Porsche 911 bekerhouder oplossing

Porsche 911 bekerhouder oplossing

Een Porsche 911 is een door en door sportieve auto, en oudere 911-modellen werden meestal alleen gebruikt in het weekend of bij speciale gelegenheden. Maar de nieuwere modellen zijn zo goed uitgerust dat er dagelijks mee wordt gereden.

Dit betekent dat de praktische bruikbaarheid van de nieuwere 911 modellen vrij indrukwekkend is, maar de bekerhouders worden meestal op vreemde plaatsen in het interieur geplaatst die ofwel onbereikbaar of ronduit onwetend zijn.

De nieuwste 911 992 heeft meestal maar één bekerhouder, en de 991 911 heeft twee bekerhouders in een dun overgeconstrueerd compartiment boven een hoop elektronica. Een bekerhouder boven de elektronica plaatsen is uiterst riskant, vooral omdat de bekerhouders veel te broos zijn om te vertrouwen.

Het is vrij duidelijk dat de bekerhouder situatie in een 911 verre van ideaal is, en daarom zijn er een heleboel aftermarket opties die zeker wel adequaat lijken. Sommige bedrijven zoals Ultimatecupholders, Fischer, of een bos van verschillende Amazon verkopers concurreren om de beste 911 bekerhouder oplossing aan te bieden.

Porsche 911 bekerhouders probleem

Voordat we ingaan op alle verschillende 911 bekerhouder opties, is het vermeldenswaard dat Porsche echt niet schelen over bekerhouders, omdat Porsche is niet uw gemiddelde betaalbare automerk zoals Toyota of Honda.

Porsches zijn gemaakt om te rijden en te genieten op een bochtige weg of circuit, en veel van al het andere in de 911 is van geen groot belang. Ja, Porsche biedt een premium bouwkwaliteit, verbazingwekkende leer en bekleding opties, maar dat is omdat dat is wat de meerderheid van de mensen willen, en de perfecte OEM bekerhouder oplossing is nogal onbeduidend.

  Alles wat u moet weten over de Porsche 911 motornummercontrole

De 991 911 biedt de vreemdste bekerhouder oplossing in de hele auto-industrie. Porsche heeft de bekerhouders “handig” boven het dashboardkastje geplaatst, in een speciaal compartiment. Deze bekerhouder houders zijn veel te dun en onhandig geplaatst voor dagelijks gebruik.

De nieuwste Porsche 992 911 heeft soms wel een enkele bekerhouder. Maar sommige 992 911 modellen hebben om de een of andere reden niet eens een enkele bekerhouder. Dit is de reden waarom er veel 992 eigenaren online raaskallen over het feit dat ze nergens een drankje kunnen plaatsen in de 992.

Ultimatecupholders

Nadat we een bekerhouder probleem hebben vastgesteld in de nieuwere 911 modellen, is het alleen maar goed om het nu op te lossen, en je kunt het oplossen met de Ultimatecupholders bedrijf bekerhouders. Er zijn veel tevreden Porsche 911 eigenaren online die een bekerhouder gemaakt door Ultimatecupholders aanbevelen, en terecht.

De site geeft duidelijk aan dat al hun bekerhouder opties perfect passen op meerdere verschillende generaties van de 911. U kunt kiezen tussen een paar verschillende opties, maar de vloer geplaatst een lijkt te zijn de meest populaire van het stel.

De kopshouders zoals deze zullen u rond $25 voor één, of $45 voor een paar van twee kosten, worden zij goed gebouwd gebruikend materialen van uitstekende kwaliteit. Ze kunnen passen meerdere verschillende maten, ook al zijn ze bedoeld voor reguliere koffie reizen mokken. Het maakt niet uit waar u vandaan komt, Ultimatecupholders doen ook internationale verzending.

  Wat is er mis met een Porsche Boxster?

Het grote ding over Ultimatecupholders is dat deze site wordt gerund door een vrij goed geïnformeerde persoon die er ook in slaagt om een paar andere fatsoenlijke auto-accessoires aan te bevelen die ook vrij goed geprijsd en van hoge kwaliteit zijn.

eBay/Amazon Porsche 911 bekerhouders

Waarschijnlijk de gemakkelijkste manier om een paar bekerhouders voor uw 911 te verwerven is de goede oude eBay/Amazon 10 minutenonderzoek. Maar je moet in gedachten houden dat de meeste van deze bekerhouder oplossingen zijn gemaakt uitsluitend voor winst-verdienen redenen. Dit betekent dat deze oplossingen gewoonlijk niet zo hoog – kwaliteit, noch over het algemeen betrouwbaar zoals Ultimatecupholders of Fischer zijn.

Dit betekent niet dat er geen bevredigende bekerhouder oplossingen rondzwerven in de diepten van Amazon of eBay, het is meer een verhaal over het vinden van de juiste. Er zijn heel wat $5-$10-$15 bekerhouderopties, maar dit zijn gewoonlijk niet degenen u zou moeten overwegen omdat een 911 dergelijke afschuwelijke plastieken niet waardig is.

Er zijn een paar interessante eBay/Amazon-bekerhouderoplossingen in het $50-$100-gebied, maar geen van deze zijn gewoonlijk zo bewezen zoals Ultimatecupholders of Fischer. Als u omhoog een goedkope eBay/Amazon-kophouderoplossing koopt, zou u waarschijnlijk bij uw handelaar moeten slingeren en een gloednieuwe reeks rubbermatten voor het geval van een potentieel morsen krijgen.

FAQ Sectie

Biedt de Porsche Boxster/Cayman een betere OEM bekerhouder oplossing?

Nee, sommige Porsche Boxster/Cayman-modellen hebben de slechtste bekerhouderoplossingen van het hele Porsche-gamma. De nieuwste 718 modellen hebben een systeem dat vergelijkbaar is met dat van de 991 911, wat nogal lachwekkend is.

  Gebruikt Porsche VW-motoren?

Sommige oudere Boxster/Cayman-modellen boden zelfs een paar bekerhouders in het opbergvak van de middenconsole. Dit betekent dat u het deksel van de middenconsole volledig moet demonteren om deze bekerhouderoplossing te gebruiken, wat op zijn zachtst gezegd niet ideaal is.

Biedt de Porsche Cayenne/Panamera een betere OEM bekerhouder oplossing?

Ja, want deze modellen zijn gemaakt om een meer praktische en luxueuze ervaring te bieden, meer verwant aan een Audi of een Mercedes. Deze modellen bieden tot 4 verschillende bekerhouders die veel beter ontworpen zijn in vergelijking met die gevonden in de 911 of Boxster/Cayman modellen.

De Panamera is gebouwd om het hoogste niveau van luxe te bieden in de hele Porsche line-up, en alle opbergruimte oplossingen in de Panamera of de Cayenne zijn veel beter in vergelijking met de sportievere-edged Porsche modellen zoals de 911.

Gaat Porsche ooit een fatsoenlijke 911 OEM bekerhouder oplossing aanbieden?

Wel, misschien. Porsche kan dit probleem alleen effectief verhelpen als een groot deel van het bestaande klantenbestand van de Porsche 911 om dergelijke veranderingen vraagt. Maar dit is hoogst onwaarschijnlijk omdat een gemiddelde 911 eigenaar een 911 niet dagelijks gebruikt, en het hem waarschijnlijk ook niet zoveel kan schelen.

De 992, indien uitgerust met een bekerhouder, lijkt een superieure bekerhouderoplossing te bieden in vergelijking met de 991, maar de superioriteit is in dit geval eerder minuscuul. Het maakt niet uit of Porsche uiteindelijk het bekerhouder spel op niveau brengt of niet, een hoop betrouwbare aftermarket opties zullen altijd snel volgen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts