Porsche 911 betrouwbaarheid

De Porsche 911, die oorspronkelijk in september 1964 door Porsche AG in Stuttgart (Duitsland) werd geïntroduceerd, is een tweedeurs sportauto met achterliggende motor en twee zitplaatsen. Naast de speedster en Targa-top 2-deurs modellen, is de 2-deurs ook verkrijgbaar als coupé en cabriolet. Hij wordt beschouwd als het beroemdste sportwagenontwerp.

Overzicht

Er gaat niets boven een Porsche 911. Ongeacht de motor die uw 911 kiest, hij is snel op gang en scheurt door bochtige wegen. Over het geheel genomen is deze Porsche een top-of-the-line performance sportwagen, zelfs in het overvolle luxe sportwagen segment. Een vlakke zescilinder turbomotor met een cilinderinhoud van 3,0 liter drijft de 911 aan, die is gekoppeld aan een PDK-automaat met acht versnellingen. In 2,7 seconden accelereert hij van 0 naar 60 km/u, en zijn topsnelheid bedraagt 320 km/u.

Betrouwbaarheid

Als je een Porsche koopt van 1984 of later, ben je verzekerd van een betrouwbare auto. Er bestaat geen twijfel over dat de 87-89 modellen de meest betrouwbare transmissies hadden. In een recente studie van J.D. Power wordt voor de Porsche 911 uit 2022 een betrouwbaarheidsscore van 80 op 100 voorspeld. In het algemeen wordt de Porsche 911 beoordeeld als de meest betrouwbare auto. Het feit dat Porsche zo’n indrukwekkende reputatie heeft en de 911 het meest iconische model is, mag niet als een verrassing komen.

  Beste fietsendrager voor Porsche 911

Veiligheid

De veiligheid van de 911 is uitstekend en ondanks het feit dat Euro NCAP geen crashtests heeft uitgevoerd, zou de auto een botsing goed moeten doorstaan. De auto is voorzien van diverse elektronische systemen om u goed in de gaten te houden, waaronder een standaard remsysteem na een botsing om de gevolgen van een secundaire botsing te beperken, alsmede Porsche Stability Management.

Afschrijvingspercentage

De waarde van een Porsche 911 bedraagt na vijf jaar $101.583 met een afschrijving van 45%. Porsche 911’s zijn ongelooflijk betrouwbaar en bijna onverwoestbaar, waardoor ze tot de beste auto’s aller tijden behoren. Hierdoor behouden ze hun waarde extreem goed.

Onderhoud en reparatie

In de eerste 10 jaar van het bezit, zal Porsche 911 onderhoud en reparaties kosten $ 18.231. De kosten van deze luxe coupé zijn $5.921 hoger dan het gemiddelde in de sector. Bovendien is er een kans van 47,59% dat een 911 in die periode een grote reparatie nodig heeft.

FAQ

Is de Porsche 911 een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Porsche 911 is een auto met achterwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Porsche 911?

De Porsche 911 is een auto met 4 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Minicompact Cars

Wat is het vermogen van een Porsche 911 en heeft hij een turbo?

De Porsche 911 heeft 379 pk en 331 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded H-6 met een cilinderinhoud van 3.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

  Jaguar XKR / XKR-S Betrouwbaarheid

Welk type wielen heeft hij?

Porsche 911 heeft 19 X 8,5 inch aluminium voorwielen en 20 X 11,5 inch aluminium achterwielen.

Welk Porsche 911 model is het meest betrouwbaar?

Elk model van 1984 en later is het meest betrouwbaar. Vanwege hun betere versnellingsbakken, is het 87-89 model onze keuze.

Hoe lang gaan Porsche 911 motoren mee?

De Porsche 911 motor heeft een levensduur van 100.000 mijl en 10 jaar. Porsche 911’s gaan langer mee als ze goed onderhouden en verzorgd worden. Porsche 911’s gaan tot 150.000 mijl mee.

Gaan Porsches vaak stuk?

Reparaties aan Porsche zijn minder duur dan aan andere sportwagens zoals Ferrari’s. Porsches zijn sterk en gaan niet vaak stuk. Regelmatig onderhoud en service zorgen ervoor dat u niet te veel geld kwijt bent aan reparaties.

Is een Porsche 911 praktisch?

Hij is verbazingwekkend praktisch. Hoewel de Porsche 911 2019 een sportieve auto is met hoge prestaties, kan hij ook worden gebruikt als een dagelijkse bestuurder. Vanwege zijn kleine formaat en wendbaarheid is hij ideaal voor stadsritten. De 911 is zeer gemakkelijk parallel te parkeren.

Houden Porsches hun waarde?

Porsches hebben een langere houdbaarheid dan andere merken. Porsches waarderen traag door de grote vraag en hun historische betrouwbaarheid. Daarom hebben ze hoge doorverkoopprijzen. Veel handelaren in tweedehands auto’s rangschikken Porsche als het meest begeerde luxemerk op het vlak van doorverkoopprijs.

  Hyundai Elantra GT betrouwbaarheid

Kunt u nog een Porsche 911 met handgeschakelde versnellingsbak kopen?

Porsche handgeschakelde versnellingsbakken bieden de bestuurder de precisie en de controle die alleen een Porsche handgeschakelde versnellingsbak kan bieden. Ze hebben ook een verscheidenheid aan sportieve en verfijnde opties. Porsche handgeschakelde transmissies kunnen op veel Porsche 911 en 718 modellen worden gebruikt.

Is een Porsche 911 een betrouwbare dagelijkse bestuurder?

De algemene consensus lijkt te zijn dat de meeste eigenaren op dezelfde lijn zitten. Een 911 kan elke dag gereden worden, behalve in extreme weersomstandigheden. Sommige mensen vinden het niet erg om hun 911 met een imperiaal op te laden en mee te nemen op skivakantie.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts