Nissan Rogue Betrouwbaarheid

De Japanse fabrikant Nissan wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare autofabrikanten ter wereld. De Rogue is een compacte crossover SUV van Nissan die kan worden gebruikt voor extra passagiers en lading. De SUV is gemaakt om vele jaren mee te gaan en de kwaliteit van de auto is duurzaam onder alle omstandigheden.

Overzicht

De Rogue werd in 2007 onthuld als een compact model ten opzichte van de grotere Pathfinder. De SUV is aan zijn derde generatie toe, die in 2020 werd geïntroduceerd. Hij heeft vier uitrustingsniveaus in de VS. Ze maken allemaal gebruik van dezelfde 1.5 L turbomotor die de oude 2.5 L I4 motor verving.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van een voertuig zijn de belangrijkste elementen voor de aankoop ervan. Net als bij vele andere Japanse merken, is Nissan ook hier het meest betrouwbare merk. Het staat op de 9e plaats van 32 voertuigmerken over de hele wereld, wat zeer hoog is. De Rogue heeft een uitstekende betrouwbaarheidsscore van J.D Power van 82 op 100.

Veiligheid

Veiligheid is één van de meest cruciale dingen om de betrouwbaarheid van een voertuig te beoordelen. Nissan heeft zeer veilige voertuigen gemaakt met een bevredigend aantal veiligheidsvoorzieningen. De Rogue werd getest door NHTSA en zij gaven het 4 van de 5 sterren. Bovendien heeft het vele andere functies zoals lane departure warning, airbags, automatische noodremmen, enz.

  Nissan Pathfinder Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Afschrijvingspercentage helpt ons ook om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van een auto te kennen. Nissans houden meestal hun waarde vrij goed vast dankzij hun geweldige kwaliteit motoren en onderdelen. Het gemiddelde afschrijvingspercentage van een Nissan auto is 42% na 5 jaar. De afschrijving van de Rogue ligt echter rond de 50% na 5 jaar.

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten is het gebied waar de meeste auto’s hun klanten verliezen. Japanse autofabrikanten zoals Nissan of Toyota staan echter bekend om hun lage onderhouds- en reparatiekosten. De gemiddelde onderhouds- en herstellingskosten van de Rogue bedragen ongeveer $500 per jaar.

FAQ

Is de Nissan Rogue een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Rogue is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Nissan Rogue?

De Rogue is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 2WD

Wat zijn de pk’s in een Nissan Rogue en heeft deze een turbo?

De Nissan Rogue heeft 181 pk en 181 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2,5 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Nissan Rogue heeft 19 X 7 inch Aluminium Voorwielen en 19 X 7 inch Aluminium Achterwielen.

Gaat de Nissan Rogue lang mee?

Volgens The Drive zou de Nissan Rogue ongeveer 200.000 mijl mee moeten gaan. Dit is alleen mogelijk als uw voertuig regelmatig wordt onderhouden en eventuele problemen snel worden opgespoord. The Drive ontdekte dat ophangingsgeluiden en CVT storingen de meest voorkomende problemen zijn.

  Nissan Cube betrouwbaarheid

Welk jaar Nissan Rogue heeft problemen?

Snel Antwoord: Vermijd Rogue Jaarmodellen 2008-2016 & 2018. Er zijn veel problemen met de Nissan Rogue jaarmodellen, vooral met de transmissies. Alleen de meest recente Rogues hebben zeer weinig klachten ontvangen, specifiek van de 2017, 2020, en 2021 modeljaren.

Welke problemen heeft de Nissan Rogue?

  • Kunt u de CVT van Nissan vertrouwen?
  • Nissan Automatic Emergency Braking (AEB) Problemen.
  • Zonnedak rammelt en explodeert.
  • Onnauwkeurige brandstofmeter.
  • OCS waarschuwing en Airbag problemen.
  • EVAP verstoppingen en gas lekkages.

Wat zijn de nadelen van het kopen van een Nissan Rogue?

  • Traag om te versnellen. Het belangrijkste probleem van de 2020 Nissan Rogue is zijn onvermogen om te versnellen. Dit is niet iets wat je zou moeten verwachten van een crossover SUV.
  • Een gedateerd infotainment scherm.
  • Slecht zicht.
  • Interieur materialen lijken niet van hoge kwaliteit.

Heeft de Nissan Rogue transmissie problemen?

Een Car Complaints rapport gepubliceerd op 4 april 2021 stelt dat Nissan wordt geconfronteerd met een class action rechtszaak voor aanhoudende transmissie problemen teisteren zowel de Nissan Pathfinder (en de Nissan Rogue). Deze transmissieproblemen veroorzaken beide voertuigen om te “slingeren”, te schokken en te schudden en dan te blokkeren, volgens de aanklagers.

Hoe lang gaan Nissan Rogue transmissies mee?

We hebben gezien dat Rogue transmissies duren tussen 130.000-180.000 mijl gemiddeld. Echter, een hoge kwaliteit vervangende transmissie kan duren veel langer als alle ontwerp problemen zijn gecorrigeerd en het voertuig wordt onderhouden.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts