Nissan Versa Note Betrouwbaarheid

De Japanse fabrikant Nissan wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare autofabrikanten in de wereld. De Versa Note is een 5-deurs hatchback die ook bekend staat als gewoon Nissan Note in de wereld. De auto is uit productie genomen maar het is nog steeds een geweldige koop.

Overzicht

De Versa Note werd in 2013 voor het eerst geïntroduceerd in de VS, maar Nissan maakt dezelfde auto al vele jaren. De Versa Note is de tweede generatie van de Nissan Note en hij kwam in verschillende uitrustingsniveaus. De auto wordt geleverd met een 1.6 L I4 motor en een handgeschakeld of automatisch transmissiesysteem.

Betrouwbaarheid

De afhankelijkheid en betrouwbaarheid van een voertuig zijn de belangrijkste elementen voorafgaand aan de aankoop van een voertuig. Net als bij vele andere Japanse merken is Nissan ook hier het meest betrouwbare merk. Het komt op de 9e plaats van 32 voertuigmerken over de hele wereld, wat zeer groot is. De Versa Note heeft een uitstekende betrouwbaarheidsscore van J.D Power van 83 op 100.

Veiligheid

Veiligheid is één van de meest cruciale dingen om de betrouwbaarheid van een voertuig te beoordelen. Nissan maakt zeer veilige voertuigen met een bevredigend aantal veiligheidsvoorzieningen. De Versa Note werd crash-tested door IIHS en NHTSA en kreeg daar geweldige scores. Bovendien heeft het vele andere functies zoals lane departure warning, forward collision warning, airbags, enz.

  Audi vs Hyundai betrouwbaarheid - Wat is beter

Afschrijvingspercentage

Afschrijvingspercentage helpt ons ook om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van een auto te kennen. Nissans houden hun waarde meestal vrij goed vast omwille van hun geweldige kwaliteit motoren en onderdelen. Het gemiddelde afschrijvingspercentage van een Nissan-auto is 42% na 5 jaar. Het afschrijvingspercentage van de Versa Note ligt echter rond de 44% na 5 jaar.

Onderhoud en reparatie

Onderhoudskosten is het gebied waar de meeste auto’s hun klanten verliezen. Japanse autofabrikanten zoals Nissan of Toyota staan echter bekend om hun lage onderhouds- en reparatiekosten. De gemiddelde onderhouds- en herstellingskosten van de Versa Note bedragen ongeveer $500 per jaar.

FAQ

Is de Nissan Versa Note een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Nissan Versa Note is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Nissan Versa Note?

De Nissan Versa Note is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Midsize Cars

Wat is het aantal pk’s in een Nissan Versa Note en heeft deze een turbo?

De Nissan Versa Note heeft 109 pk en 107 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 1.6 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Welk type wielen heeft hij?

Nissan Versa Note heeft 15 X 5,5 inch stalen voorwielen en 15 X 5,5 inch stalen achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts