Porsche 918 Betrouwbaarheid

De Porsche 918 Spyder is een hybride sportwagen met middenmotor die door Porsche op de markt wordt gebracht. Hij is verkrijgbaar als coupé en speedster. Auto’s in deze klasse zijn moeilijk koopjes te noemen, maar in vergelijking met de P1 en LaFerrari, is de 918 de beste waarde. In vergelijking met andere auto’s, of we nu het uiterlijk, het interieur of de technologie vergelijken, is de 918 zowel comfortabel als opwindend om in te rijden, dankzij zijn cabine en afneembaar dak.

Overzicht

De tweedeurs sportwagen is verkrijgbaar als roadster en als coupé. De Porsche 918 maakt gebruik van een 4,6-liter Porsche MR6 V8-motor en een paar elektromotoren voor en achter en as gematteerd met een 7-traps PDK dual-clutch. Hij heeft een topsnelheid van 214 mph. De 918 Spyder rijdt van 0-100 km/u in 2,2 seconden en is daarmee een van de snelste Porsche’s op de markt.

Betrouwbaarheid

De 918 Spyder is een betrouwbare investering waarmee je dagelijks kunt rijden. Of het nu gaat om doorsmeren of prestaties, noem maar op, hij is de beste in zijn klasse. Hij heeft een betrouwbaarheidsscore van 3,2 volgens Car and Driver en is een van de beste Porsches ooit gebouwd.

Veiligheid

Porsche’s 918 Spyder was ’s werelds eerste hybride hypercar, met een verbluffende styling, briljante prestaties en verrassende efficiëntie. Deze machine was niet in staat om de oorlog te winnen, maar het is nog steeds een indrukwekkende machine in zijn eigen recht. Hoewel hij niet is getest door NHTSA of Euro NCAP, wordt verwacht dat hij vanwege het merk Porsche ook een goede veiligheidsbeoordeling zal krijgen.

  Hyundai Sonata betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Een Porsche 978 Spyder 2015 zal volgens AutoPadre naar verwachting binnen vijf jaar 190% afschrijven. Ongeveer 3.775.490 dollar zal verloren gaan in zijn waarde in de komende 5 jaar.

Onderhoud en reparatie

Volgens Edmunds kost een Porsche 918 het eerste jaar gemiddeld $173,25 aan onderhoud en reparaties, samen met de garantie.

FAQ

Is de Porsche 918 voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Porsche 918 is een All Wheel auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Porsche 918?

De Porsche 918 is een auto met 2 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Tweezitters

Wat zijn de pk’s in een Porsche 918 en heeft hij een turbo?

De Porsche 918 heeft 887 pk en 944 lb-ft koppel. De motor is een Gas/Electrische V-8 met een cilinderinhoud van 4,6 L Het brandstofsysteem is: Benzine Direct Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Porsche 918 heeft 20 X 9,5 inch Magnesium voorwielen en 21 X 12,5 inch Magnesium achterwielen.

Is Porsche 918 Spyder comfortabel?

De Porsche 918 Spyder is een vlotte auto om mee te rijden en te besturen. Het is belangrijk om in een auto met hoge prestaties een soepel rijgedrag en een goede wegligging te hebben. De Porsche biedt een comfortabelere rijervaring dan zijn concurrenten.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts