Mitsubishi Outlander Sport betrouwbaarheid

Mitsubishi Motors is een bekend Japans autobedrijf dat al vele jaren bestaat en het staat bekend om zijn goedkope prijs. De Outlander Sport is een compacte SUV van Mitsubishi en het is een sport-limited editie van het reguliere Outlander model. Deze SUV is meer een variant van het Outlander model.

Overzicht

De Outlander werd voor het eerst geïntroduceerd in 2001 en hij is nu aan zijn 4e generatie toe. De SUV is ook verkrijgbaar in een PHEV-uitvoering. Het Outlander Sport model wordt geleverd met een 2,0 L I4 motor die maximaal 148 pk levert.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid in een auto is een van de belangrijkste factoren voor het kopen van een auto. Mitsubishi is beroemd om zijn goedkope prijzen, maar de kwaliteit van de onderdelen is nooit de beste geweest. De auto’s hadden problemen met hun goedkope motoren die olie verbrandden en zelfs voor 100.000 mijl onbruikbaar werden. De Outlander Sport is de meest betrouwbare auto van Mitsubishi met een betrouwbaarheidsscore van 83 op 100 door J.D Power.

Veiligheid

Veiligheidsmaatregelen in een auto zijn de belangrijkste factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mitsubishi auto’s testen hun veiligheid vaak door middel van crashtests gehouden door IIHS en NHTSA. De Outlander Sport is door IIHS aan een crashtest onderworpen en heeft de Top Safety Pick+ award ontvangen.

  Hyundai Palisade Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook vrij essentieel om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mitsubishi, een Japans merk, houdt zijn waarde zeer goed vast en het heeft een gemiddelde afschrijving van 40% na 5 jaar, wat geweldig is in termen van auto’s. De Outlander Sport heeft een hoog afschrijvingspercentage van ongeveer 53%.

Onderhoud en herstelling

Onderhoud en reparatiekosten zijn de grootste deal-breaker bij het kopen van een auto. Mitsubishi auto’s, echter, als een Japans merk kost minder in vergelijking met veel andere auto’s. De gemiddelde onderhoudskosten van Mitsubishi auto’s liggen rond de $300. De Outlander Sport kost ongeveer $700 per jaar voor al zijn onderhoud, maar dit is vooral afhankelijk van de kilometerstand van de auto.

FAQ

Is de Mitsubishi Outlander Sport een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mitsubishi Outlander Sport is een vierwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Mitsubishi Outlander Sport?

De Mitsubishi Outlander Sport is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 4WD

Wat zijn de pk’s in een Mitsubishi Outlander Sport en heeft deze een turbo?

De Mitsubishi Outlander Sport heeft 168 pk en 167 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.4 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mitsubishi Outlander Sport?

21,59 cm.

  Mitsubishi i-MiEV betrouwbaarheid

Welk type wielen heeft het?

Mitsubishi Outlander Sport heeft 18 X 7 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 7 inch Aluminium Achterwielen.

Hoeveel kilometer gaat een Mitsubishi Outlander Sport mee?

Een Mitsubishi Outlander gaat gemiddeld tussen de 200.000 en 220.000 mijl mee. Ongeplande reparaties zijn voor Outlanders ongeveer 0,26 keer per kalenderjaar nodig. Er is 11% kans dat het om een ernstig probleem gaat.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts