Nissan Juke Nismo / Nismo RS Betrouwbaarheid

Nissan is een van de meest solide Japanse autofabrikanten en ze staan ook bekend om hun betrouwbaarheid. De Juke is een subcompacte SUV en hij lijkt meer op een hatchback dan op een SUV. De auto is over de hele wereld behoorlijk solide geweest. Het Nismo model is van de eerste generatie van de Juke.

Overzicht

De Nissan Juke is sinds 2010 wereldberoemd en heeft in 2019 net zijn tweede generatie gekregen. Hij werd echter in 2018 vervangen door de Nissan Kicks. De Nismo-variant had een 197 pk sterke 1,6 L motor en de RS-variant had lichte upgrades aan zijn motor en had een 215 pk sterke motor.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid en duurzaamheid van een auto zijn de belangrijkste factoren voordat je een auto koopt. Net als veel andere Japanse merken, is Nissan ook een van de meest betrouwbare merken. Het staat op de 9e plaats van 32 automerken over de hele wereld, wat behoorlijk significant is. De Juke heeft een grote betrouwbaarheid rating van 3,5 van de 5,0 door J.D Power.

Veiligheid

Veiligheid is nog een andere factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Nissan heeft behoorlijk veilige auto’s gemaakt met een adequaat aantal veiligheidsvoorzieningen. De Juke heeft echter crashtests ondergaan en heeft in 2017 in de VS slechts gemiddeld gepresteerd. Verder heeft de auto veel veiligheidsvoorzieningen zoals airbags, collision alert, pre-collision brakes, etc.

  Lexus HS Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Afschrijvingspercentage helpt ons ook bij het kennen van de betrouwbaarheid en duurzaamheid van een auto. Nissans houden hun waarde meestal vrij goed vast omwille van hun geweldige kwaliteit motoren en onderdelen. Het gemiddelde afschrijvingspercentage van een Nissan auto is 42% na 5 jaar. Echter, de afschrijving van de Juke is ongeveer 40% na 3 jaar, wat enorm is.

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten is het gebied waar de meeste auto’s hun klanten verliezen. Japanse autofabrikanten zoals Nissan of Toyota staan echter bekend om hun lage onderhouds- en reparatiekosten. De gemiddelde onderhouds- en reparatiekosten van de Juke liggen rond de $500 per jaar.

FAQ

Is de Nissan Juke NISMO / NISMO RS een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Nissan Juke NISMO / NISMO RS is een All Wheel auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Nissan Juke NISMO / NISMO RS?

De Nissan Juke NISMO / NISMO RS is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine Stationwagen

Wat is het vermogen van een Nissan Juke NISMO / NISMO RS en heeft deze een turbo?

De Nissan Juke NISMO / NISMO RS heeft 188 pk en 177 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 1.6 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Nissan Juke NISMO / NISMO RS?

6,6 inch ( 16,76 cm )

  Nissan Frontier betrouwbaarheid

Welk type wielen heeft hij?

Nissan Juke NISMO / NISMO RS heeft 18 X 7 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 7 inch Aluminium Achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts