3 )

  Mitsubishi Raider Betrouwbaarheid

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mitsubishi Eclipse?

5,7 inch ( 14,48 cm)

Wat voor soort wielen heeft het?

Mitsubishi Eclipse heeft 18 x 8.0 inch Aluminium Voorwielen en 18 x 8.0 inch Aluminium Achterwielen.

Gaat Mitsubishi Eclipse lang mee?

Een Mitsubishi Eclipse gaat gemiddeld tussen de 170.000 en 190.000 mijl mee. Ongeplande reparaties zijn voor Eclips ongeveer 0,16 keer per kalenderjaar nodig. Er is een kans van 13% dat de Eclipse ernstige problemen krijgt. Een gemiddelde Eclipse-eigenaar besteedt jaarlijks 510 dollar aan reparaties.

Waarom laat Mitsubishi het afweten?

Mitsubishi was betrokken bij een schandaal met fabricagefouten. Het ging onder meer om falende remmen, brandstoflekken en slecht werkende koppelingen. Het bedrijf gaf het probleem niet toe en het leidde uiteindelijk tot het terugroepen van meer dan 160.000 voertuigen. Katsuhiko Kawasoe, de voorzitter van het bedrijf, werd gearresteerd en uit zijn functie ontheven.

Wat is het meest voorkomende probleem van Mitsubishi?

De meeste klachten over deze auto hebben betrekking op de motor. In de meeste gevallen moet de motor worden gereviseerd. Veelgehoorde klachten zijn onder meer dat reserveonderdelen van Mitsubishi duur en schaars zijn.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts