Nissan Kicks Betrouwbaarheid

De Japanse fabrikant Nissan wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare autofabrikanten ter wereld. De Kicks is een subcompacte crossover SUV die meer weg heeft van een grote 5-deurs hatchback. De auto heeft onlangs de Nissan Juke vervangen.

Overzicht

De Kicks werd in 2016 geïntroduceerd ter vervanging van de Juke uit de VS. Er is ook een hybride model van de auto voor een maximaal brandstofgemiddelde. De benzinevariant heeft een 1,6 L I4-motor, goed voor 125 pk. de auto kreeg in 2021 ook een facelift.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid en duurzaamheid van een auto zijn de belangrijkste factoren voordat je een auto koopt. Net als veel andere Japanse merken, is Nissan ook een van de meest betrouwbare merken. Het staat op de 9e plaats van 32 automerken over de hele wereld, wat behoorlijk veelzeggend is. Nissan Kicks heeft goede kritieken van de mensen gehad en kijkend naar de betaalbare prijs van de auto, heeft het een fatsoenlijke betrouwbaarheidsclassificatie door J.D Power van 68 op 100.

Veiligheid

Veiligheid is nog een andere factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Nissan maakt vrij veilige auto’s met een adequaat aantal veiligheidsvoorzieningen. De Kicks is echter betrokken geweest bij vele crashtests en heeft daarbij uitstekend gepresteerd. Daarnaast heeft de auto veel veiligheidsopties zoals dodehoek monitoring, forward collision warning, automatische remmen, etc.

  Nissan Murano Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Afschrijvingspercentage helpt ons ook om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van een auto te kennen. Nissans houden hun waarde meestal vrij goed vast door hun geweldige kwaliteit motoren en onderdelen. De gemiddelde afschrijving van een Nissan auto is 42% na 5 jaar. Echter, het afschrijvingspercentage van de Kicks is ongeveer 51% na 5 jaar, wat enorm is.

Onderhoud en reparatie

Onderhoudskosten is het gebied waar de meeste auto’s hun klanten verliezen. Japanse autofabrikanten zoals Nissan of Toyota staan echter bekend om hun lage onderhouds- en reparatiekosten. De gemiddelde onderhouds- en reparatiekosten van de Kicks liggen rond de $500 per jaar.

FAQ

Is de Nissan Kicks een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Nissan Kicks is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zitten er in de Nissan Kicks?

De Nissan Kicks is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Midsize Cars

Wat zijn de pk’s in een Nissan Kicks en heeft deze een turbo?

De Nissan Kicks heeft 122 pk en 114 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 1.6 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Welk type wielen heeft hij?

Nissan Kicks heeft 17 X 6,5 inch Aluminium Voorwielen en 17 X 6,5 inch Aluminium Achterwielen.

Wat is er mis met de Nissan Kicks?

NHTSA ontvangt de meeste klachten van autobezitters over problemen met het brandstofsysteem en de motor. De 2020 Nissan Kicks is een populaire compacte auto. Hoewel de automaker beweert dat dit voertuig eigenaars in staat stelt om “uw technologie te flexen,” is er algemene consensus dat het een rommelmodel is.

  Nissan Armada betrouwbaarheid

Heeft Nissan Kicks problemen met de transmissie?

2020 Nissan Kicks Transmissie problemen kunnen omvatten schakelen vertragingen, knarsen bij acceleratie, gevoel van trillen of branderige geuren of fluitende geluiden van onder de motorkap van de auto.

Welke is beter Hyundai Kona of Nissan Kicks?

De 2021 Nissan Kicks heeft iets meer ruimte, een beter brandstofverbruik en is iets hoger geprijsd, terwijl de 2021 Hyundai Kona beter stuurt en een verscheidenheid aan aandrijflijnen en AWD biedt. Het heeft ook een betere garantie en gratis gepland onderhoud. Deze strijd is gewonnen door de Kona.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts