Mitsubishi Endeavor Betrouwbaarheid

Mitsubishi Motors is een bekend Japans autobedrijf dat al vele jaren bestaat en het staat bekend om zijn goedkope prijs. De Endeavor is een oude SUV gemaakt door Mitsubishi en het is een 5-deurs mid-size SUV. De auto is vrij oud, maar wordt nog steeds door velen gekocht vanwege zijn lage prijs.

Overzicht

De Endeavor werd voor het eerst geïntroduceerd in 2003 en werd in 2011 uit productie genomen. Hij wordt echter nog steeds door velen gekocht vanwege zijn krachtige prestaties. Hij wordt geleverd met een 3,8 L V6-motor met een automatische transmissie met 4 versnellingen. De auto is ook vrij groot, wat een voordeel is om deze auto voor een goedkope prijs te kopen.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid in een auto is een van de belangrijkste factoren voor het kopen van een auto. Mitsubishi is beroemd om zijn goedkope prijzen, maar de kwaliteit van de onderdelen is nooit de beste geweest. De auto’s hadden problemen met hun goedkope motoren die olie verbrandden en zelfs voor 100.000 mijl onbruikbaar werden. De Endeavor heeft een vrij fatsoenlijke betrouwbaarheid rating te wijten aan zijn lage onderhoudskosten van 62 op 100.

Veiligheid

Veiligheidsmaatregelen in een auto zijn de belangrijkste factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mitsubishi auto’s testen hun veiligheid vaak aan de hand van crashtests die worden gehouden door IIHS en NHTSA. De Endeavor is getest door IIHS en NHTSA, en heeft van hen een goede beoordeling gekregen. Hij heeft ook veel veiligheidsopties zoals elektronische rijstrookstabiliteit, tractiecontrole, dagrijverlichting, enz.

  BMW i3 Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook vrij essentieel om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mitsubishi, als Japans merk, houdt zijn waarde zeer goed vast en het is gemiddeld 40% afgeschreven na 5 jaar, wat geweldig is in termen van auto’s. De Endeavor is een oude auto, dus zijn afschrijvingspercentage hangt vooral af van zijn toestand.

Onderhoud en herstelling

Onderhoud en reparatie kosten zijn de grootste deal-breaker bij het kopen van een auto. Mitsubishi auto’s, echter, als een Japans merk kost minder in vergelijking met veel andere auto’s. De gemiddelde onderhoudskosten van Mitsubishi auto’s liggen rond de $300. De Endeavor kost ongeveer $500 per jaar voor al zijn onderhoud, maar dit is voornamelijk afhankelijk van de kilometerstand van de auto.

FAQ

Is de Mitsubishi Endeavor een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mitsubishi Endeavor is een All-Wheel-Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mitsubishi Endeavor?

De Mitsubishi Endeavor is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: AWD Sport Utility

Wat is het vermogen in een Mitsubishi Endeavor en heeft deze een turbo?

De Mitsubishi Endeavor heeft 225 pk en 255 lb-ft koppel. De motor is een Gas V6 met een cilinderinhoud van 3.8L/ Het brandstofsysteem is: SMPI.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mitsubishi Endeavor?

21,08 cm.

Welk type wielen heeft het?

Mitsubishi Endeavor heeft 18 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 18 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

  Mitsubishi Galant Betrouwbaarheid

Is de Endeavor een goede SUV?

De auto is stil, comfortabel en heeft een veilige wegligging. Het bochtenwerk is echter niet erg wendbaar. Sterke acceleratie wordt geleverd door de verfijnde 3,8-liter V6. De Endeavor is geen SUV met een auto, maar heeft wel een lage gearing. De AWD is wel geschikt voor sneeuw en zand.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts