Mitsubishi Mirage G4 betrouwbaarheid

Mitsubishi Motors is een bekend Japans autobedrijf dat al vele jaren bestaat en het staat bekend om zijn goedkope prijs. De Mirage G4 is een 4-deurs sedan van het Mirage model, dat de meest populaire auto van Mitsubishi in de VS is geweest. Het is ook vrij betrouwbaar en duurzaam en het komt aan een goedkope prijs.

Overzicht

De Mirage is al sinds 1978 in productie en is nog steeds behoorlijk beroemd in de VS. De Mirage G4 is een ruimer model van de Mirage. Er zijn vele generaties van de Mirage geweest en hij is nu in zijn 5e generatie. Hij wordt geleverd met een 1.2 drie-cilinder motor.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid in een auto is een van de belangrijkste factoren voordat je een auto koopt. Mitsubishi is beroemd om zijn goedkope prijzen, maar de kwaliteit van de onderdelen is nooit de beste geweest. De auto’s hadden problemen met hun goedkope motoren die olie verbrandden en zelfs voor 100.000 mijl onbruikbaar werden. De Mirage G4 is de meest betrouwbare auto van Mitsubishi.

Veiligheid

Veiligheidsmaatregelen in een auto zijn de belangrijkste factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mitsubishi auto’s testen hun veiligheid vaak door middel van crashtests die worden gehouden door IIHS en NHTSA. De Mirage G4 is getest door zowel IIHS als NHTSA, en kreeg van hen een gemiddelde beoordeling.

  Ford Bronco betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook vrij essentieel om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mitsubishi, als Japans merk, houdt zijn waarde zeer goed vast en het heeft een gemiddelde afschrijving van 40% na 5 jaar, wat geweldig is in termen van auto’s. De Mirage G4 heeft een hoog afschrijvingspercentage van ongeveer 60%.

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatiekosten zijn de grootste deal-breaker bij het kopen van een auto. Mitsubishi auto’s, echter, als een Japans merk kost minder in vergelijking met veel andere auto’s. De gemiddelde onderhoudskosten van Mitsubishi auto’s liggen rond de $300. De Mirage G4 kost zelfs minder dan $500 per jaar voor al het onderhoud, maar dit is voornamelijk afhankelijk van de kilometerstand van de auto.

FAQ

Is de Mitsubishi Mirage G4 een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mitsubishi Mirage G4 is een auto met voorwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Mitsubishi Mirage G4?

De Mitsubishi Mirage G4 is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Compacte Auto’s

Hoeveel pk heeft een Mitsubishi Mirage G4 en heeft hij een turbo?

De Mitsubishi Mirage G4 heeft 78 pk en 74 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-3 met een cilinderinhoud van 1.2 L Het brandstofsysteem is: MPI.

Hoe groot is de kofferbak van de Mitsubishi Mirage G4?

12.4 Cubic Feet ( 0,351 m3 )

  Mitsubishi Eclipse Betrouwbaarheid

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mitsubishi Mirage G4?

6,3 inch ( 16 cm )

Wat voor soort wielen heeft het?

Mitsubishi Mirage G4 heeft 15 X 4,5 inch Aluminium Voorwielen en 15 X 4,5 inch Aluminium Achterwielen.

Is Mirage G4 underpowered?

Hoewel je zou kunnen denken dat de Mirage’s 1.2L motor is underpowered, voor een auto zo klein, het is gewoon prima, vooral gezien het feit dat het grootste deel van zijn leven zal worden doorstaan stadsverkeer.

Zijn Mitsubishi Mirage G4 ES goede auto’s?

Hoogtepunten Een royale standaard garantie, een zuinige motor en een verrassend aantal standaard voorzieningen. Minpunten De motor is een driecilinder en heeft te weinig vermogen. Er zijn ook weinig bestuurdershulpjes. Verdict Hoewel de Mirage G4 een goede keuze is voor basisvervoer, moeten mensen die op zoek zijn naar luxe andere opties overwegen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts