Porsche Panamera Sport Turismo Betrouwbaarheid

De Panamera Sport Turismo is de vijfdeurs, shooting-brake stationwagonvariant van de Porsche Panamera. In wezen is de Porsche Panamera Sport Turismo een patchwork-Porsche – of een samengestelde auto, zo u wilt. Met andere woorden, de klassieke Panamera is een combinatie van een luxueuze berline, coupé en hatchback met enkele kenmerken van een sportwagen. In het geval van Sport Turismo komt daar nog een stationwagon bij.

Overzicht

De Panamera Sports Turismo werd in 2017 gelanceerd op de Autosalon van Genève. Hij is ook verkrijgbaar in verschillende motoropties, van 325 pk twin-turbo V6 tot 620 pk twin-turbo V8-motor, de Panamera Sport Turismo slaat de topspot met hoogwaardige topprestaties. Hij accelereert van 0-100 km/u in ongeveer 3,2 seconden en heeft een topsnelheid van 310 km.

Betrouwbaarheid

Porsche staat goed aangeschreven bij de klanten, want het is een bekend betrouwbaar merk in de hele industrie. De betrouwbaarheid van de Panamera Sports Turismo laat nog geen twijfel bestaan. Volgens de gegevens en statistieken van Autoexpress heeft de Panamera Sports Turismo een betrouwbaarheidsscore van 4,4 op 5.

Veiligheid

Er zijn geen veiligheidsproblemen met betrekking tot de betrouwbaarheid van de Porsche Panamera Sport Turismo. De Sport Turismo is voorzien van alle verwachte stabiliteits- en tractiecontrolesystemen die helpen bij het rijden. De Sport Turismo moet nog worden getest door de crash- en veiligheidstests van Euro NCAP en NHTSA.

  Buick Envision Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

De Porsche staat er doorgaans om bekend dat hij zijn waarde gedurende een langere periode behoudt. Er is altijd een sterke vraag naar geweest en de historische betrouwbaarheid van Porsche zorgt ervoor dat het langzaam kan afschrijven en een hoge restwaarde heeft. De Panamera Sport Turismo zal in de komende 5 jaar 61% afschrijven en een restwaarde hebben van $53.319.

Onderhoud en reparatie

De kosten voor onderhoud en reparatie van een Porsche Panamera zullen in de eerste tien jaar van zijn bezit ongeveer $16.531 bedragen.

FAQ

Is de Porsche Panamera Sport Turismo een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Porsche Panamera Sport Turismo is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Porsche Panamera Sport Turismo?

De Porsche Panamera Sport Turismo is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Grote Auto’s

Hoeveel pk heeft een Porsche Panamera Sport Turismo en heeft hij een turbo?

De Porsche Panamera Sport Turismo heeft 325 pk en 331 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 2.9 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Porsche Panamera Sport Turismo heeft 19 X 9 inch aluminium voorwielen en 19 X 10,5 inch aluminium achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts