Mitsubishi Galant Betrouwbaarheid

Mitsubishi Motors is een bekend Japans autobedrijf dat al vele jaren bestaat en het staat bekend om zijn goedkope prijs. De Galant is sinds 2012 niet meer verkrijgbaar in de VS. De laatste generatie van de Galant was een 4-deurs sedan.

Overzicht

De Galant is sinds 1969 in productie en werd uiteindelijk in 2012 uit de VS gehaald. De auto is nog steeds aanwezig op de markten van oude auto’s en het is een goede aankoop. Hij is aanwezig in drie motortypes van 2,4 L 4G69 I4, een 3,8 L 6G75 V6 motor, en een 3,8 L 6G75 V6 MIVEC motor.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid in een auto is een van de belangrijkste factoren voordat je een auto koopt. Mitsubishi is beroemd om zijn goedkope prijzen, maar de kwaliteit van de onderdelen is nooit de beste geweest. De auto’s hadden problemen met hun goedkope motoren die olie verbrandden en zelfs voor 100.000 mijl onbruikbaar werden. De Galant is nog steeds een betrouwbare optie voor zijn prijs en hij heeft ook lage onderhoudskosten. Hij heeft een betrouwbaarheidsscore van 69 op 100.

Veiligheid

Veiligheidsmaatregelen in een auto zijn de belangrijkste factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mitsubishi auto’s testen hun veiligheid vaak door middel van crashtests gehouden door IIHS en NHTSA. De Galant is getest door IIHS en heeft van hen een goede beoordeling gekregen. Hij heeft ook veel veiligheidsopties zoals 4-wiel ABS, tractiecontrole, airbags, enz.

  Chevrolet Equinox betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook vrij essentieel voor het beoordelen van de betrouwbaarheid van een auto. Mitsubishi is een Japans merk dat zijn waarde zeer goed vasthoudt en gemiddeld 40% afschrijft na 5 jaar, wat geweldig is in termen van auto’s. De Galant is een oude auto, dus het afschrijvingspercentage hangt vooral af van de staat waarin hij verkeert.

Onderhoud en herstelling

Onderhouds- en reparatiekosten zijn de grootste deal-breaker bij het kopen van een auto. Mitsubishi auto’s, echter, als een Japans merk kost minder in vergelijking met veel andere auto’s. De gemiddelde onderhoudskosten van Mitsubishi auto’s liggen rond de $300. De Galant kost ongeveer $500 per jaar voor al zijn onderhoud, maar dit is voornamelijk afhankelijk van de kilometerstand van de auto.

FAQ

Is de Mitsubishi Galant een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mitsubishi Galant is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Mitsubishi Galant?

De Mitsubishi Galant is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Midsize

Hoeveel pk heeft een Mitsubishi Galant en heeft hij een turbo?

De Mitsubishi Galant heeft 160 pk en 157 lb-ft koppel. De motor is een Gas I4 met een cilinderinhoud van 2.4L/ Het brandstofsysteem is: Elektronische brandstofinjectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Mitsubishi Galant?

13.3 Cubic Feet ( 0,377 m3 )

  Mitsubishi Lancer Evolution betrouwbaarheid

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mitsubishi Galant?

5,9 inch ( 14,99 cm)

Wat voor soort wielen heeft het?

Mitsubishi Galant heeft 18 x 8.0 inch lichtmetalen voorwielen en 18 x 8.0 inch lichtmetalen achterwielen.

Welk jaar Mitsubishi Galant is het beste?

Het beste jaar voor een tweedehands Galant is 2012. Tot de standaarduitrusting van de 2012 Mitsubishi Galant behoren stabiliteitscontrole, antiblokkeerremmen en gordijnairbags. Galant kreeg de hoogste beoordeling van het Insurance Institute for Highway Safety, “Goed” in frontale botsproeven en zijwaartse botsproeven. Hij kreeg ook een “Aanvaardbaar”, de op één na beste score in daksterkte-tests.

Is een Mitsubishi Galant een goede tweedehands auto?

Ja, een tweedehands Galant kan een goede keuze zijn als u iets betaalbaars en betrouwbaars wilt. Een gebruikte Galant is een veilig voertuig, want hij voldoet aan de federale veiligheidsnormen en wordt geleverd met garantie.

Welk type motor heeft een Mitsubishi Galant 2012?

De Galant heeft slechts één motor: een 2,4-liter viercilinder. De motor genereert 160 pk en wordt voldoende geacht voor het dagelijkse woon-werkverkeer of het woon-schoolverkeer. De handgeschakelde vierversnellingsbak van de Galant is een oud ontwerp. De meeste middelgrote auto’s hebben nu een vijf- of zes-versnellingsautomaat.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts