Nissan Altima betrouwbaarheid

Nissan is een van de meest betrouwbare Japanse autofabrikanten en ze staan ook bekend om hun betrouwbaarheid. De Altima is een middelgrote sedan-vormige auto met 4 deuren. Het heeft een grote betrouwbare motor met een geweldige bouwkwaliteit lichaam.

Overzicht

De Altima is op de markt sinds 1992 en het is momenteel in zijn zesde generatie. De zesde generatie Altima is aangeboden in vijf uitrustingsniveaus van S, SR, SR Midnight, SR VC-Turbo, SV, SL, en Platinum. De basisvariant wordt geleverd met een 2.5 L I4 motor en hij heeft vele andere kenmerken

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid en duurzaamheid van een auto zijn de belangrijkste factoren voordat u een auto koopt. Net als veel andere Japanse merken, is Nissan ook een van de meest betrouwbare merken. Het staat op de 9e plaats van 32 automerken over de hele wereld, wat vrij significant is. De Altima is een zeer betrouwbare auto met een J.D Power score van 85 op 100.

Veiligheid

Veiligheid is nog een andere factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Nissan maakt vrij veilige auto’s met een adequaat aantal veiligheidsvoorzieningen. De Altima is getest door IIHS en NHTSA, en beide hebben de auto beloond met perfecte veiligheidspunten.

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage helpt ons ook om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van een auto te kennen. Nissans houden meestal hun waarde vrij goed vast dankzij hun geweldige kwaliteit motoren en onderdelen. De gemiddelde afschrijving van een Nissan auto is 42% na 5 jaar. Echter, de afschrijving van de Altima is ongeveer 55% na 5 jaar.

  Nissan Cube betrouwbaarheid

Onderhoud en reparatie

Onderhoudskosten is het gebied waar de meeste auto’s hun klanten verliezen. Japanse autofabrikanten zoals Nissan of Toyota staan echter bekend om hun lage onderhouds- en reparatiekosten. De gemiddelde onderhouds- en reparatiekosten van de Altima liggen rond de $500.

FAQ

Is de Nissan Altima een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Nissan Altima is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Nissan Altima?

De Nissan Altima is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Midsize Cars

Wat zijn de pk’s in een Nissan Altima en heeft deze een turbo?

De Nissan Altima heeft 188 pk en 180 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2,5 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferbak van de Nissan Altima?

15.4 Cubic Feet ( 0,436 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Nissan Altima?

5.1 inch ( 12,95 cm)

Wat voor soort wielen heeft hij?

Nissan Altima heeft 17 X 7,5 inch Aluminium Voorwielen en 17 X 7,5 inch Aluminium Achterwielen.

Zijn Nissan Altimas auto’s die lang meegaan?

Nissan Altima’s kunnen maar liefst 300.000 tot 200.000 mijl goed onderhouden worden. De auto is in staat om betrouwbare prestaties te leveren tot wel 13 jaar. Deze hoge kilometerstand vereist wel dat u nauwgezet bent met uw onderhoud.

  Mercedes 300d betrouwbaarheid - is het een betrouwbare tweedehands auto?

Wat zijn de problemen met Nissan Altima?

  • Nissan Krukas en Nokkenas Sensor Terugroeping.
  • Controleer Motorlicht toe te schrijven aan Mislukking van Katalytische Convert Dichtstbij Cylinder Hoofd.
  • De pompzorg van Nissanbrandstof.
  • De motor kronkelt maar begint niet of loopt ruw.
  • Het falen van de Externe Verbinding aan de Koeler van de Motorolie kan tot Lekkage leiden
  • De motor begint niet, maar het draait over

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts