Nissan Rogue Sport Betrouwbaarheid

De Japanse fabrikant Nissan wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare autofabrikanten ter wereld. De Rogue Sport is een compacte crossover SUV van Nissan die een kleinere en compactere versie is van het Rogue model. De Rogue Sport is in veel delen van de wereld ook bekend als Nissan Qashqai.

Overzicht

De Rogue Sport werd in 2015 in de VS onthuld om de gao tussen de Juke en Rogue op te vullen. De auto wordt geleverd met veel functies, zoals een AWD-systeem. Hij heeft een minder krachtige 2.0 L 141 pk motor in vergelijking met de originele Rogue.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van een voertuig zijn de belangrijkste elementen voor de aankoop van een voertuig. Net als bij vele andere Japanse merken is Nissan ook hier het meest betrouwbare merk. Het staat op de 9e plaats van de 32 voertuigmerken over de hele wereld, wat zeer hoog is. De Rogue Sport heeft een uitstekende betrouwbaarheidsscore van J.D Power van 85 op 100.

Veiligheid

Veiligheid is één van de meest cruciale dingen om de betrouwbaarheid van een voertuig te beoordelen. Nissan heeft zeer veilige voertuigen gemaakt met een bevredigend aantal veiligheidsvoorzieningen. De Rogue Sport werd onderworpen aan crash-tests door IIHS en NHTSA en kreeg daar goede scores. Bovendien heeft het vele andere functies zoals lane departure warning, airbags, automatische noodremmen, enz.

  Nissan NV 1500 / 2500 / 3500 Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Afschrijvingspercentage helpt ons ook om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van een auto te kennen. Nissans houden meestal hun waarde vrij goed vast dankzij hun geweldige kwaliteit motoren en onderdelen. Het gemiddelde afschrijvingspercentage van een Nissan auto is 42% na 5 jaar. Echter, de afschrijving van de Rogue Sport is ongeveer 51% na 5 jaar.

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten is het gebied waar de meeste auto’s hun klanten verliezen. Japanse autofabrikanten zoals Nissan of Toyota staan echter bekend om hun lage onderhouds- en reparatiekosten. De gemiddelde onderhouds- en herstellingskosten van de Rogue Sport bedragen ongeveer $500 per jaar.

FAQ

Is de Nissan Rogue Sport een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Nissan Rogue Sport is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zitten er in de Nissan Rogue Sport?

De Nissan Rogue Sport is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine Station Wagons

Wat zijn de pk’s in een Nissan Rogue Sport en heeft deze een turbo?

De Nissan Rogue Sport heeft 141 pk en 147 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Nissan Rogue Sport?

62.3 Cubic Feet ( 1,764 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Nissan Rogue Sport?

18,8 cm.

  Honda Odyssey betrouwbaarheid

Welk type wielen heeft hij?

Nissan Rogue Sport heeft 17 X 7 inch Aluminium Voorwielen en 17 X 7 inch Aluminium Achterwielen.

Hebben Nissan Rogues veel problemen?

Klanten klaagden over transmissie problemen, carrosserie/lak problemen, motor acceleratie problemen, en elektrische problemen.

Is de Nissan Rogue sport het kopen waard?

Hoewel de Rogue Sport een comfortabel voertuig is met een stabiele en capabele wegligging, zou het kunnen doen met wat opwinding achter het stuur. De Rogue Sport is een kleine, goed ontworpen SUV die goed in de omgeving past. Toch zouden we graag zien dat de rijeigenschappen zijn naam eer aan doen.

Heeft de Nissan Rogue sport transmissieproblemen?

Deze problemen zijn vaak gemakkelijk op te merken. Problemen met de 2017 Nissan Rogue Sport transmissie kunnen bestaan uit schakelvertragingen of springen of knarsen tijdens het optrekken, schudden van de auto op de weg of fluitende geluiden en een brandende geur van onder de motorkap.

Is de Rogue sport beter dan de rogue?

De nieuwe Nissan Rogue Sport crossover SUV’s worden vergeleken met de Rogue Sport. De Nissan Rogue is groter dan de Rogue Sport, en biedt meer laad- en passagiersruimte. Beide auto’s hebben een AWD-systeem. De Rogue heeft echter meer pk’s en een grotere motor.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts